Aylan Bebek

Aylan Bebek

Son dakika aylan bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aylan bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aylan bebek haber sayfamızda...

Aylan Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 aylan bebek haberi bulunmuştur.
‘Aylan Bebek’ eve  Altın Güvercinle döndü
‘Aylan Bebek’ eve  Altın Güvercinle döndü “Aylan Bebek” filmi Paris’ten ödülle döndü. Uluslararası Paris Bridge of Peace Film Festivali’nde 121 filmle yarışan Ömer Sarıkaya’nın yönetmentiğindeki “Aylan Bebek”, festivalin en prestijli ödülü olan “Paris Uluslararası Golden Dove- Altın Güvercin” ödülünü aldı.
27.12.2023 Kültür Sanat
Gazze'de ateşkese tek oyla ABD freni! Erdoğan: BM'nin reforme edilmesi şarttır
Gazze'de ateşkese tek oyla ABD freni! Erdoğan: BM'nin reforme edilmesi şarttır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’nda Gazze’de acil ateşkes için talep edilen karar tasarısını reddeden ABD’ye çok sert tepki gösterdi.
9.12.2023 Gündem
'Aylan Bebek' filmi gösterime girdi
'Aylan Bebek' filmi gösterime girdi Bodrum'da 2 Eylül 2015 tarihinde cansız bedeni sahile vuran 3 yaşındaki Aylan Kürdi'nin anısına hazırlanan 'Aylan Bebek' filminin çekimleri tamamlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun da rol aldığı film, Turktime Youtube TV'de gösterime girdi.
2.05.2023 Kültür Sanat
Erdoğan, AB ülkeleri büyükelçileriyle buluştu: AB’ye tam üyelik hedefine bağlıyız
Erdoğan, AB ülkeleri büyükelçileriyle buluştu: AB’ye tam üyelik hedefine bağlıyız Büyükelçilerden Türkiye-AB arasında yeni bir sayfa açılması için destek isteyen Erdoğan, "AB bizim stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor. AB'nin stratejik miyopluktan kurtularak daha cesur davranmasını ümit ediyoruz" dedi
14.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye çağrı: Samimi bir muhasebe zamanı geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye çağrı: Samimi bir muhasebe zamanı geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Avrupa Birliği Üyesi Ülkelerin Ankara Büyükelçileri ile Toplantısı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, 'AB, açısından artık samimi bir muhasebe yapma zamanı gelmiştir. AB, çözüme gerçekten katkı yapmak istiyorsa 2004’te verdiği taahhütleri yerine getirerek Kıbrıs Türkleri'nin varlığını, iradesini tanımalı, Cenevre’de sunulan çözüm önerisini değerlendirmelidir. Diğer türlüsü, yeni bir oyalama, özellikle de taktik olarak görülecek, vakit ve enerji israfından başka anlam ifade etmeyecektir.' dedi.
13.01.2022 Siyaset
‘Barış ve dostlukla anılsın istiyoruz’
‘Barış ve dostlukla anılsın istiyoruz’ Erdoğan’dan Yunanistan’a 9 Eylül mesajı: “Ege Denizi’nin gerilim ve çekişmeden ziyade, barış ve dostlukla anılmasını arzu ediyoruz. Şimdiye kadar gerilimi artıran taraf olmamaya özen gösterdik”
10.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'ya net mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'ya net mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de Adalar Denizi Sempozyomu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Ege Denizi medeniyetin kavşak noktasında yer aldı.Ege Denizi barış ve dostlukla anılmalı. Aylan Bebek dünyanın utanç vesikası olarak hafızalarda. Tarihi fırsatlar Yunanistan nedeniyle heba edilmiştir." dedi.
