Gündem YKS 18-19 HAZİRAN SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI! YKS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

YKS 18-19 HAZİRAN SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI! YKS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

01.06.2022 - 11:58 | Son Güncellenme:

YKS sınav giriş yerleri açıklandı. 18-19 Hazitan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan YKS sınavı için sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. YKS sınav giriş yerleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.

YKS 18-19 HAZİRAN SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI YKS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

YKS sınav giriş yerleri açıklandı. 18-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. olan YKS sınavı için adayların sınava girecekleri bina ve salonları gösteren sınav giriş yerleri adayların erişimine açıldı. YKS sınav giriş yerlerini sorgulamak isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifre ile sorgulama yapabilecek.

Haberin Devamı

YKS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA

18-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TYT-AYT ve YDT sınavları için sınav giriş yerleri açıklandı. Adaylar sınav giriş yerlerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre girdikten sonra sorgulayabilecek.

YKS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI

YKS SINAV GİRİŞ YERLERİ ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI

18 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 19 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2022-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 01 Haziran 2022 tarihinde saat 08.00'den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.