Şimdi

Şimdi

Son dakika şimdi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şimdi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şimdi haber sayfamızda...

Şimdi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 181.037 şimdi haberi bulunmuştur.
Tolunay Kafkas: Oyuncularımla gurur duyuyorum! İyi oynadık
Tolunay Kafkas: Oyuncularımla gurur duyuyorum! İyi oynadık Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Karagümrükspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in her vicdanlı sesi antisemitizm sopası ile susturmasına fırsat vermeyeceğiz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor
Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor Londra'dan Dublin'e doğru havalanan uçaktaki bir çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi, görgü tanıklarından biri skandalı videoyla kayda aldı.
12.05.2024 Dünya
Yerinden fırlayan gözlerle altı dakika ölü kaldı, arkadaşları kafatasının içini görüyordu! Yüzde 2 şans verilen savaşı kazandı
Yerinden fırlayan gözlerle altı dakika ölü kaldı, arkadaşları kafatasının içini görüyordu! Yüzde 2 şans verilen savaşı kazandı 4,5 tonluk granit levhanın altında kalan adamın yardımına arkadaşları koştu ancak gördükleri karşısında kelimenin tam anlamıyla şok oldular. Herkes çığlık atıp ağlarken, arkadaşlarının öldüğünü düşündüler.
12.05.2024 Dünya
Dünür dehşeti! Evinin kapısında pusu kurup eşi ve çocuklarının gözü önünde öldürdüler
Dünür dehşeti! Evinin kapısında pusu kurup eşi ve çocuklarının gözü önünde öldürdüler İzmir’de, tabancayla açılan ateş sonucu göğsünden vurularak yaşamını yitiren Halil Kızıltepe'nin (35) eşi Cemile Kızıltepe (26), kocasının kendisinin ve çocuklarının gözleri önünde öldürüldüğünü belirterek, "Dünürlerimiz eşime pusu kuruyor. Kapıdan seslendiler. Eşim kapıyı açar açmaz vuruldu. Çocuklarımla evdeydik. Çocuklarım babalarını, ben eşimi kaybettim. En ağır cezalarını almalarını istiyorum. Adalete sığınıyorum" dedi.
12.05.2024 Gündem
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir Al-Hilal ile Suudi Arabistan'da şampiyonluğa ulaşan Jorge Hesus, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Özhaseki açıklamıştı! Engellenen kentsel dönüşüm töreninin görüntüsü ortaya çıktı
Bakan Özhaseki açıklamıştı! Engellenen kentsel dönüşüm töreninin görüntüsü ortaya çıktı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, Hatay'da depremde büyük yıkım yaşanan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümün 2017'de ikna çabalarına rağmen engellendiğini söylediği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde Bakan Özhaseki'nin, "Evlerimizi sağlıklı yapmamız lazım. Kentsel dönüşüm, bir ihtiyaç. Rızanız olmadan adım atılmayacaktır" dediği duyuldu. Depremde 2 mahallede, aralarında Özhaseki'nin ikna etmeye çalıştıkları da olan 2 bin 100 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
12.05.2024 Ekonomi
Fedakar anne! Birincide doğurdu ikincide yaşattı
Fedakar anne! Birincide doğurdu ikincide yaşattı Elazığ’da böbrek yetmezliği tanısı konan ve diyalize girmeye başlayan Gözdenur Çelik, annesinin böbreği ile hayata tutundu.
12.05.2024 Gündem
Merih Demiral'dan Fenerbahçe itirafı! 'İçimde ukde kaldı'
Merih Demiral'dan Fenerbahçe itirafı! 'İçimde ukde kaldı' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral suskunluğunu bozdu. Tecrübeli stoperin Fenerbahçe itirafı dikkat çekti.
12.05.2024 Fenerbahçe
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk!
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk! Galatasaray kadın futbol takımını tarihindeki ilk şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Metin Ülgen, “Ben ismini Metin Oktay’dan almış bir kişiyim. Camiaya böyle bir hizmette bulunduğum, bu forma ve arma altında bir şampiyonluk yaşattığım için çok mutluyum” dedi.
Break dansın çileği olimpiyat! Menno van Gorp: Hiç aklımıza gelmezdi
Break dansın çileği olimpiyat! Menno van Gorp: Hiç aklımıza gelmezdi Break dansın olimpiyatlara dahil edilmesiyle, kariyerini olimpiyat madalyası ile noktalama fırsatı yakalayan Hollandalı Menno van Gorp, ‘Olimpiyata katılacağımız hiç aklımıza gelmezdi. Burada bir madalya, pastanın üzerindeki çilek olur’ diyor.
12.05.2024 Diğer
‘Gemi limanda yarını planlıyor’
‘Gemi limanda yarını planlıyor’ İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, dün Ordu’nun Korgan ilçesinde halka hitap etti.
12.05.2024 Gündem
İsrail harekâtı genişletiyor!
İsrail harekâtı genişletiyor! İsrail’in Gazze’de uluslararası hukuka aykırı şekilde hareket etmiş olabileceği yönündeki raporun ardından, ordu Refah’ta operasyonları genişletmeye başladı.
12.05.2024 Dünya
Bir ameliyathanede, bir film setinde! 'Muayeneye gelip replikleri söyleyen hastalarım var'
