Belirsizlik

Belirsizlik

Son dakika belirsizlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan belirsizlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan belirsizlik haber sayfamızda...

Belirsizlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.559 belirsizlik haberi bulunmuştur.
“Gelecekle ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesinde olumlu olacaktır”
“Gelecekle ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesinde olumlu olacaktır” Ankara Sanayi Odası (ASO) Genel Başkanı Seyit Ardıç, “Belirsizlik ortamında politika yapıcılarının hedef tutarsızlık sorunu ile karşı karşıya kalmaması oldukça önemlidir. Gelecek ile ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesi açısından olumlu olacaktır“ dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Verimliliği artırdı! "İletişimcilerin yüzde 83'ü yapay zeka kullanıyor"
Verimliliği artırdı! "İletişimcilerin yüzde 83'ü yapay zeka kullanıyor" International Public Relations Network (IPRN) tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen PR Sektör Araştırması'nın sonuçlarına göre iletişim profesyonellerinin yüzde 83 gibi büyük bir çoğunluğu yapay zekanın şimdiden halkla ilişkiler uygulamalarının bir parçası olduğuna dikkat çekti.
25.03.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı Kamu bankalarında promosyon tutarları güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarında promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin TL arasına çıkarıldığını duyurdu. Bankalarda zamlı promosyonlar için başvuru süreci bugün başlıyor.
25.03.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyonlarla ilgili net mesaj! 'Vatandaşımız rahat olsun'
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyonlarla ilgili net mesaj! 'Vatandaşımız rahat olsun' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Enflasyonla ilgili net mesaj veren Cevdet Yılmaz OVP hedeflerinin önünde olduklarını belirtti.
23.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik
Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertli kulüp ligden çekilmenin de değerlendirileceği olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Fenerbahçe'de alınan bu karar camiayı ikiye böldü.
21.03.2024 Fenerbahçe
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak'
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak' İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson'a, 'resmi' olarak James Bond'u oynama teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2006 yapımı 'Casino Royale' ile '007' macerasına başlayan Daniel Craig, son olarak 2021'de 'No Time to Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) filminde James Bond olarak serinin hayranlarıyla buluşmuştu.
19.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Amasya'daki programının ardından Ankara'da, Ankara Sanayi Odası 60'ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri programı kapsamında düzenlenen iftara katıldı. Programa Yılmaz'ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok da katıldı.
18.03.2024 Gündem
‘3 Temmuz’dan itibaren enflasyon düşmeye başlar’
‘3 Temmuz’dan itibaren enflasyon düşmeye başlar’ Bakan Şimşek Temmuz’un 3’ünden itibaren enflasyonun düşmeye başlayacağını dile getirdi.
18.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonda belirgin bir düşüş başlayacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonda belirgin bir düşüş başlayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da iş dünyası ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Cevdet Yılmaz, "12'nci kalkınma planımızı hazırladık. Biz kararlı bir şekilde politikalarımızı sürdüreceğiz bir taraftan büyümemize, istihdamımızı, belli makul bir çizgide sürdürürken diğer taraftan depremin yaralarını saracağız" dedi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk'
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir TV programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek 'yeni vergi olacak mı?' sorusunu yanıtlarken, kredilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
17.03.2024 Ekonomi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ndeki (KSTU) ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ soruşturması derinleşiyor.
17.03.2024 Eğitim
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Prof. Dr. Över'den rahatlatan açıklama! 'Kentte büyük bir deprem beklemiyoruz'
Prof. Dr. Över'den rahatlatan açıklama! 'Kentte büyük bir deprem beklemiyoruz' İskenderun Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Semir Över, "Ölüdeniz Fayı, 1000 kilometrelik bir fay. Antakya'nın güneyinden, Suriye, Lübnan, İsrail ve Akabe Körfezi'ne kadar uzanan bir fay. Dolayısıyla Hatay'da kırılmış olan alanlardan Ölüdeniz Fayı geçmediği için bizim geliştirdiğimizi modele göre, orada büyük bir deprem beklemiyoruz" dedi.
10.03.2024 Haberler
Prof. Dr. Över'den rahatlatan açıklama! 'Kentte büyük bir deprem beklemiyoruz'
Prof. Dr. Över'den rahatlatan açıklama! 'Kentte büyük bir deprem beklemiyoruz' İskenderun Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Semir Över, "Ölüdeniz Fayı, 1000 kilometrelik bir fay. Antakya'nın güneyinden, Suriye, Lübnan, İsrail ve Akabe Körfezi'ne kadar uzanan bir fay. Dolayısıyla Hatay'da kırılmış olan alanlardan Ölüdeniz Fayı geçmediği için bizim geliştirdiğimizi modele göre, orada büyük bir deprem beklemiyoruz" dedi.
10.03.2024 Gündem
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledi! İşte yaşananların perde arkası
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledi! İşte yaşananların perde arkası Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirirken Oliveria'nın affedilme sürecinde yaşananları açıkladı.
9.03.2024 Galatasaray
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yazın enflasyonun 20-25 puan düşeceğini belirtti.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Inter'de Hakan Çalhanoğlu belirsizliği!
Inter'de Hakan Çalhanoğlu belirsizliği! Serie A'da Bologna ile karşı karşıya gelecek Inter'de Simone Inzaghi'nin Hakan Çalhanoğlu'nu bu maçta 11'e dahil etmeyebileceği iddia edildi.
7.03.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'ın Muslera'ya son teklifi belli oldu! Başkan Özbek bizzat devrede
Galatasaray'ın Muslera'ya son teklifi belli oldu! Başkan Özbek bizzat devrede Beşiktaş zaferinin kahramanlarından Muslera, bir kez daha Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu kanıtlarken Uruguaylı kalecinin transferi konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Tecrübeli eldivene, 2 yıllık sözleşme teklifi geldi.
5.03.2024 Galatasaray
Gram altın için 3 kademeli uyarı!
Gram altın için 3 kademeli uyarı! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olanlar için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, 3 kademeli "gram altında rekor" uyarısında da bulundu.
2.03.2024 Ekonomi
'Bu yıl faiz oranlarını düşürmemizi bekliyorum'
'Bu yıl faiz oranlarını düşürmemizi bekliyorum' New York Fed Başkanı John Williams, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bir sonraki hamlesinin muhtemelen faiz oranı hedefinde bir indirim olacağını yineledi.
1.03.2024 Uzmanpara
Nevzat Dindar, Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu: Yeni sezonda kadroda olmaz!
Nevzat Dindar, Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu: Yeni sezonda kadroda olmaz! Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Antayaspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Galatasaray yeniden liderliğe yükseldi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği yıldız ismi yeni sezonda kadroda yer almayacağını belirtti.
27.02.2024 Galatasaray
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
3.03.2024 Dünya
Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında
Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turunda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Sparta Prag'da forma giyen Preciado'nun Galatasaray'ın radarına girdiğini açıkladı.
23.02.2024 Galatasaray
İspanya'da doğum oranı, kayıtların başladığı 1941'den bu yana en düşük seviyesine geriledi
İspanya'da doğum oranı, kayıtların başladığı 1941'den bu yana en düşük seviyesine geriledi Ulusal İstatistik Ofisi doğumlardaki azalmanın çocuk doğurma yaşındaki gecikmeyle bağlantılı olduğunu, 40 yaş üstü doğum yapan kadınların sayısının son on yılda yüzde 19,3 arttığını söyledi.
22.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Belirsizlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.