Gündem YKS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 2019 YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı

YKS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 2019 YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı

16.06.2019 - 15:23 | Son Güncellenme:

YKS sınavının son oturumu YDT, 15:45'te başlayacak. 120 dakika sürecek olan Yabancı Dil Testi'nin ardından YKS oturumları tamamlanmış olacak. Dün gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi'nin ardından bugün Alan Yeterlilik Testi, ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. Peki YKS sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak?

YKS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı 2019 YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı

YKS'nin ilk iki oturumu gerçekleştirildi. Dün gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi'nin ardından bugün Alan Yeterlilik Testi AYT gerçekleştirildi. 15:45'te balşlayacak olan Yabancı Dil Testi'nin ardından YKS oturumları tamamlanmış olacak. YKS sınavlarının tamamlanmasının ardından adaylar sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Peki YKS sınav soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

Haberin Devamı

YKS SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

YKS sınavının ilk oturumu 15 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirildi. Temel Yeterlilik Testi'nin ardından bugün Alan Yeterlilik Testi AYT sınavı gerçekleştirildi. YDT sınavı ise 15:45'te başlayacak ve 120 dakika sürecek. YDT sınavının tüm oturumlarının sona ermesinin ardından YKS sınav soru kitapçıkları ve cevap anhtarlarının yayımlanması bekleniyor.