Cantona

Cantona

Son dakika Cantona haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cantona gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cantona haber sayfamızda...

Cantona

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 186 cantona haberi bulunmuştur.
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar...
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar... Barcelona'nın genç yaşta keşfettiği Bojan Krkic, 32 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Bojan Krkic'in futbolu bırakma kararı, sahalara erken veda eden yıldızları hafızalara getirdi.
24.03.2023 Futbol
Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında tartışma yaratan karar! Açıkladı: Acımasız ve gaddarca
Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında tartışma yaratan karar! Açıkladı: Acımasız ve gaddarca Süper Lig'in 19'uncu haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Müsabakanın hakemi Mustafa Kürşad Filiz'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Eski hakemler, Mustafa Kürşad Filiz'in kararlarını değerlendirdi.
16.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi Enner Valencia sırtladı! Gaziantep'te kırmızı kart kararı
Fenerbahçe'yi Enner Valencia sırtladı! Gaziantep'te kırmızı kart kararı Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.
16.01.2023 Gaziantep FK
Gaziantep'te inanılmaz hata! Fenerbahçe'de Enner Valencia fırtınası devam etti
Gaziantep'te inanılmaz hata! Fenerbahçe'de Enner Valencia fırtınası devam etti Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 8'inci dakikasında Ertuğrul Ersoy ile Günay Güvenç arasındaki anlaşmazlık pahalıya patladı. Bu pozisyon maça damga vurdu.
16.01.2023 Fenerbahçe
Enes Ünal’ın golü Getafe’ye yetmedi
Enes Ünal’ın golü Getafe’ye yetmedi İspanya La Liga’da Getafe'nin sahasında Espanyol'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada ev sahibi ekibin tek golünü milli oyuncu Enes Ünal kaydetti.
15.01.2023 İspanya La Liga
Ümraniyespor'da 2 kadro dışı kararı birden! Resmen açıklandı
Ümraniyespor'da 2 kadro dışı kararı birden! Resmen açıklandı Ümraniyespor, İstanbulspor maçında forma giyen kaleci Serkan Kırıntılı ve kanat oyuncusu Del Valle'nin kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
15.01.2023 Ümraniyespor
Mostafa Mohamed golünü attı, Nantes galibiyet aldı
Mostafa Mohamed golünü attı, Nantes galibiyet aldı Nantes, Fransa Ligi'nde Montpellier ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Nantes, deplasmanda 3-0'lık skorla kazandı.
15.01.2023 Dünyadan Futbol
Fabio Borini damgası! Andrea Pirlo'nun prensi Süper Lig'i salladı
Fabio Borini damgası! Andrea Pirlo'nun prensi Süper Lig'i salladı Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fatih Karagümrük, Kasımpaşa deplasmanında sahaya çıktı. Heyecan dolu müsabakada yıldızlaşan isim Fabio Borini oldu. Andrea Pirlo'nun prensi, Süper Lig'de gösterdiği performansla sezona şimdiden damga vurdu.
16.01.2023 Karagümrükspor
Eric Cantona'dan Cristiano Ronaldo'ya olay sözler! 'Bir gün öleceğim'
Eric Cantona'dan Cristiano Ronaldo'ya olay sözler! 'Bir gün öleceğim' Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo ile ilgili son eleştiri Eric Cantona'dan geldi. Manchester United'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Fransız yıldız, "Bir gün öleceğim" dedi.
16.01.2023 Futbol
Beşiktaş'ta Francisco Montero ile yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta Francisco Montero ile yollar ayrıldı Beşiktaş, Francisco Montero'nun sezon sonuna kadar Hamburg'a kiralandığını açıkladı.
16.01.2023 Beşiktaş
Fatih Terim'e resmi davet! Efsaneler arasına girecek
Fatih Terim'e resmi davet! Efsaneler arasına girecek Milli Takım ve Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim efsaneler arasına girecek. Dünyaca ünlü organizasyondan Terim'e davet giderken gala gecesi 21 Aralık'ta Monaco'da düzenlenecek.
