Atıl

Atıl

Son dakika Atıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atıl haber sayfamızda...

Atıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.443 atıl haberi bulunmuştur.
Bakan Koca açıkladı: Hastane randevuları için yeni kararlar
Bakan Koca açıkladı: Hastane randevuları için yeni kararlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’deki sorunların çözümü için yeni kararların alındığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı şubat ayında %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Uzmanpara
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
7.27 milyon hektar arazi toplulaştı
7.27 milyon hektar arazi toplulaştı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım arazilerinin verimli kullanılması için 2023 sonu itibarıyla 7.27 milyon hektar arazinin toplulaştırıldığını, kazanımın yıllık yaklaşık 41 milyar lira olduğunu söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Resim öğretmeni elektrik trafolarını tuval gibi kullanıyor, çizdiği resimler hayran bırakıyor
Resim öğretmeni elektrik trafolarını tuval gibi kullanıyor, çizdiği resimler hayran bırakıyor Samsun'da bir resim öğretmeninin trafo duvarlarına çizdiği resimler hayran bırakıyor. Özel anları ve önemli günleri anlatan resimler çizen öğretmen, Samsun'un görsel kimliğine katkı sağlıyor.
6.04.2024 Haberler
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
Embriyoların genetiğini değiştirdiği için hapsedilen Çinli bilim adamı yeniden iş başında
Embriyoların genetiğini değiştirdiği için hapsedilen Çinli bilim adamı yeniden iş başında 2019'da Çin'deki bir mahkeme, ikiz kız kardeşler Lulu ve Nana'nın gen dizilimini doğumdan önce değiştirdiğini söylediği He'yi tıbbi düzenlemeleri ihlal ettiği gerekçesiyle üç yıl hapis cezasına çarptırmıştı.
2.04.2024 Dünya
Vatandaşın sözü demokrasinin özü
Vatandaşın sözü demokrasinin özü 31 Mart 2024 yerel seçimleri, birbirinden renkli görüntülerle de siyasi tarihimizdeki yerini aldı. Demokrasi neferleri birer sanatçı gibi farklı tablolar yaratarak gözleri şenlendirdi.
1.04.2024 Gündem
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanma hakkı elde ettiği seçimde, 30’ü büyükşehir olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 390 beldenin yeni belediye başkanı belirlenecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem
16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise
16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise Sivas'ın Hafik ilçesinde 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay (43) tarafından emlak danışmanına verilerek 16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Emlak danışmanı Vahap Yıldız, “Tapusu var ve satılmasında hiçbir engel gözükmüyor. Kilise 1’inci derecede sit alanı ve koruma altındadır. Bugün itibarıyla satışa çıkardık ve 16 milyon TL istiyoruz” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Malatya'da çalındı, Adıyaman'da bulundu
Malatya'da çalındı, Adıyaman'da bulundu Park halindeki kamyonun üzerinden çalınan dorse Adıyaman'da bulundu.
25.03.2024 Gündem
2023 yılı işsizlik rakamları belli oldu
2023 yılı işsizlik rakamları belli oldu İşsizlik oranı 2023'te yüzde 9,4 seviyesinde gerçekleşti
25.03.2024 Ekonomi
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı 2023 yılında işsizlik oranı %9,4 seviyesinde gerçekleşti.
25.03.2024 Uzmanpara
Milyarlık kuleler sular altında
Milyarlık kuleler sular altında İstanbul’un en değerli bölgesi Zincirlikuyu’da yükselen kuleleri su bastı.
23.03.2024 Eğitim
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır"
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır" Ankara'da Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "İktidar partisinden aday seçmezsen hizmet gelmezmiş', bu siyasi şantajın dik alasıdır" dedi.
18.03.2024 Gündem
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası (PBOC), Kasım 2022'den bu yana ilk kez orta vadeli politika kredisi operasyonundan nakit çekerken beklentilere paralel olarak temel politika faizini değiştirmedi ve yetkililer kur istikrarına öncelik vermeye devam etti.
15.03.2024 Uzmanpara
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginler kullanıyordu
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginler kullanıyordu İstiklal Caddesi üzerine 1894 yılında inşa ettirilen Rumeli Han’ın restore edilmesiyle altındaki gizli tünel gün yüzüne çıkmıştı. Yakın tarihte keşfedilen gizemli tünel, ziyaretçilerin uğrak adreslerinden biri haline geldi.
14.03.2024 Haberler
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginlerin geçiş rotası
İstiklal Caddesi’nde kimsenin bilmediği gizemli tünel! Zenginlerin geçiş rotası İstiklal Caddesi üzerine 1894 yılında inşa ettirilen Rumeli Han’ın restore edilmesiyle altındaki gizli tünel gün yüzüne çıkmıştı. Yakın tarihte keşfedilen gizemli tünel, ziyaretçilerin uğrak adreslerinden biri haline geldi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu Kırık Barajı Varyantı'nda inceledi
Bakan Uraloğlu Kırık Barajı Varyantı'nda inceledi Kastamonu'da inşaatı devam eden ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2002 yılından bu yanan Kastamonu’nun ulaşım ve altyapısına 53 milyar 930 milyon lira yatırım gerçekleştirdik" dedi.
12.03.2024 Gündem
Google Maps'a yansıdı, sosyal medyada olay oldu: Kadıköy'ün yeni gölü
Google Maps'a yansıdı, sosyal medyada olay oldu: Kadıköy'ün yeni gölü Kadıköy'de bir arsada 5 yıl önce inşaat çalışması başladı. Kazı ve temel atma çalışmasının ardından inşaatta faaliyet durdu. İnşaat sahasına yağmurla birlikte su doldu. Google Maps uygulaması ise su birikintisini göl olarak algıladı. Bu durum ise sosyal medyada gündem oldu. Göle dönen çukur drone ile görüntülendi.
12.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Atıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.