1 Şubat

1 Şubat

Son dakika 1 Şubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1 Şubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1 Şubat haber sayfamızda...

1 Şubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.395 1 şubat haberi bulunmuştur.
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Çin'de 'gebelik kışı': Hastaneler azalan talep nedeniyle kadın doğum bölümlerini kapatıyor
Çin'de 'gebelik kışı': Hastaneler azalan talep nedeniyle kadın doğum bölümlerini kapatıyor Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan elde edilen en son veriler, 2020'de 807 olan doğum hastanesi sayısının 2021'de 793'e düştüğünü gösterdi.
21.03.2024 Dünya
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı!
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı! İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Ege’de yine göçmen faciası
Ege’de yine göçmen faciası Düzensiz göçmenlerin Avrupa hayali bir kez daha faciayla sonuçlandı. Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında batan bottaki yedisi çocuk 22 düzensiz göçmen boğularak hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
İzmir'deki taksici cinayetinde karar
İzmir'deki taksici cinayetinde karar İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
ÖSYM duyurdu! YKS geç başvurular yarın başlıyor
ÖSYM duyurdu! YKS geç başvurular yarın başlıyor Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na geç başvurular, 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
4.03.2024 Eğitim
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
ÖSYM duyurdu! YKS geç başvuruları 5-7 Mart arasında yapılacak
ÖSYM duyurdu! YKS geç başvuruları 5-7 Mart arasında yapılacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na geç başvurular, 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
28.02.2024 Gündem
Üniversite adayları dikkat! YKS başvuruları bugün son gün
Üniversite adayları dikkat! YKS başvuruları bugün son gün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na başvurular bugün 23.59'da sona erecek.
26.02.2024 Gündem
Oğuzhan Koç: Her şeyin anlaşılarak yapılması çok önemli
Oğuzhan Koç: Her şeyin anlaşılarak yapılması çok önemli Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde sanatçıların hayat hikayelerinin film olması hakkında açıklama yapan şarkıcı, "Ailelerden bilgi ve izin alınmaması yanlış" dedi.
22.02.2024 Cadde
DEM Parti'nin Ankara adayları belli oldu!
DEM Parti'nin Ankara adayları belli oldu! DEM Parti'nin Ankara adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan oldu.
17.02.2024 Gündem
5 milyarlık vurgunda pes dedirten savunma! 'Eşim sosyalleşsin diye oda verdim'
5 milyarlık vurgunda pes dedirten savunma! 'Eşim sosyalleşsin diye oda verdim' İzmir’de, 'yüksek kar' vaadiyle, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanan 28 kişiden Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
DEM Partili vekiller yol kapattı! Diyarbakır'da gözaltılar
DEM Partili vekiller yol kapattı! Diyarbakır'da gözaltılar Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinin önünde, aralarında DEM Partili milletvekillerinin bulunduğu gruba polis, valilik yasağını gerekçe göstererek izin vermedi.
13.02.2024 Gündem
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
5 milyar 123 milyon TL'nin sırrı! 'Paralara nerede?' sorusuna cevap verdi
5 milyar 123 milyon TL'nin sırrı! 'Paralara nerede?' sorusuna cevap verdi İzmir'de 'yüksek kar' vaadiyle, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adliyeye sevk edilen holding sahibi Sedat Ocakcı (34), eşi Seçilay Ocakcı (30) ile holding bünyesindeki bir şirketin genel müdür yardımcısı emekli Tuğgeneral Mehmet Rıfat Alkan'ın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.02.2024 Haberler
5 milyar 123 milyon TL'nin sırrı! 'Paralara nerede?' sorusuna cevap verdi
5 milyar 123 milyon TL'nin sırrı! 'Paralara nerede?' sorusuna cevap verdi İzmir'de 'yüksek kar' vaadiyle, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adliyeye sevk edilen holding sahibi Sedat Ocakcı (34), eşi Seçilay Ocakcı (30) ile holding bünyesindeki bir şirketin genel müdür yardımcısı emekli Tuğgeneral Mehmet Rıfat Alkan'ın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.02.2024 Gündem
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
Oğuzhan Koç isyan etti: Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba?
Oğuzhan Koç isyan etti: Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba? Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, Barış Manço'nun hayatının film olacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Instagram sayfasından sitem dolu bir mesaj yayınlayan Koç, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
10.02.2024 Cadde
ÖSYM, 2024-YKS'de 'Sıkça Sorulan Sorular'ı yayımladı
ÖSYM, 2024-YKS'de 'Sıkça Sorulan Sorular'ı yayımladı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2024-YKS) ilişkin 'Sıkça Sorulan Sorular' yayımlandı.
8.02.2024 Eğitim
Ocakcı Holding ile şirketlerine operasyonda şoke eden yeni detaylar! Lüks hayat kamerada
Ocakcı Holding ile şirketlerine operasyonda şoke eden yeni detaylar! Lüks hayat kamerada İzmir’de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakcı (34) ve eşi Seçilay Ocakcı'nın (30) da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Konuya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.02.2024 Gündem
Sedat Ocakçı ve eşi kaçarken yakalandı
Sedat Ocakçı ve eşi kaçarken yakalandı İzmir’de yüksek kazanç vaadiyle 2.5 milyar TL’lik vurgun yapan firari Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken, Adana’da saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı.
8.02.2024 Gündem
İzmir'den 2.5 milyar lira ile kaçtı! Adana'ya kadar gidebildi
İzmir'den 2.5 milyar lira ile kaçtı! Adana'ya kadar gidebildi İzmir’de yüksek kazanç vaadiyle 2.5 milyar TL’lik vurgunla ilgili aranan Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Adana’da saklandıkları bir ikamete düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
7.02.2024 Gündem
7 kişiyi rehin alan saldırgan tutuklandı! Operasyon detayları ortaya çıktı
7 kişiyi rehin alan saldırgan tutuklandı! Operasyon detayları ortaya çıktı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren ABD firmasına ait ana binada 7 kişiyi rehin alan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detaylarına ulaşıldı.
5.02.2024 Gündem
Her satırı vahşet! Otomobille çarptı, döverek öldürdü, cesedi yakmak istedi
Her satırı vahşet! Otomobille çarptı, döverek öldürdü, cesedi yakmak istedi Konya’da çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt (30), daha önce kavga ettiği meslektaşı Yıldırım Uyan’a (42), otomobiliyle çarparak döverek öldürdüğü cesedi de gömdüğü ortaya çıktı. Katil zanlısının anlattıkları ise dehşete düşürdü.
5.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

1 Şubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.