Balmumcu

Balmumcu

Son dakika Balmumcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Balmumcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Balmumcu haber sayfamızda...

Balmumcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 468 balmumcu haberi bulunmuştur.
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız'
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve babalık davası sonuçlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda annesini aramak için Müge Anlı'ya katılan Duygu Nebioğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.
7.05.2024 Cadde
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları ülke genelinde her sene gerçekleşiyor. İşçilerin dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta İstanbul'da çeşitli önlemler alınıyor. İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Çarşamba alınan önlemler kapsamında bazı yollar trafiğe kapatıldı. Kapalı yollara alternatif güzergahlar da Valilik tarafından duyuruldu. Peki, 1 Mayıs Çarşamba (bugün) hangi yollar kapalı?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki'
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderileriyle gündem olmaya devam ediyor. Nebioğlu, son olarak kendisine gelen beklenmedik telefon hakkında konuştu.
25.04.2024 Cadde
‘Gizli’ damgalı belge sahaftan çıktı
‘Gizli’ damgalı belge sahaftan çıktı 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a 1992 yılında sunulan “gizli” ibareli terör örgütü PKK ile mücadele raporu sahaftan çıktı.
24.04.2024 Gündem
Nüfusta 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı
Nüfusta 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Cadde
'Hayatımda fotoğraf çekildiğim tek ünlü Serdar Gökhan'
'Hayatımda fotoğraf çekildiğim tek ünlü Serdar Gökhan' Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Efsane'nin basın toplantısı önceki gün Balmumcu’da gerçekleşti. Filmde hamamcı karakterine hayat veren Sadi Celil Cengiz, yıllar önce Serdar Gökhan’la anısını anlattı.
12.01.2024 Cadde
Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun!
Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun! Oyuncu Ahmet Kural; ‘Çalgı Çengi’ serisi, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı, ‘Düğün Dernek’ serisi, 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası'nda birlikte çalıştığı Murat Cemcir'le çok konuşulan küslüğü hakkında yeni bir açıklamada bulundu.
11.01.2024 Cadde
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı Vitra’nın cumhuriyetin 100. yılı için Arkitera iş birliğiyle geliştirdiği “Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı” serisinin senaryo, çizim ve animasyon ekibinde görev alan Cem Dedekargınoğlu, Umut Şumnu, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya ile, grafik roman türünde aktardıkları, modern Türkiye’nin inşa edilmesinde öncü rol oynayan mimar ve yapıların hikayelerini konuştuk.
1.01.2024 Mimarlık
Akılalmaz uyuşturucu zulası! Hepsi telli düzenekten fışkırdı
Akılalmaz uyuşturucu zulası! Hepsi telli düzenekten fışkırdı Beşiktaş motorize “yunus” polisinin, şüphe üzerine durdurduğu motosikletten koku gelmesi üzerine yaptığı incelemede, çanta demirinde düzenek fark edildi. Polis teli çektiğinde açılan düzenekten çok miktarda esrar ele geçirdi.
19.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle 5 Kasım pazar günü İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
3.11.2023 Gündem
Hedefte 4 yılda 3 bin konut var
Hedefte 4 yılda 3 bin konut var Özak Global Holding, konut yatırımlarını sürdürüyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini ifade etti.
3.10.2023 Ekonomi
ATA Koleji’nde mezuniyet heyecanı
ATA Koleji’nde mezuniyet heyecanı Türkiye’de ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Ata Koleji, 65. dönem mezunlarını törenle uğurladı.
9.06.2023 Eğitim
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu Ülkemizde ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Ata Koleji, 65'inci Dönem mezunlarını törenle uğurladı.
7.06.2023 Eğitim
Beşiktaş’ta katliam gibi kaza! Sürücü camdan yola fırladı
Beşiktaş’ta katliam gibi kaza! Sürücü camdan yola fırladı Beşiktaş Balmumcu’da gece saatlerinde sebze halinden dönen adamın kamyonetine, kırmızı ışıkta geçen ve süratli şekilde seyreden lüks bir otomobil çarptı. Katliam gibi kaza kameralara yansırken, kamyonet sürücüsü camdan yola fırlayarak ağır şekilde yaralandı.
29.12.2022 Haberler
Beşiktaş’ta katliam gibi kaza! Sürücü camdan yola fırladı
Beşiktaş’ta katliam gibi kaza! Sürücü camdan yola fırladı Beşiktaş Balmumcu’da gece saatlerinde sebze halinden dönen adamın kamyonetine, kırmızı ışıkta geçen ve süratli şekilde seyreden lüks bir otomobil çarptı. Katliam gibi kaza kameralara yansırken, kamyonet sürücüsü camdan yola fırlayarak ağır şekilde yaralandı.
29.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayranlarıyla buluşacak   Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak...
29.12.2022 Cadde
Tavuklara özgürlük
Tavuklara özgürlük Yumurtası için yetiştirilen tavukların hapsedildikleri kafes sistemlerine son verilmesi için çalışan Kafessiz Türkiye, çağ dışı yumurta üretim biçiminin kabul edilemez olduğunu belirterek, ‘Kafes tavukçuluğu yasaklanmalı’ çağrısı yaptı.
26.12.2022 Gündem
Mutluluğa ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar, önceki akşam Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel Balmumcu’daki nikâh töreniyle dünyaevine girdi.
18.08.2022 Cadde
Darphane Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Darphane Nerededir?
Darphane Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Darphane Nerededir? Darphane kelimesi dilimize yabancı bir dilden geçmiş olsa da çok sık kullanılmaktadır. Genellikle madeni para basılan yer olarak bilinen darphane kelimesinin kökeni Arapça ve Farsça olmaktadır. Peki Darphane nedir, TDK sözlük anlamı ne demek? Darphane nerededir? Darphane kelimesi hakkında merak edilen tüm detaylar.
22.07.2022 Sözlük
Direksiyonda kalp krizi geçiren taksici faciayı önledi!
Direksiyonda kalp krizi geçiren taksici faciayı önledi! İstanbul Beşiktaş’ta, direksiyon başındayken kalp krizi geçiren taksi şoförü, aracını son anda yoldan çıkarıp yeşillik alanda durdurarak faciayı önledi. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden emekli astsubay Ali Teoman Sungur, askeri törenle uğurlandı.
28.06.2022 Haberler
Direksiyonda kalp krizi geçiren taksici faciayı önledi!
Direksiyonda kalp krizi geçiren taksici faciayı önledi! İstanbul Beşiktaş’ta, direksiyon başındayken kalp krizi geçiren taksi şoförü, aracını son anda yoldan çıkarıp yeşillik alanda durdurarak faciayı önledi. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden emekli astsubay Ali Teoman Sungur, askeri törenle uğurlandı.
28.06.2022 Gündem
Ata Koleji 64. dönem mezunlarını verdi
Ata Koleji 64. dönem mezunlarını verdi İstanbul’da 1958 yılında kurulan ve 64 yıldır başarılı nesiller yetiştiren köklü eğitim kurumu Ata Koleji, 2021-2022 mezunlarını verdi.
15.06.2022 Eğitim
Turizmde güç birliği zamanı
Turizmde güç birliği zamanı Dünyanın lider konaklama gruplarından Accor bünyesindeki Mövenpick Otelleri’ni büyütüyor.
15.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Balmumcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.