9.09.2021 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'ya net mesaj
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'ya net mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de Adalar Denizi Sempozyomu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Türkiye, Suriye kaynaklı düzensiz göçün engellenmesine yönelik verdiği olağanüstü mücadelede tek başına bırakılmıştır. Suriyeli mazlumlara kapanan kapıların, ülkemizde darbe girişiminde bulunmuş ve 251 vatandaşımızın kanını dökmüş FETÖ'cü canilere sonuna kadar açılması ise insanlık adına hicap kaynağıdır. Bu tablo karşısında komşumuz Yunanistan ülkemizin iyi niyetli çabalarına anlamlı katkı sunmak yerine maksimalist politikalarına hız vermiştir. Mülteci krizi iki ülke arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine vesile olabilecekken bu tarihi fırsat Yunanistan'ın uzlaşmaz tutumu sebebiyle heba edilmiştir." dedi.
9.09.2021 Gündem
AK Partili Turan'da düzensiz göç açıklaması
AK Partili Turan'da düzensiz göç açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birkaç gün önce de yasa dışı yollarla ülkeye giren düzensiz göçmenler sınır dışı edildi. Uluslararası platformlarda tüm dünyanın bu soruna bir çözüm bulması için irademizi ortaya koyuyoruz. Bununla birlikte ülkemizde malum kesimler, göçmenler konusunda provokasyon ve toplumsal huzursuzluk peşinde." dedi.
19.08.2021 Siyaset
Mike Mitchell yaşamını yitirdi
Mike Mitchell yaşamını yitirdi 'Gladyatör' ve 'Cesur Yürek' gibi yapımlarda rol alan İskoçyalı aktör Mike Mitchell, hayatını kaybetti. Türkiye'de yaşayan usta oyuncunun vefat haberini Talat Atilla, Twitter hesabından duyurdu.
24.07.2021 Cadde
İletişim Başkanı Altun'dan 'Aylan' tepkisi
İletişim Başkanı Altun'dan 'Aylan' tepkisi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Aylan bebeğin cansız bedenini siyasete alet edenleri telin ederek, "İnsan olmak asgari düzeyde bir vicdan gerektirir. Vicdanı olmayanın siyasete ve topluma katacağı hiçbir şey yoktur." ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Gündem
Son dakika: Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki yağdı!
Son dakika: Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki yağdı! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı Aylan Bebek paylaşımdan sonra tepkilerin odağında...
21.04.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan dikkat çeken sözler! 'Kusura bakmayın bunlar çıplak gerçekler'
Bakan Soylu'dan dikkat çeken sözler! 'Kusura bakmayın bunlar çıplak gerçekler' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da “Türk Polisi ve Diğer Kolluk Kuvvetlerinin Seyahat Belgesi Sahteciliği Tespiti ve Risk Analizi Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi Açılış Konferansı”na katıldı. Kürsüdeki konuşmasında Avrupa ülkelerine sitem eden Bakan Soylu, ''Çok güzel takım elbiselerimiz var, giymeye devam edelim. Avrupa'da şaşalı toplantılar yapalım. Videokonferans bittikten sonra neşeyle hayatımıza devam edelim. Bu çocukların hakkını dünya nasıl ödeyecek. 'Mış' gibi yaparak ödeyemeyiz. Avrupa vur patlasın, çal oynasın devam etsin. Kusura bakmayın bunlar çıplak gerçekler'' dedi.
23.03.2021 Siyaset
Kızılay Genel Başkanı Kınık: Aylan Bebek gibi çocuklar yollarda öldü
Kızılay Genel Başkanı Kınık: Aylan Bebek gibi çocuklar yollarda öldü Suriye'de iç savaş artık 10 yılı geride bıraktı. Geride yok olan bir ülke kaldı. Ülkedeki son durumu, Suriyeli göçmenlerin kaygılarını ve Türkiye'nin bu insanlık dramı içindeki yardımlarını Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık CNN TÜRK’e anlattı. Kınık, “1 milyon bebek ülkesinden uzakta dünyaya gözlerini açtı, Aylan Bebek gibi çocuklar yollarda öldü” diyor.
