Aşısı

Aşısı

Son dakika aşısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşısı haber sayfamızda...

Aşısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.581 aşısı haberi bulunmuştur.
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
İzinsiz ve kayıt dışı güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıt dışı güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
Hedef kanseri % 90 önlemek
Hedef kanseri % 90 önlemek İngiliz bilim insanları, akciğer kanserini durdurmak için bağışıklık sistemini harekete geçiren, tedavi amaçlı ‘LungVax’ adı verilen aşı üzerinde çalışıyor. Aşı ile kanserin yüzde 90 önlenmesi hedefleniyor.
23.03.2024 Dünya
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon 20 milyon kişi incelendi ve Kovid-19 aşılarının kalp hastalığı ile pıhtılaşmaya yol açmadığı ortaya kondu. Uzmanlara göre, pandemi ve sonrasında doktora gitme sıklığındaki düşüş, izolasyon şartları kalp hastalıkları ve ani ölüm tablosunu olumsuz etkiledi.
16.03.2024 Dünya
Yavaş’tan kadınlara HPV aşısı vaadi
Yavaş’tan kadınlara HPV aşısı vaadi ABB Başkanı Mansur Yavaş, 2029 yılına kadar yapacağı projeleri paylaştı.
12.03.2024 Gündem
20 yıldır görülmeyen hastalık şoförü öldürdü! Gerçeği kardeşi açıkladı: 'Tek çaresi var'
20 yıldır görülmeyen hastalık şoförü öldürdü! Gerçeği kardeşi açıkladı: 'Tek çaresi var' Herkesin sevdiği, etrafına neşe saçan biriydi. Otobüs şoförlüğü yapıyordu. Kendini çok halsiz hissettiği için doktora gidince ne yaşadığını öğrendi. Doktorlar kurtarmaya çalışsa da çocukluğunda es geçilen bir detay yüzünden 48 yaşında yaşama veda etti. Uzmanlar ise önlem alınmadığı takdirde milyonlarca kişinin aynı tehdit altında olduğunu söylüyor.
9.03.2024 Genel Sağlık
‘Demir Adam’
‘Demir Adam’ Almanya’da 62 yaşındaki bir erkeğin 217 kez Kovid-19 aşısı olduğunun ortaya çıkması sonrası, bilim insanları söz konusu denekte aşırı aşılamanın bağışıklık sisteminin bozulmasına neden olup olmadığını araştırdı.
7.03.2024 Dünya
Almanya'da bir kişi 217 kez Covid aşısı oldu
Almanya'da bir kişi 217 kez Covid aşısı oldu Almanya’da 62 yaşındaki bir erkeğin, doktorların aksi yöndeki tavsiyelerine karşın 217 kez Covid aşısı olduğu belirtildi.
6.03.2024 Dünya
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım'
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım' 'Joey', 'Desperate Housewives' ve 'Sons of Anarchy' gibi yapımlarda yer alan ve bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı bilinen ünlü oyuncu Drea de Matteo, sadece 18 yaşından büyüklerin üye olabildiği bir internet sitesinde erotik fotoğraflarını satarak beş dakika içerisinde tüm borcunu ödediğini itiraf etti.
29.02.2024 Cadde
‘En geç üç yılda ithalat bitecek’
‘En geç üç yılda ithalat bitecek’ Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, en geç üç yılda hayvan ithalatını tamamen sona erdirmeyi amaçladıklarını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
'İlk defa genç ve kadın üreticilerimize yüzde 70 ilave destek veriyoruz'
'İlk defa genç ve kadın üreticilerimize yüzde 70 ilave destek veriyoruz' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Yeni desteklemelerimizde, üreten herkese ürettiği kadar destek veriyoruz. Aile işletmelerine tüm hayvancılık desteklemelerinde ilk defa ilave destek veriyoruz. Bu sayede aile işletmeleri temel destekle aynı oranda ilave destek alarak en az 2 kat destek almış olacak. İlk defa genç ve kadın üreticilerimize yüzde 70 ilave destek veriyoruz" dedi.
26.02.2024 Ekonomi
Bozulan iklimin bebek mağdurları
