Aslı Baykal

Aslı Baykal

Son dakika Aslı Baykal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aslı Baykal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aslı Baykal haber sayfamızda...

Aslı Baykal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 319 aslı baykal haberi bulunmuştur.
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki ‘gizli protokol’e ilişkin devam eden tartışmalara HDP de katıldı. Öte yandan İmamoğlu’nun Zoom toplantısını kaydedip sızdıran ‘gizli katılımcı’ gizemini korurken gözler bugünkü CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya çevrildi.
22.07.2023 Gündem
Gözler saat 17.00'de! Tanju Özcan'dan 'değişim ve istifa' çağrısı
Gözler saat 17.00'de! Tanju Özcan'dan 'değişim ve istifa' çağrısı Anıtkabir'i ziyaret eden Tanju Özcan, 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün 10. gününe ulaşırken saat 17.00'de CHP Genel Merkezi önüne gidecek.
12.07.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği
AK Parti'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
12.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu yeni parti mi kuracak? 'CHP'den ayrılacak' iddiasına yanıt
Ekrem İmamoğlu yeni parti mi kuracak? 'CHP'den ayrılacak' iddiasına yanıt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın çevresi, 'CHP'den ayrılıp parti kuracağı iddiasına ilişkin dikkat çeken yorumda bulundu.
12.07.2023 Gündem
Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Açık cezaevlerinde izinler uzatıldı
Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Açık cezaevlerinde izinler uzatıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Covid-19 izninde bulunan hükümlülerden denetimli serbestliğe ayrılmalarına 5 yıl veya daha az süre kalanlar, tekrar cezaevine dönmeyecek ve kalan sürelerini denetimli serbestlik altında infaz edecektir” dedi.
7.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal telefonla bağlandığı CNN TÜRK yayınında Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Hikmet Çetin'in 'Kılıçdaroğlu partiye Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor' açıklamasını yorumladı.
7.07.2023 Haberler
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal telefonla bağlandığı CNN TÜRK yayınında Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Hikmet Çetin'in 'Kılıçdaroğlu partiye Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor' açıklamasını yorumladı.
7.07.2023 Gündem
Son dakika! Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz
Son dakika! Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'na "Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz! Kazananlara bırakın." derken Ekrem İmamoğlu, CHP'nin başına geçmelidir çağırısında bulundu.
28.05.2023 Gündem
‘30 bin konuta hemen başlıyoruz’
‘30 bin konuta hemen başlıyoruz’ Depremin yıktığı her evi ve her iş yerini yeniden yapıp hak sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mart başı itibarıyla 30 bin konutun inşaatına hemen başlıyoruz” dedi.
15.02.2023 Gündem
Deniz Baykal için son görev
Deniz Baykal için son görev Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Devlet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Baykal için CHP Genel Merkezi ve TBMM’de tören düzenlendi. Ahmet Hamdi Akseki Camii’ndeki cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli de katıldı.
15.02.2023 Gündem
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda 85 yaşında hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
14.02.2023 Haberler
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda 85 yaşında hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal vefat etti
Deniz Baykal vefat etti Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hayatını kaybetti.
11.02.2023 Haberler
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal vefat etti
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal vefat etti Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Meclis'te duyurdu: Yeni insansız savaş uçağı geliyor!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Meclis'te duyurdu: Yeni insansız savaş uçağı geliyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM’de bütçe sunumu yaptı. Oktay,"TUSAŞ'tan yeni tip insansız jet savaş uçağımız geliyor. İnsansız hava araçlarında kabiliyetimizi daha ileri noktaya taşıyacak yeni nesil bir projemiz var; ANKA-3 MİUS. ANKA-3, jet motoru ve hızıyla; yüksek yük taşıma kapasitesi ve radarda neredeyse görünmeyen kuyruksuz yapısıyla İHA alanında yeni bir sayfa açacak. Önümüzdeki yıl ANKA-3 MİUS projemizden müjdeleri milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Milli Muharip Uçak ve Kızılelma ile diğer insansız savaş uçaklarımızla savunma dengeleri yeniden yazılacak" dedi.
13.12.2022 Gündem
CHP'li Savaş: Kılıçdaroğlu olmayacaksa aday olurum
CHP'li Savaş: Kılıçdaroğlu olmayacaksa aday olurum 6'lı masadaki cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da katıldı.
22.11.2022 Siyaset
Aslı Baykal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hamburger' göndermesi
Aslı Baykal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hamburger' göndermesi CHP'den istifa eden ve son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr Aslı Baykal'dan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hamburger' göndermesi geldi.
18.11.2022 Gündem
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na flaş 'hamburger' göndermesi
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na flaş 'hamburger' göndermesi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr Aslı Baykal yaptığı son paylaşımda "Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil." dedi.
18.11.2022 Haberler
Adaylık süreci takvime bağlandı
Adaylık süreci takvime bağlandı CHP, milletvekili adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının aralık ayında istifalarını vermesini istiyor. Belirlenen zamanda istifa etmeyenlere adaylık yolu kapatılacak.
3.11.2022 Siyaset
Bakan Soylu: İftiralarını yanına bırakmayacağız
Bakan Soylu: İftiralarını yanına bırakmayacağız Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklamaları ile ilgili suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi. Bakan Soylu da açıklama yaparak, 'İftiralarını yanına bırakmayacağız!' dedi.
1.11.2022 Haberler
Aslı Baykal CHP’den istifa etti
Aslı Baykal CHP’den istifa etti Eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den istifa etti. Baykal, CHP üyeliğinden istifasını sosyal medya hesabından, “siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır” ifadesinin yer aldığı görüntüyü paylaşarak duyurdu.
1.11.2022 Siyaset
Jandarma ve EGM'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu! Bakan Soylu: İftiralarını yanına bırakmayacağız!
Jandarma ve EGM'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu! Bakan Soylu: İftiralarını yanına bırakmayacağız! Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklamaları ile ilgili suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi. Bakan Soylu da açıklama yaparak, 'İftiralarını yanına bırakmayacağız!' dedi.
1.11.2022 Gündem
Aslı Baykal, CHP'den istifa etti
Aslı Baykal, CHP'den istifa etti CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu.
31.10.2022 Siyaset
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! "Kendime 'iyi ki cevap vermedin' diyorum"
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! "Kendime 'iyi ki cevap vermedin' diyorum" Deniz Baykal, 3 Kasım 2002 seçimleri ile ilgili 'siyasi pazarlık' iddiasında bulunarak kendisini hedef alan Zülfü Livaneli ile ilgili sessizliğini bozdu. Baykal, "Geriye bakınca kendime ‘İyi ki bir cevap vermeye kalkmadın’ diyorum. Çünkü çok kolayca duygusallaşarak insanın içini rahatlatacak laflar da söylenebilir ama şimdi yaşanmışlıkları görünce ‘İyi ki Deniz, hiç konuşmaya girmedin, açmadın’ diyorum" açıklamasını yaptı.
27.07.2021 Siyaset
Baykal ile Sevigen sahaya iniyor
Baykal ile Sevigen sahaya iniyor CHP’nin eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ile eski bakanlardan Mehmet Sevigen’in il ziyaretlerinde bulunacağı ve parti kurmaya hazırlandığı iddiası kulisleri hareketlendirdi.
3.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Baykal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.