3 Dakika

3 Dakika

Son dakika 3 dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 dakika haber sayfamızda...

3 Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.382 3 dakika haberi bulunmuştur.
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024 Püf Noktası
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar Zonguldak’ta kadın kuaförü Hasan E. (46) hakkında yanında çalışan çırak öğrenci Ö.T.’ye (14) yönelik ‘Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla 78 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
19.04.2024 Gündem
Pekin Maratonu: Afrikalı koşucular Çinli rakibin yarışı kazanmasına izin verdi; soruşturma açıldı
Pekin Maratonu: Afrikalı koşucular Çinli rakibin yarışı kazanmasına izin verdi; soruşturma açıldı Pekin'deki bir yarı maraton yarışında üç Afrikalı koşucu, Çin'in en iyi uzun mesafe koşucusunun bitiş çizgisinden kısa bir süre önce önlerine geçmesine izin verdi.  Organizatörler, konuyu araştıracaklarını duyurdu.
17.04.2024 Dünya
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı Ölmeden önce son gördüğünüz görüntüyü yakalamanın mümkün olduğunu söylesek ne derdiniz? Kulağa bilim-kurgu filminden fırlamış gibi gelse de bir dönem cinayetlerin aydınlatılması için bu yöntem uygulandı. Peki Karındeşen Jack dosyasında bile başvurulduğu söylenen optografi tekniği nasıl işliyordu, hangi olaylara ışık tuttu?
2.04.2024 Yaşam
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Dünya ‘çıldırıyor’
Dünya ‘çıldırıyor’ Güney Kutbu’nun bulunduğu Antarktika kıtasında, küresel ısınma nedeniyle hem buzullar eriyor hem de bir başka sorun daha yaşanıyor.
29.03.2024 Dünya
Göz altı halkalarını 2 malzemeyle yok edin! 2-3 dakika masaj yapmak yetiyor
Göz altı halkalarını 2 malzemeyle yok edin! 2-3 dakika masaj yapmak yetiyor Göz altlarında koyu halkalar birçok kişi için istenmeye görüntülerden biridir. Kişiyi yaşlı ve yorgun gösterilen bu koyu halkalar için ise çözüm salatalık ve patates olabilir. Peki nasıl?
27.03.2024 Cilt Bakımı
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi Beyoğlu'nda 19 yaşındaki Abdullah Şakun'un tekme tokat darbederek ölümüne neden oldukları iddia edilen 14-17 yaş aralığındaki 3'ü tutuklu 4 çocuk "Kasten öldürme" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada, tutuklu bulunan 2 çocuğun tahliyesine karar verildi.
26.03.2024 Haberler
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi Beyoğlu'nda 19 yaşındaki Abdullah Şakun'un tekme tokat darbederek ölümüne neden oldukları iddia edilen 14-17 yaş aralığındaki 3'ü tutuklu 4 çocuk "Kasten öldürme" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada, tutuklu bulunan 2 çocuğun tahliyesine karar verildi.
26.03.2024 Gündem
Geri dönüşleri bildi, 50 TL'ye 50 bin TL kazandı!
Geri dönüşleri bildi, 50 TL'ye 50 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde yer alan iki La Liga 2 karşılaşmasına İlk Yarı Sonucu 2 / Maç Sonucu 1 tercihinde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.03.2024 Diğer
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı! Trendyol 1. Lig'de son 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Çok iyi futbol izlemedik ama çok nitelikli sportmenlik örneklerine tanıklık ettik. Play Off yarışı kızışıyor. Kalan 7 haftalık periyotta puan kayıplarının önüne geçmek zorundalar’’
22.03.2024 1.Lig
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Fenerbahçe
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri!
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri! Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Trabzon yerel basınının olaylarla ilgili başlıkları dikkat çekti.
18.03.2024 Fenerbahçe
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Haberler
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Dünya
Beşiktaş, EuroCup'ta yarı finalde! İnanılmaz geri dönüş
Beşiktaş, EuroCup'ta yarı finalde! İnanılmaz geri dönüş Beşiktaş, EuroCup çeyrek finalinde Hapoel Tel Aviv ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar maçta 18 sayı geri düşmesine rağmen pes etmedi ve parkeden 94-89'luk skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.
13.03.2024 Eurocup
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar Edremit ile Ayvacık ilçeleri sınırında bulunan Mıhlı Çayı’nın iki yakasındaki komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyor.
12.03.2024 Haberler
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar Edremit ile Ayvacık ilçeleri sınırında bulunan Mıhlı Çayı’nın iki yakasındaki komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyor.
12.03.2024 Gündem
Eski hakemler Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki penaltı kararını yorumladı! 'Başından sonuna skandal!
Eski hakemler Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki penaltı kararını yorumladı! 'Başından sonuna skandal! Bein Trio ekibi Fenerbahçe'nin sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki pozisyonları yorumladı.
11.03.2024 Fenerbahçe
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır”
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin hayatını insanoğlunun hayatına benzeterek, "İnsanoğlu bakımlı, sıhhatli olduğunda, kendine çekidüzen verdiğinde nasıl ki büyüyen ve gelişen bir yapısı varsa, şehirler de aynen böyle. Eğer bu bakımı ihmal ederseniz o şehirler yavaş yavaş gerilemeye başlar. Şehirlerin geleceği o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Eğer oradaki mülki idarecilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticiler bir araya gelip uyum içerisinde şehri ileriye taşımak için gayret ediyorlarsa, o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Bunun en güzel örneğini biz Bursa’da görüyoruz." dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Bergüzar Korel oğlu Han'ın doğum gününü kutladı! 'Muhteşem bir hediyeydin'
Bergüzar Korel oğlu Han'ın doğum gününü kutladı! 'Muhteşem bir hediyeydin' Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabında ortanca çocukları Han'ın 4 yaşına basmasını doğum fotoğraflarıyla beraber kutladı.
8.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

3 Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.