Gündem YKS 2022 SONUÇ; Üniversite sınavı YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarihi duyurdu

YKS 2022 SONUÇ; Üniversite sınavı YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarihi duyurdu

06.07.2022 - 09:00 | Son Güncellenme:

YKS sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 18-19 Haziran tarihleri arasında üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sınavının ardından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtaları adayların erişimine açıldı. Sınav soru ve cevaplarının erişime açılmasının ardından adaylar gözünü sonuç tarihine çevirdi. Peki YKS sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak?

YKS 2022 SONUÇ; Üniversite sınavı YKS sonuçları ne zaman açıklanacak ÖSYM tarihi duyurdu

YKS sonuçları için gözler ÖSYM'den yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Binlerce adayın katılım sağladığı Üniversite sınavı (YKS) 18-19 Haziran tarihleri arasında üç farklı oturumda gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanması ile sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları adayların erişimine açıldı. Peki YKS 2022 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

YKS sınav sonuçları ÖSYM tarafından duyurulan tarihe göre 20 Temmuz tarihinde adayların erişimine açılacak. sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak olan sonuçların açıklandığı andan itibaren adaylar sonuçlarını TC kimlik numarası ve şifre girdikten sonra görüntüleyebilecek.