Bozulan iklimin bebek mağdurları  İklim değişikliğinin artık anne karnındaki bebekleri bile etkilediği ve erken doğum riskinin yüzde 60 oranında arttığı ifade edildi.
23.02.2024 Gündem
Kapının anahtarı kulaktaki çipte!
Kapının anahtarı kulaktaki çipte! Tarım ve Orman Bakanlığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kulaklarında yer alan çipli küpelerin daha etkin kullanımını planlıyor. Türkiye’nin hayvancılık yol haritasını açıklayacak olan bakanlık, hayvan refahını, gıda güvenliğini ve insan sağlığını korumaya yönelik yeni tedbirler almaya hazırlanıyor.
20.02.2024 Ekonomi
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Haberler
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Gündem
Yağmur ormanlarında yaşayanlarda görülen hastalık! Koronavirüs geçirdikten 1 sene sonra yüzü tanınmaz hale geldi
Yağmur ormanlarında yaşayanlarda görülen hastalık! Koronavirüs geçirdikten 1 sene sonra yüzü tanınmaz hale geldi Erzurum'da Covid-19 geçirdikten sonra milyonda 2 ya da 3 görülen 'pemfigus' olarak bilinen deri hastalığına yakalanan İbrahim Akan'ın yüzü 1 sene içerisinde tanınmaz hale geldi.
9.02.2024 Haberler
Yağmur ormanlarında yaşayanlarda görülen hastalık! Koronavirüs geçirdikten 1 sene sonra yüzü tanınmaz hale geldi
Yağmur ormanlarında yaşayanlarda görülen hastalık! Koronavirüs geçirdikten 1 sene sonra yüzü tanınmaz hale geldi Erzurum'da Covid-19 geçirdikten sonra milyonda 2 ya da 3 görülen 'pemfigus' olarak bilinen deri hastalığına yakalanan İbrahim Akan'ın yüzü 1 sene içerisinde tanınmaz hale geldi.
9.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
14 milyar TL tarımsal destek
14 milyar TL tarımsal destek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaş merkezli depremlerin ardından bölgede üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yaptıklarını, hayvanları telef olan yetiştiricilere 5 bin 804 büyükbaş, 43 bin 317 küçükbaş, 549 bin kanatlı hayvan ve 26 bin 318 arılı kovanı bedelsiz olarak teslim ettiklerini bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Üçlü salgın uyarısı! 'Öksürük, nefes darlığı ve halsizlik belirtilerine dikkat'
Üçlü salgın uyarısı! 'Öksürük, nefes darlığı ve halsizlik belirtilerine dikkat' Üçlü salgının, Covid-19, mevsimsel grip (influenza) ve solunum sinsityal virüsü (RSV) gibi üç farklı enfeksiyonun bir arada görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, “Uzayan şikayetleri olan hastalar, hekime başvurmalıdır” dedi.
29.01.2024 Gündem
Dünyada aşısı olan tek kanser türü
Dünyada aşısı olan tek kanser türü Her gün yaklaşık 7 kadın rahim ağzı kanseri tanısı alırken, 3 kadın bu kanserden hayatını kaybediyor, dünyada her yıl 500 binden fazla kadının ölümüne sebep oluyor. HPV, rahim ağzı kanserine yol açan bir virüs. Ancak HPV’nin sebep olduğu rahim ağzı kanseri, dünyada aşısı olan ve önlenebilen tek kanser türü…
27.01.2024 Gündem
Aynı anda grip, uyuz ve kızıl oldu! Korkutan kokteyl: 'Vücutta eksikse affetmiyor'
Aynı anda grip, uyuz ve kızıl oldu! Korkutan kokteyl: 'Vücutta eksikse affetmiyor' Her şey normalken aniden vücudunda yolunda gitmeyen bir şeyler hissetti. Ateşi vardı, boğazı ağrıyordu. Bir müddet sonra ise vücudunda döküntüler ve kaşıntı başladı. Soluğu doktorda alan genç kadın duydukları karşısında şaşkındı. Aynı anda grip, uyuz ve kızıl olmuştu! Bu 'korkunç kokteyl'in ardındaki gerçek ise herkesi yakından ilgilendiriyor.
27.01.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Aşısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.