Aydın Aydın

Aydın Aydın

Son dakika Aydın Aydın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aydın Aydın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aydın Aydın haber sayfamızda...

Aydın Aydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.227 aydın aydın haberi bulunmuştur.
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Haberler
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Gündem
Tekirdağ'da cezaevi firarisi yakalandı
Tekirdağ'da cezaevi firarisi yakalandı Tekirdağ'da kasten öldürme olayından 16 yıl 21 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 2 ayrı hırsızlık suçundan 1 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı. Aydın’ın Didim ilçesinde ise jandarma ekipleri tarafından 17 yıl hapis cezası ile aranan uyuşturucu satıcısı yakalandı.
10.11.2023 Gündem
'İbret olsun' diye! Mahalleli önce dövdü sonra sürükleyerek dolaştırdı
'İbret olsun' diye! Mahalleli önce dövdü sonra sürükleyerek dolaştırdı Adana’da uyuşturucu sattığı iddia edilen kişi, mahalleli tarafından darbedilip yerde sürüklenip, ara sokaklarda dolaştırıldı.
4.10.2023 Gündem
Bölgenin göz bebeğiydi! Kuraklık nedeniyle tamamen kurudu
Bölgenin göz bebeğiydi! Kuraklık nedeniyle tamamen kurudu Bir zamanlar cıvıl cıvıl kuş sesiyle bilinen, bölge sakinlerinin uğrak yeri olan Heybeli Gölü hayvanlar için otlanma alanı oldu.
23.08.2023 Gündem
4 bin 135 rakımlı Cilo Dağları'nda 5'inci festival! Türkiye ve Dünya akın etti
4 bin 135 rakımlı Cilo Dağları'nda 5'inci festival! Türkiye ve Dünya akın etti Hakkari'de 4 bin 135 rakıma sahip Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri Milli Parkı'nda, bu yıl 5'inci kez festival düzenlendi. Kilometrelerce araç kuyruğu uzadı, araçları zirveye çıkamayanlar ise yürüyerek alana gitti.
1.07.2023 Gündem
Yeni rapor yayımlandı! 13 ile sarı kodlu uyarı: Ankara, Eskişehir...
Yeni rapor yayımlandı! 13 ile sarı kodlu uyarı: Ankara, Eskişehir... Meteorloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre, İç Anadolu ile doğu kesimlerde hava sıcaklığı 3 ila 5 derece azalacak. Öte yandan 13 ile sarı kodlu sağanak yağış uyarısı verildi.
18.06.2023 Gündem
Ankara için yeni uyarı geldi! 'Böyle bir manzara yok'
Ankara için yeni uyarı geldi! 'Böyle bir manzara yok' Ankara'nın Keçiören ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve iş yerleri su altında kaldı.
29.05.2023 Gündem
Dünyanın en uzun boylu kadını, oyunu evinde kullandı
Dünyanın en uzun boylu kadını, oyunu evinde kullandı Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26), oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı. Aydın’da 200 kilo olduğu için yürümekte güçlük çeken Aysel Dönmez (53), sandığın eve gelmesine en çok sevindiğini söyledi.
14.05.2023 Gündem
Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe açıklamalar! Uyarı mesajı gitti
Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe açıklamalar! Uyarı mesajı gitti Meteoroloji'nin çok sayıda ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından beklenen yağış İstanbul'da etkisini göstermeyeye başladı. Sağanak yağmur sonrası D-100 Karayolunda her iki yönde de trafik yoğunluğu oluştu.
11.03.2023 Haberler
Ege’deki 7 ile depremzede akını
Ege’deki 7 ile depremzede akını Güneydoğu’daki depremin ardından depremzedeler Ege’ye akın ediyor. Düne kadar 125 bine yakın vatandaşın kent merkezleri ve ilçelere yerleştiği, sayının da her geçen gün arttığı belirtildi.
23.02.2023 Gündem
Deprem bölgesine 'yardım' seferberliği
Deprem bölgesine 'yardım' seferberliği Deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyasınn Türkiye'nin her yerinden destek yağıyor.
7.02.2023 Gündem
Türkiye seferber oldu! Deprem bölgesine yardım yağıyor
Türkiye seferber oldu! Deprem bölgesine yardım yağıyor Deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyasınn Türkiye'nin her yerinden destek yağıyor.
6.02.2023 Gündem
Kavşak aydınlandı daha güvenli oldu
Kavşak aydınlandı daha güvenli oldu Seferihisar Ulamış Mahallesi’nin şehirlerarası yola bağlanan giriş ve çıkışında kavşakları GDZ Elektrik’in ışıklandırma çalışmasıyla aydınlandı.
26.01.2023 Ege
Ege'de Cumhuriyet coşkusu
Ege'de Cumhuriyet coşkusu Türkiye Cumhuriyeti'nin 99’uncu kuruluş yıl dönümü İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Manisa, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak'ta düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Evlerin balkonları, cadde ve meydanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarına Türk bayrakları asıldı.