15.03.2021 Haberler
Kızılay Genel Başkanı Kınık: Aylan Bebek gibi çocuklar yollarda öldü
Kızılay Genel Başkanı Kınık: Aylan Bebek gibi çocuklar yollarda öldü Suriye'de iç savaş artık 10 yılı geride bıraktı. Geride yok olan bir ülke kaldı. Ülkedeki son durumu, Suriyeli göçmenlerin kaygılarını ve Türkiye'nin bu insanlık dramı içindeki yardımlarını Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık CNN TÜRK’e anlattı. Kınık, “1 milyon bebek ülkesinden uzakta dünyaya gözlerini açtı, Aylan Bebek gibi çocuklar yollarda öldü” diyor.
15.03.2021 Gündem
Papa, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü
Papa, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, Irak'ın Erbil kentindeki temasları sırasında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde lastik botun batması sonucu sahile vuran cansız bedeniyle gündeme gelen Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin babasıyla bir araya geldi.
7.03.2021 Dünya
'Unutmadık unutamayız'
'Unutmadık unutamayız' Aylan Bebek başta olmak üzere Ege Denizi’nde yaşanan insanlık dramlarını ve sebep olanları çok iyi hatırladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Batılı ülkeler mültecilerin hayallerini sulara gömdü. Biz ekmeğimizi paylaştık” dedi.
23.02.2021 Ege
Son dakika: Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Hala bunlar terörle teröristlerle beraberler
Son dakika: Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Hala bunlar terörle teröristlerle beraberler Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin "Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi" başlıklı uluslararası konferansında açıklamalarda bulundu. ABD'ye sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların mültecilere sahip çıkmak gibi bir derdi yok, dert başka. Hala bunlar terörle, teröristlerle beraberler." dedi. Erdoğan, "Maddi imkanları bizden kat ve kat fazla olan ülkeler, mültecileri toplama kamplarına mahkum ederken, biz bu insanlarla ekmeğimizi paylaştık." ifadelerini kullandı.
22.02.2021 Siyaset
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı Uluslararası Göç Filmleri Festivali(UGFF) 3D sanal stüdyoda gerçekleştirilen online törenle açıldı. Açılış etkinliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un konuşmalarıyla başladı.
14.06.2020 Kültür Sanat
Aylan bebeğin katilleri 5 yıl sonra Adana'da yakalandı!
Aylan bebeğin katilleri 5 yıl sonra Adana'da yakalandı! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 5 yıl önce sahile vuran minik bedeniyle göçmenlerin yaşadığı dramın sembolü haline gelen Aylan bebek ile birlikte 7 göçmenin boğularak ölümüne neden olmaktan toplam 546 yıl hapse mahkum edilen firari 3 hükümlü Adana'nın Karataş ilçesinde yakalandı.
13.03.2020 Gündem
Cengiz İmren: Kanıma dokunuyor
Cengiz İmren: Kanıma dokunuyor Şarkıcı Cengiz İmren, Etiler'deki konserinde, sınırlarda yaşanan mülteci dramına ateş püskürdü.
8.03.2020 Cadde
Bakan Soylu rakam verip açıkladı! '121 kişi gözaltına alındı'
Bakan Soylu rakam verip açıkladı! '121 kişi gözaltına alındı' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar sosyal medyada 500'e yakın hesaptan Barış Pınarı Harekatına hakaret eden, ülkemize 'işgalci' nitelemesi yapan, milletimizin birliğine hakaret edenlerle ilgili gerekli tespitleri yaptık, işlemleri yaptık. Arkadaşlarımız 121'ini gözaltına aldı, devam ediyoruz." dedi.
11.10.2019 Siyaset
Erdoğan Birleşmiş Milletler'de konuştu
Erdoğan Birleşmiş Milletler'de konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 74. Genel Kurulu'na katılarak üye ülke temsilcilerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aylan bebeği dünya çok çabuk unuttu"
24.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye ve Doğu Akdeniz'de yaşanan hadiseler bile ülkemiz için adeta bir beka meselesidir. Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur." dedi.
1.09.2019 Siyaset
'Aylan Bebek' için geliyor
'Aylan Bebek' için geliyor Steven Seagal, 27 Haziran’da Türkiye’ye geliyor. Oyuncu, Çekimleri Bodrum’da gerçekleşecek Aylan Kurdi bebeğin hikayesini anlatacak filmde rol alacak.
21.06.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aylan Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.