30.09.2022 Galatasaray
Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı
Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı Kariyerinde dünya şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu ve Premier Lig kupası bulunan efsane oyuncu, çocuklar için düzenlenen anlamlı maçta boy gösterdi. 8 bin taraftarın izlediği karşılaşmada ünlü ismin son hali görenleri şaşırttı.
27.09.2022 Dünyadan Futbol
Manchester United efsanesi Robson'dan Galatasaray itirafı!
Manchester United efsanesi Robson'dan Galatasaray itirafı! Manchester United'ın efsane oyuncularından Bryan Robson, 1993-1994 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la oynadıkları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.
7.04.2022 Galatasaray
Buldozer
Buldozer Yaşamak bir ziyafettir...
4.04.2022 Ege
Futbol sanatının kalemi kramponlar
Futbol sanatının kalemi kramponlar Futbolcuların giydiği giysiler, saç modelleri, kullandıkları markalar bu gün bir pazarlama makinasının önemli parçaları. Ancak bir dönem futbolcuların tek farklılık yarattığı alan kullandıkları kramponlarıydı...
19.12.2021 Gündem
Takımdan ayrı düz koşu filmler
Takımdan ayrı düz koşu filmler “Tanrı’nın eli” veda edip gideli bir yıl oluyor. Diego Maradona’yı özleyenleri ekrana kitleyen dizi “Maradona: Blessed Dream”, Amazon’da yayına girdi. Biz de futbolun sadece futbol olmadığını fısıldayan filmleri anımsadık
7.11.2021 Kültür Sanat
Son dakika haberi: Futbolun gösteri sahnesi Premier Lig! İşte Premier Lig'in unutulmazları...
Son dakika haberi: Futbolun gösteri sahnesi Premier Lig! İşte Premier Lig'in unutulmazları... 1991-92 sezonunda Division 1’i oluşturan 22 kulüp, kendilerini diğer liglerden ayırdı ve Premier Lig’i kurdu. Aradan geçen 30 yılda Sir Alex Ferguson unutulmazlar arasında başı çekerken, sahada da Eric Cantona, Peter Schmeichel, Ryan Giggs, John Terry, Alan Shearer efsaneleri vardı.
Son dakika - Le Havre'de Khalid Boutaib tribündeki taraftarla kavga etti
Son dakika - Le Havre'de Khalid Boutaib tribündeki taraftarla kavga etti Fransa Ligi'ndeki Le Havre ve Toulouse karşı karşıya geldi. Mücadelede eski Yeni Malatyasporlu futbolcu Khalid Boutaib taraftarla kavga etti.
13.09.2021 Futbol
Fransa -  Türkiye: 6-5! Eric Cantona sürprizi
Fransa - Türkiye: 6-5! Eric Cantona sürprizi Plaj Futbolu Milli Takımı, FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde sıralama karşılaşmasında Fransa'ya 6-5 yenildi.. Karşılaşmayı Fransa futbolunun unutulmaz ismi Eric Cantona da tribünden takip etti.
24.06.2021 Futbol
En değerli forma kimin?
En değerli forma kimin? Koleksiyonerler, yıldız futbolcuların giydiği eski formalara büyük meblağlar ödeyerek sahip olmaya çalışırken, internet üzerinden yapılan açık artırmalarda özellikle anısı olan formalara rekor fiyatlar biçiliyor
20.06.2021 Dünya
Beckham ve Gerrard Şöhretler Müzesi'nde
Beckham ve Gerrard Şöhretler Müzesi'nde Beckham ve Gerrard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin bu yılki son üyeleri oldu.
Frank Lampard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu
Frank Lampard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu İngiltere Premier Lig'in eski yıldız futbolcularından Frank Lampard, Şöhretler Müzesi'ne seçildi.
Eric Cantona, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu
Eric Cantona, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın efsane futbolcularından Eric Cantona, Şöhretler Müzesi'ne seçildi.
Cantona'dan Filistin için yapılan kampanyaya destek
Cantona'dan Filistin için yapılan kampanyaya destek Dünyaca ünlü eski Fransız futbolcu Eric Cantona, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinlilere yönelik başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.
15.05.2021 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Cantona ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.