35 Metre

35 Metre

Son dakika 35 METRE haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 35 METRE gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 35 METRE haber sayfamızda...

35 Metre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.023 35 metre haberi bulunmuştur.
Çatlaklar raporda! Facia öncesi oluştu, gözardı edildi
Çatlaklar raporda! Facia öncesi oluştu, gözardı edildi Altın madeni faciasından saatler önce madencilerin çektiği çatlak fotoğrafları bilirkişi raporunda delil olarak yer aldı Suçlanan yetkililerden biri, 5 işçinin olduğu toprak altındaki  konteynerin güvenli bölgede olması nedeniyle boşaltılmadığını söyledi​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.
19.02.2024 Gündem
İş güvenliği uzmanı defalarca uyarmış
İş güvenliği uzmanı defalarca uyarmış Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, dokuz işçinin göçük altında kaldığı maden ocağının çevre izin ve lisans belgesini iptal etti. Bilirkişi heyetinin ön raporu ise facianın göz göre göre geldiğini ortaya koydu.
18.02.2024 Gündem
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili açıklama
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili açıklama Erzincan'da kayıp işçileri arama kurtarma çalışmaları devam ederken Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
17.02.2024 Haberler
Üretim durdu, lisans iptal! Erzincan’daki maden ocağı hakkında yeni karar
Üretim durdu, lisans iptal! Erzincan’daki maden ocağı hakkında yeni karar Erzincan'da toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildiği bildirildi. Bakan Bayraktar da bölgedeki arama kurtarma çalışmaları hakkında son durumu paylaştı.
17.02.2024 Gündem
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili son dakika açıklaması
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili son dakika açıklaması Erzincan'da kayıp işçileri arama kurtarma çalışmaları devam ederken Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
17.02.2024 Gündem
Mimar Sinan ile Mihrimah Sultan'ın aşk yalanı! İstanbul'a su getirince ceza aldı
Mimar Sinan ile Mihrimah Sultan'ın aşk yalanı! İstanbul'a su getirince ceza aldı Mimar Sinan, Osmanlı’nın baş mimarı olmasının yanında Mihrimah Sultan’a âşık olduğu iddialarıyla da her daim ilgi odağı. Üsküdar'ın incisi Mihrimah Sultan Camii ve İstanbul’a su getirmek için yaptığı Mağlova Kemeri'yle kadim şehre imzasını atan Mimar Sinan, her şeye rağmen neden ceza aldı? İşte cevabı.
16.11.2023 Yaşam
Antalyaspor'dan Ankaragücü deplasmanında farklı zafer!
Antalyaspor'dan Ankaragücü deplasmanında farklı zafer! Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında Antalyaspor, Ankaragücü deplasmanından 4-0 galip ayrıldı.
10.11.2023 Ankaragücü
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Hızlı koşu testi tamamlandı
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Hızlı koşu testi tamamlandı Türkiye'nin yerli ve milli hava araçlarından olan Bayraktar TB3 göklerle buluşmak için gün sayıyor. Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün hızlı koşu testini paylaştı.
25.10.2023 Ekonomi
Tekne şov
Tekne şov Pendik Marina’da ‘Bosphorus Boat Show Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı’nda 500’ü aşkın tekne görücüye çıktı. Sergilenen teknelerin toplam değeri 10 milyar TL’yi aşıyor.
21.10.2023 Ekonomi
Yeni nesil şehir kütüphanesinin resmi açılışı yapıldı
Yeni nesil şehir kütüphanesinin resmi açılışı yapıldı Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi’nin resmi açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı program ile gerçekleştirildi. Toplam maliyeti 118 milyon TL olan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi, aynı anda 600 öğrenciye hizmet verme kapasitesine sahip.
18.10.2023 Ekonomi
Yürekleri ağza getiren anlar! Onlarca görevli ikna etmeye çalıştı
Yürekleri ağza getiren anlar! Onlarca görevli ikna etmeye çalıştı Aksaray’da aşırı alkol aldıktan sonra şehrin sembollerinden olan 35 metre yükseklikteki esere çıkan şahıs ekiplere zor anlar yaşattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15.10.2023 Gündem
4 öğretmen kopan kayanın altında kaldı! Kahreden olayda bilirkişi raporu
4 öğretmen kopan kayanın altında kaldı! Kahreden olayda bilirkişi raporu Adana'da, yamaçtan kopan kayanın otomobilin üzerine düşmesiyle 4 öğretmenin hayatını kaybettiği olayla ilgili davada 2 bilirkişi raporu hazırlandı.
5.10.2023 Gündem
Aşık Veysel portresi 25 bin avuç toprakla Bodrum’da anıldı
