26 Mayıs Pazar İstanbul sahur vakti! İstanbul'da sahur saat kaçta?
26 Mayıs Pazar İstanbul sahur vakti! İstanbul'da sahur saat kaçta? İslam aleminde Ramazan heyecanı devam ediyor. Huzur ve bereket ayı Ramazanın 20. Günü geride kalırken tüm dünyada olduğu gibi yurdumuzda da milyonlarca Müslüman vatandaşımız bugün oruç ibadetlerini yerine getirdi ve iftarın ardından sahur vakitlerini araştırmaya başladı. Peki 26 Mayıs günü İstanbul'da sahur saat kaçta?
25.05.2019 Gündem
Sivas, Tekirdağ ve Tokat'ta sahur saat kaçta? | Sivas, Tekirdağ ve Tokat'ta iftar vatki ne zaman?
Sivas, Tekirdağ ve Tokat'ta sahur saat kaçta? | Sivas, Tekirdağ ve Tokat'ta iftar vatki ne zaman? Hayırlı Ramazanlar... İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan ayına bu gece merhaba diyeceğiz. Peki Sivas, Tekirdağ ve Tokat'ta sahur saat kaçta yapılacak ve iftar vakti ne zaman?
5.05.2019 Gündem
Ordu, Rize ve Sakarya'da sahur saat kaçta? | Ordu, Rize ve Sakarya'da iftar vatki ne zaman?
Ordu, Rize ve Sakarya'da sahur saat kaçta? | Ordu, Rize ve Sakarya'da iftar vatki ne zaman? Mübarek Ramazan ayı için artık nefesler tutuldu. Oruç ibaetinin yerine getirileceği bu kutsal ay ile ilgili vatandaşlarımız yaşadıkları illerdeki imsak ve iftar vakitlerini araştırıyor. Peki Ordu, Rize ve Sakarya'da ilk sahur ve iftar hangi saatlerde yapılacak?
5.05.2019 Gündem
Muş, Nevşehir ve Niğde'de sahur saat kaçta? | Muş, Nevşehir ve Niğde'de iftar vatki ne zaman?
Muş, Nevşehir ve Niğde'de sahur saat kaçta? | Muş, Nevşehir ve Niğde'de iftar vatki ne zaman? İslam dünyası tarafından en kutsal ay olarak kabul edilen Ramazan için artık heyecan dorukta. Tüm dünyada olduğu gibi yurdumuzda da milyonlarca inanan vatandaşımız bu gece itibariyle ilk sahurla Ramazan ayına başlayacak. İşte Ramazan'ın ilk gününde Muş, Nevşehir ve Niğde'de iftar ve sahur vakitleri...
5.05.2019 Gündem
Kırşehir, Kocaeli ve Konya sahur saat kaçta? | Kırşehir, Kocaeli ve Konya iftar vatki ne zaman?
Kırşehir, Kocaeli ve Konya sahur saat kaçta? | Kırşehir, Kocaeli ve Konya iftar vatki ne zaman? Mübarek Ramazan ayı için artık nefesler tutuldu. Oruç ibaetinin yerine getirileceği bu kutsal ay ile ilgili vatandaşlarımız yaşadıkları illerdeki imsak ve iftar vakitlerini araştırıyor. Peki Kırşehir, Kocaeli ve Konya'da ilk sahur ve iftar hangi saatlerde yapılacak?
5.05.2019 Gündem
Kastamonu, Kayseri, Kırklareli iftar vakti ne zaman?
Kastamonu, Kayseri, Kırklareli iftar vakti ne zaman? İslam dünyası tarafından en kutsal ay olarak kabul edilen Ramazan için artık heyecan dorukta. Tüm dünyada olduğu gibi yurdumuzda da milyonlarca inanan vatandaşımız ilk sahurla Ramazan ayına başladı. İşte Ramazan'ın ilk gününde Kastamonu, Kayseri ve Kırklareli'nde iftar vakitleri...
6.05.2019 Gündem
Gümüşhane, Hakkari ve Hatay iftar ne zaman?
Gümüşhane, Hakkari ve Hatay iftar ne zaman? 11 ayın sultanı Ramazan bu gece itibariyle başladı. Yurdumuzun dört bir yanındaki milyonlarca inanan vatandaşımız ilk sahur için uyandı. İftarın saat kaçta yapılacağını merak edenler ise arayışa koyuldu. Peki Gümüşhane, Hakkari ve Hatay'da iftar ne zaman yapılacak?
6.05.2019 Gündem
Denizli, Diyarbakır, Edirne iftar saati ne zaman?
Denizli, Diyarbakır, Edirne iftar saati ne zaman? İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan ayına merhaba dedik. Orucun ilk gün heyecanını yaşayanlar merakla iftar saatini araştırıyor. Peki Denizli, Diyarbakır ve Edirne'de iftar saat kaçta?
6.05.2019 Gündem
Çanakkale, Çorum ve Çankırı iftar saat kaçta? |
Çanakkale, Çorum ve Çankırı iftar saat kaçta? | 11 ayın sultanı Ramazan bu gece itibariyle başladı. Yurdumuzun dört bir yanındaki milyonlarca inanan vatandaşımız bu gece ilk sahur için uyandı. Peki Çanakkale, Çorum ve Çankırı'da iftar ne zaman yapılacak?
6.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri