2018 Asgari Ücret

2018 Asgari Ücret

Son dakika 2018 asgari ücret haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2018 asgari ücret gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2018 asgari ücret haber sayfamızda...

2018 Asgari Ücret

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 412 2018 asgari ücret haberi bulunmuştur.
Asgari ücret kaç lira oldu? AGİ 1.603 TL asgari ücrete dahil mi?
Asgari ücret kaç lira oldu? AGİ 1.603 TL asgari ücrete dahil mi? Asgari ücret geçtiğimiz haftalarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile yüzde 14,2'lik zamla aylık net 1.603,12 liraya yükseltildi. Fakat asgari ücretli, maaşlarına AGİ (Asgari Geçim İndirimi) dahil olup olmadığını merak ediyorlar. İşte asgari ücrete AGİ desteğine ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
11.01.2018 Gündem
Taşeron işçilerle ilgili Bakan Sarıeroğlu'ndan önemli açıklamalar
Taşeron işçilerle ilgili Bakan Sarıeroğlu'ndan önemli açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, "Geçiş yapan taşeron çalışanların kıdem tazminatı ve yıllık ücretli izin konusunda kazanılmış hakları saklıdır" dedi. Bakan, başvurularda taşeron işçilerden hiçbir kefil istenmediğini belirtti.
3.01.2018 Ekonomi
2018 yılı asgari ücret zammı ne kadar? Asgari ücret kaç lira oldu?
2018 yılı asgari ücret zammı ne kadar? Asgari ücret kaç lira oldu? 2018 yılı asgari ücret zammı belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararına göre zamlı asgari ücret 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Peki asgari ücret kaç lira oldu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde...
31.12.2017 Gündem
Asgari ücret belli oldu...
Asgari ücret belli oldu... Asgari ücret zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında son toplantısı saat 14:00 itibarıyla başladı ve saatler süren görüşmenin ardından Asgari ücret bin 603 lira olarak açıklandı.
11.09.2019 Haberler
Asgari ücret belli oldu! Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı...
Asgari ücret belli oldu! Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı... Asgari ücret zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında son toplantısı saat 14:00 itibarıyla başladı ve saatler süren görüşmenin ardından Asgari ücret bin 603 lira olarak açıklandı.
29.12.2017 Gündem
Son dakika… Kritik görüşme! 2018 Asgari ücret ne kadar olacak?
Son dakika… Kritik görüşme! 2018 Asgari ücret ne kadar olacak? 2018 yılında asgari ücretin ne kadar olacağı bugün günü belli olacak. Milyonlarca çalışan, heyecanla kararı bekliyor.
29.12.2017 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar oldu? 2018 asgari ücret...
Asgari ücret ne kadar oldu? 2018 asgari ücret... Milyonların beklediği asgari ücret açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında son toplantısını gerçekleştirdi. İşçi, iş veren ve hükümet saat 14.00'den beri sıkı bir pazarlık sürdürdü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu az önce açıkladı. Asgari ücret 1603 lira oldu!
29.12.2017 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar? 2018 Asgari ücret bugün açıklanacak...
Asgari ücret ne kadar? 2018 Asgari ücret bugün açıklanacak... Asgari ücret haberini bekleyen vatandaşlar, merakla gelecek haberi bekliyor. 2018 yılının asgari ücreti ne kadar olacak? Milyonların beklediği haber bugün belli oluyor. 2018 yılı asgari ücret zammı bugün gerçekleşecek olan 4. Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı'nın ardından açıklanacak...
29.12.2017 Gündem
Son dakika: Asgari ücret için tarih belli oldu
Son dakika: Asgari ücret için tarih belli oldu Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun son toplantısının 29 Aralık'ta yapılacağı duyuruldu ve Asgari ücretin ne kadar olacağının açıklanacağı tarih belli oldu. 2018 asgari ücret zammı, bu toplantının ardından resmen açıklanacak.
25.12.2017 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar olacak? 2018 Asgari ücret zammı belli oluyor...
Asgari ücret ne kadar olacak? 2018 Asgari ücret zammı belli oluyor... Asgari ücret 2018'de ne kadar olacak? Milyonlarca çalışanın merakla beklediği sorunun yanıtı belli oldu. Bakanlık 2018 yılı asgari ücret zammını açıklıyor. Asgari ücretin ne kadar olacağı Cuma günü cevap bulacak.
26.12.2017 Gündem
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
21.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Kendi partilerinden daha fazla arkalarında durduk
Meral Akşener: Kendi partilerinden daha fazla arkalarında durduk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Siyasi partilerden birbirine geliş gidişler olabilir. Sistemi boşaltacak kadar bu işin içerisine girmişse bir belediye başkanı bu gerçekten ahlaksızlıktır, siyasi etiğe uymayan bir durumdur. Ben de Meral Akşener’sem elbette bu sahtekarlıkların gereğini yapmak benim için namus borcudur” dedi.
19.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.
18.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
Özgür Özel Antalya'da konuştu! 'Antalya'da bir ilk olacak'
Özgür Özel Antalya'da konuştu! 'Antalya'da bir ilk olacak' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimleri öncesi Antalya'nın Kepez ilçesindeki miting alanında vatandaşlara hitap etti. 15 gün sonra seçimler için sandık başında olunacağını belirten Özel, çok çalışılacak 2 haftalık zamanın kaldığını söyledi. 15 gün sonra Antalya'da bir tarih yazılacağını belirten Özel, "Partimizi ve adayımız Muhittin Böcek'i bir kez daha zaferle buluşturacağız. Antalya'da iki defa üst üste aynı adayın kazandığı seçim hiç olmadı. Bir ilk olacak" dedi.
16.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda miting düzenledi.
9.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı'ndan çok daha güçlü durumda olan Türkiye İttifakı olduğunu söyledi. Özel, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevi, Sünni ayırmayan Türkiye İttifakı, Türkiye'nin geleceğin garantisidir" dedi.
4.03.2024 Gündem
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: Kirli bir orta oyununun tam ortasındayız
İYİ Parti lideri Akşener: Kirli bir orta oyununun tam ortasındayız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İktidar ve ana muhalefetin el ele verip birlikte oluşturdukları, sefasını da birlikte sürdükleri bir kutuplaşma ortamındayız. İkisinin de birbirinin varlığından beslendiği, adına da 'ittifak sistemi' dedikleri bir kayıkçı düzeninin içindeyiz. Sırf oy almak için birinin Atatürk'ümüze beddua eden soysuzlara, diğerinin de Cumhuriyet'imizi 100 yıllık zulüm gören terör şakşakçılarına şirinlik yapma yarışına tutuştuğu, kirli bir orta oyununun tam ortasındayız" dedi.
21.02.2024 Gündem
Raporu görünce şoke oldular! Kentsel dönüşümle yapılan binalar 'dayanaksız' çıktı
Raporu görünce şoke oldular! Kentsel dönüşümle yapılan binalar 'dayanaksız' çıktı Bahçelievler’de site sakinleri, binalarının eski ve depreme dayanıksız olması nedeniyle 2019 yılında kentsel dönüşüm için bir inşaat firmasına başvurdu. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemelerde depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.
19.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

2018 Asgari Ücret ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.