Aşık Veysel portresi 25 bin avuç toprakla Bodrum’da anıldı Aşık Veysel, vefatının 50’nci yılında Bodrum’da anıldı. Anma etkinlikleri kapsamında 25 bin avuç toprakla Aşık Veysel’in dev portresi oluşturuldu. 
1.09.2023 Gündem
Falezlerde yangın çıktı! Hayvanlarının zarar gördüğünü sanan  kadın ağladı
Falezlerde yangın çıktı! Hayvanlarının zarar gördüğünü sanan kadın ağladı Antalya’da falezlerdeki otluk alanda çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Olay yerinde bulunan Nafiye Erdinç (52), çalılıklar içerisindeki hayvanların zarar gördüğünü sanıp gözyaşlarına boğuldu.
11.07.2023 Haberler
Falezlerde yangın çıktı! Hayvanlarının zarar gördüğünü sanan  kadın ağladı
Falezlerde yangın çıktı! Hayvanlarının zarar gördüğünü sanan kadın ağladı Antalya’da falezlerdeki otluk alanda çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Olay yerinde bulunan Nafiye Erdinç (52), çalılıklar içerisindeki hayvanların zarar gördüğünü sanıp gözyaşlarına boğuldu.
11.07.2023 Gündem
Antalya'daki 35 metrelik obrukta çok sayıda tatlı su canlısı tespit edildi
Antalya'daki 35 metrelik obrukta çok sayıda tatlı su canlısı tespit edildi Antalya’da kentin göbeğinde bulunan ve içi tatlı suyla dolu 35 metre derinlikteki obrukta, birçok tatlı su canlısının yaşadığı ortaya çıktı.
16.03.2023 Haberler
Antalya'daki 35 metrelik obrukta çok sayıda tatlı su canlısı tespit edildi
Antalya'daki 35 metrelik obrukta çok sayıda tatlı su canlısı tespit edildi Antalya’da kentin göbeğinde bulunan ve içi tatlı suyla dolu 35 metre derinlikteki obrukta, birçok tatlı su canlısının yaşadığı ortaya çıktı.
16.03.2023 Gündem
Tek nefeste rekora daldı
Tek nefeste rekora daldı Çek serbest dalgıç David Vencl, tek nefeste dalgıç giysisi olmadan 52,1 metre derinliğe dalarak dünya rekoru kırdı.
15.03.2023 Dünya
Bolu Dağı'nda karla karışık yağmur ve sis etkili oldu
Bolu Dağı'nda karla karışık yağmur ve sis etkili oldu Bolu Dağı'nın TEM ve D-100 geçişlerinde karla karışık yağmur ile sis etkili oldu. Görüş uzaklığı 35 metreye kadar düşerken, ulaşımda aksama olmadı.
6.03.2023 Gündem
Kaptan köşkünü bile koparan lodos faciası! Üsküdar Vapuru 3 dakikada 392 kişiye mezar oldu
Kaptan köşkünü bile koparan lodos faciası! Üsküdar Vapuru 3 dakikada 392 kişiye mezar oldu Marmara Denizi kimi zaman depremler kimi zaman uçak kazaları kimi zaman da gemi kazalarıyla Türkiye tarihinde 'korkunç' olarak tanımlanan birçok olaya şahitlik etti. Şüphesiz bu olaylar arasında hafızalarda yer eden ve Türk denizciliğinin en büyük kazalarından biri olarak tarihe geçen Üsküdar Vapuru faciası var. İşte tanık olanların da anlatımıyla tam 65 yıl önce yaşanan facianın perde arkası.
2.03.2023 Gündem
Göztepe, Erzurum'da Yasin Öztekin'le güldü
Göztepe, Erzurum'da Yasin Öztekin'le güldü Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Göztepe, Erzurumspor FK'yı deplasmanda Yasin'in golüyle 1-0 mağlup etti.
21.01.2023 1.Lig
Vietnam’da 35 metre derinliğe düşmüştü... O çocuktan kötü haber geldi
Vietnam’da 35 metre derinliğe düşmüştü... O çocuktan kötü haber geldi Vietnam’ın Dong Thap eyaletinde 31 Aralık’ta 35 metre derinliğinde beton sütunun içine düşen 10 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.
4.01.2023 Dünya
Vietnam’da 10 yaşındaki çocuk 35 metre derinliğindeki sütunun içine düştü
Vietnam’da 10 yaşındaki çocuk 35 metre derinliğindeki sütunun içine düştü Vietnam’ın Dong Thap eyaletinde 10 yaşındaki bir çocuk, toprağın altına yerleştirilmiş 35 metre derinliğinde beton sütunun içine düştü. Çocuğu kurtarma çalışmaları 2 gündür aralıksız devam ediyor.
3.01.2023 Haberler
2 gündür kurtarma çalışmaları sürüyor! 10 yaşındaki çocuk sütunun içine düştü
2 gündür kurtarma çalışmaları sürüyor! 10 yaşındaki çocuk sütunun içine düştü Vietnam’ın Dong Thap eyaletinde 10 yaşındaki bir çocuk, toprağın altına yerleştirilmiş 35 metre derinliğinde beton sütunun içine düştü. Çocuğu kurtarma çalışmaları 2 gündür aralıksız devam ediyor.
3.01.2023 Dünya
Aşırı avlanma Karadeniz'de deniz salyangozu stokunu yüzde 20 azalttı
Aşırı avlanma Karadeniz'de deniz salyangozu stokunu yüzde 20 azalttı Uzak Doğu'ya ihracat yapıldığı için son yıllarda avcılığında artış olduğu tespit edilen deniz salyangozlarının, Karadeniz'deki stokunun bu yıl yüzde 20 oranında azaldığı tespit edildi.
9.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

35 Metre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.