29.10.2022 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Balıkesir, İzmir ve Aydın'da son durum
Peş peşe orman yangını haberleri! Balıkesir, İzmir ve Aydın'da son durum Balıkesir, İzmir ve Aydın'da orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale yapıldı. Gelen son bilgilere göre Balıkesir, İzmir ve Aydın'daki yangınlar kontrol altına alındı.
17.07.2022 Gündem
Son dakika... Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte il il kar yağışı haberleri
Son dakika... Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte il il kar yağışı haberleri Türkiye'nin bir çok ilinde kar yağışı etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durum tahminini paylaştı. İzmir Çeşme'de kar yağışı şiddetini artırırken bölgede ulaşım da durdu. Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Kar yağışı devam edecek mi? İşte hava durumu tahminleri...
11.03.2022 Gündem
Peş peşe uyarılar geliyor! Bazı il ve ilçelerde kar tatili...
Peş peşe uyarılar geliyor! Bazı il ve ilçelerde kar tatili... Meteoroloji'nin tahminlerine göre Eskişehir’in de yer aldığı bölgenin soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Ankara Valiliği'nden de 'soğuk ve yağışlı hava' uyarısı geldi. Öte yandan kar nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu. Sabah saatlerinde İstanbul'da da başlayan kar yağışıyla ilgili CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen yağışın akşama doğru hızlanacağını belirterek kar lastiği olmayaların dışarı çıkmaması konusunda uyardı.
12.01.2022 Gündem
Pandemiye rağmen yeni yıl coşkusu
Pandemiye rağmen yeni yıl coşkusu Türkiye ve dünya Kovid-19 salgını, sokağa çıkma yasakları ve doğal afetlerle geçen 2021’e veda ederek 2022’ye coşkuyla “Merhaba” dedi. Türkiye’de yeni yıl, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle karşılandı. Yılbaşı tedbirleri kapsamında 81 ilde 340 bin 351 güvenlik personeli görev yaptı. Cadde, meydan ve mekanları dolduran vatandaşlar, 2022’ye büyük bir coşkuyla girdi.
1.01.2022 Gündem
Türkiye'de yeni yıl heyecanı! Böyle kutlandı
Türkiye'de yeni yıl heyecanı! Böyle kutlandı Tüm Türkiye'de yeni yıl heyecanı yaşanıyor. Vatandaşlar yeni yılı kutlamak için Taksim Meydanı'na akın etti. Kutlamalar için üst seviyede güvenlik tedbirleri alınırken polis ekipleri maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı.
31.12.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatından yalanlama
Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatından yalanlama CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açtığı davalardan 18'inin lehine sonuçlandığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yalanlayan bir mesaj yayınladı. Aydın, 'Aydın, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun davacı olduğu ve davanın esasına girilerek haklı bulunduğu ve kesinleşen tek bir dava dosyası bile bulunmamaktadır" dedi.
22.11.2021 Siyaset
Ege Bölgesi İlleri Ve İlçeleri Nelerdir? İsimleri Ve Nüfusları İle Birlikte Ege Şehirleri
Ege Bölgesi İlleri Ve İlçeleri Nelerdir? İsimleri Ve Nüfusları İle Birlikte Ege Şehirleri Yüz ölçümü 90.251 kilometrekare olan Ege Bölgesi, Türkiye'nin en büyük 5. bölgesidir. ''İç Batı Anadolu'' ve ''Kıyı Ege'' olmak üzere iki bölümden oluşur. Ülkemizin en uzun kıyı şeridine sahip olan Ege Bölgesinin nüfusu yaklaşık 10 milyon 320 bindir. Ege Bölgesinin illeri ve ilçeleri nelerdir? Sizin için nüfusları ile birlikte derledik.
27.10.2021 Eğitim
Son dakika! Meteoroloji tek tek saydı ve uyardı: Kuvvetli sağanak
Son dakika! Meteoroloji tek tek saydı ve uyardı: Kuvvetli sağanak Son dakika haberine göre, İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde ve Muğla çevrelerinde bugün yerel olarak çok kuvvetli yağış bekleniyor. Öte yandan İzmir ve Aydın'da sağanak yağış etkili oldu.
15.10.2021 Gündem
Sultan Alparslan'ın diyarındaki panoramik müze açıldı
Sultan Alparslan'ın diyarındaki panoramik müze açıldı Muş Valiliğince, Malazgirt ilçesinde yapılarak Kültür ve Turizm Bakanlığına devredilen "1071'den 2071'e Zaman Tüneli Müzesi"nin açılışı gerçekleştirildi.
30.09.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Aydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.