Bir ameliyathanede, bir film setinde! 'Muayeneye gelip replikleri söyleyen hastalarım var' Çocukluğunda pilot olma hayali kuran ancak doktorluğu da isteyerek seçip işini severek yapan Prof. Dr. Okan Özkunt, lise yıllarında tanıştığı oyunculukla beyaz perdede de başarılarından söz ettiriyor. Son olarak 'Kolpaçino 4' filminde oynayan Özkunt, muayene esnasında filmden replikler söyleyen hastaları olduğunu dile getirerek yaşadıklarını anlattı.
12.05.2024 Yaşam
Ünlü anneler anlatıyor: Her şey unutulur ama annelerin öğrettikleri kalır
Ünlü anneler anlatıyor: Her şey unutulur ama annelerin öğrettikleri kalır Yılın farklı günlerinde de olsa dünyanın pek çok ülkesinde kutlanan Anneler Günü’nün tarihçesi için yazılanlar şöyle: “Anneler Günü geleneği, Antik Yunanlıların mitolojisindeki birçok tanrı ve tanrıçanın annesi Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivaliyle başlar.” Anneler Günü geleneğinin ne zaman ve nasıl başladığı bir yana önemli olan gelinen nokta. Hayat koşturmasında her zaman mümkün olamasa da özel bir günde annelerin onurlandırılması şahane bir gelenek.
11.05.2024 Pazar
‘Biri yere çöp attıysa o Aydınlı değildir’
‘Biri yere çöp attıysa o Aydınlı değildir’ İlk kitabı ‘Atıksız Yaşam Rehberi’ okuyucuyla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizde her yer pırıl pırıldır. Birisi yere çöp attıysa o Aydınlı değildir, dışarıdan gelmiştir” diyor.
11.05.2024 Ege
Festiwell-Yılın En İyi Günü İzmirlilere nefes verecek
Festiwell-Yılın En İyi Günü İzmirlilere nefes verecek İyi Yaşam Rotary Kulübü Başkanı Gül Çukur, 18 Mayıs’ta düzenlenecek renkli etkinlik için, “Söyleşiler, nefes terapileri, fonksiyonel tıp, aroma terapistleri ve yoga ile katılımcılarımızın hayatlarında bir milat olmasını istiyoruz” dedi
11.05.2024 Ege
Bakan Özhaseki, eğitimin önemine dikkat çekti
Bakan Özhaseki, eğitimin önemine dikkat çekti "197 milyon ders kitabı önceden basılıyor ve çocukların sıralarının üzerine konuyor." diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Biz liseye giderken bir üst sınıftaki abilerin kitaplarını yarı fiyata satın almaya başladık. Bazen kitaplar da olmazdı. Bazen 1-2 ay geçerdi hala kitabımız olmazdı. Şimdi hepsi temin de ediliyor. Derslik başına düşen öğrenci sayısı neredeyse yarıya düşmüş. Eğitimin önemi büyük” şeklinde konuştu.
11.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Anayasa görüşmeleri kapsamında partileri ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli. Bu süreç, parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir." diyen Kurtulmuş, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır." dedi.
11.05.2024 Gündem
Prof. Dr. Özlü'den 'çöl tozu' uyarısı: 2. atakla karşılacağız, penceleri kapatmak lazım!
Prof. Dr. Özlü'den 'çöl tozu' uyarısı: 2. atakla karşılacağız, penceleri kapatmak lazım! Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Kuzey Afrika kaynaklı ‘toz taşınımı’na dikkat çekerek uyarılarda bulundu.
11.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Fenerbahçe'de gündem seçim! 'Aziz Yıldırım'ın adaylığı kesin'
SON DAKİKA: Fenerbahçe'de gündem seçim! 'Aziz Yıldırım'ın adaylığı kesin' Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi adaylar netlik kazanmaya başlıyor. Sarı-lacivertli camiada gözler Aziz Yıldırım'a çevrilirken eski başkanın yeniden aday olacağı belirtildi.
11.05.2024 Fenerbahçe
Prof. Dr. Özlü’den ‘çöl tozu’ uyarısı
Prof. Dr. Özlü’den ‘çöl tozu’ uyarısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Kuzey Afrika kaynaklı ‘toz taşınımı’na ilişkin uyarısında "Özellikle astım ve KOAH gibi akciğer hastaları için daha büyük risk oluşturuyor. Zaten bu kirlenme gözle görülen bir şey. Havayı eğer temiz görmüyor, toz görüyorsanız dışarı çıkmamanızda, eğer bir toza maruz kalmışsanız, kıyafetleri değiştirmeniz, elinizi yüzünüzü yıkamanız, ağız ve burnu gargara yapmanızda fayda var" dedi.
11.05.2024 Haberler
Galaya Melissa Vargas ve Zehra Güneş damgası! Ali Koç'tan transfer mesajı
Galaya Melissa Vargas ve Zehra Güneş damgası! Ali Koç'tan transfer mesajı TVF'nin düzenlediği 'Milli Takıma Merbaha' organizasyonunda A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları şıklık yarışına girdi. Filenin Sultanları ayrıca VNL ve olimpiyatlarla ilgili düşüncelerini aktardı. Geceye damga vuran isimlerden biri tarzıyla Melissa Vargas oldu.
11.05.2024 Voleybol
'Kendini çok önemseyen insanları sevmem!'
'Kendini çok önemseyen insanları sevmem!' Son olarak dijital platformda bir dizide rol alan, 'Override' oyunu ile tiyatro sahnesinde olan Çağlar Ertuğrul, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
11.05.2024 Cadde
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır'
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır' Volkan Severcan, Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Zero Tuna' karakterini canlandırarak hafızalara kazınan oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi. Severcan, ikinci torunu için heyecanla gün saydığını da belirtti.
11.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şimdi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.