Celp Dönemi

Celp Dönemi

Son dakika celp dönemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan celp dönemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan celp dönemi haber sayfamızda...

Celp Dönemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 147 celp dönemi haberi bulunmuştur.
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri Askerlik vazifesini yerine getirecek gençler, Mayıs 2024 sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Celp ve sevk tarihlerini sorgulayan yükümlüler, yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsünde vazifelerini yerine getiriyor olacak. MSB tarafından mayıs celp yerleri ne zaman açıklanacak?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI! Şubat celp dönemi askerlik yerleri/sınıflandırma sonuçları MSB tarafından açıklandı! e-Devlet askerlik yeri sorgulama ekranı
ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI! Şubat celp dönemi askerlik yerleri/sınıflandırma sonuçları MSB tarafından açıklandı! e-Devlet askerlik yeri sorgulama ekranı Şubat celp döneminde silahaltına alınacak olan yükümlülerin askerlik vazifesini yerine getirecekleri kışla ve birlikler için heyecanlı bekleyiş son erdi. Şubat celp dönemi askerlik yerleri MSB tarafından yapılan duyuru ile açıklandı. Peki Askerlik yerleri nasıl sorgulanır?
1.02.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK ERTELENİR Mİ, tarih öne çekilir mi? 2024 bedelli askerlik sevk ve celp tarihi değiştirilir mi?
BEDELLİ ASKERLİK ERTELENİR Mİ, tarih öne çekilir mi? 2024 bedelli askerlik sevk ve celp tarihi değiştirilir mi? Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları adaylarla paylaşıldı. MSB 2024 bedelli askerlik celp ve sevk tarihi duyurusu yapıldı. Silahaltına alınacak yükümlüler ise bedelli celp ve sevk tarihi değiştirme işlemi yapılabilir mi araştırıyor. Peki, bedelli öne çekilir mi, sevk tarihi değiştirilir mi?
26.01.2024 Bilgi Rehberi
Milli Savunma Bakanlığınca basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Milli Savunma Bakanlığınca basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil düzenlenen operasyonlarda 82 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.01.2024 Haberler
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
26.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! Sonuçlar e-Devlet ve askerlik şubelerinde
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! Sonuçlar e-Devlet ve askerlik şubelerinde Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu. Bakanlık konuyla ilgili bir duyuru da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA 2023: Kasım celbi açıklandı: 2023 MSB Askerlik yeri sorgulama...
ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA 2023: Kasım celbi açıklandı: 2023 MSB Askerlik yeri sorgulama... Kasım askerlik yerleri için gözler MSB'deydi! Kasım celbi için tercih süreci 31 Ağustos tarihine kadar tamamlanmıştı. Yükümlülerin askerlik yerlerinin belli olmasıyla yol ve iaşe bedeli ödemesi yapılacak. 2023 Kasım askerlik yerleri açıklandı.
27.10.2023 Bilgi Rehberi
ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA e-Devlet: Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? MSB 2023 Kasım celp dönemi bekleniyor
ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA e-Devlet: Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? MSB 2023 Kasım celp dönemi bekleniyor Kasım 2023 sınıflandırma dönemi için duyuru yayımlanmış, celp tercihleri de açlınmıştı. Vatani görevini yapacak gençler ise Kasım celp dönemi askerlik yerlerini bekliyor! MSB tarafından yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin sınıflandırma ve sevk işlemlerinde sona gelinmek üzere. Peki, 2023 Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
21.10.2023 Bilgi Rehberi
AÇIKLANIYOR! 2023 ASKERLİK YERLERİ sorgulama: MSB 2023 Ağustos sınıflandırma tarihleri
AÇIKLANIYOR! 2023 ASKERLİK YERLERİ sorgulama: MSB 2023 Ağustos sınıflandırma tarihleri Milli Savunma Bakanlığı, 2023 Ağustos sınıflandırma dönemine dair detayları paylaştı. Celp tercihlerini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren adaylar, askerlik yerleri için heyecanlı beyleyiişe geçti. MSB, Ağustos ayı sevk tarihlerini açıkladı. Peki, 2023 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
27.07.2023 Bilgi Rehberi
MSB paylaştı! Askerlik yerleri açıklandı
MSB paylaştı! Askerlik yerleri açıklandı Milli Savunma Bakanlığı, askerlik yerlerinin belirlendiğini duyurdu. Sonuçlar askerlik şubelerinden veya e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek.
25.01.2023 Gündem
Putin ilhak kararının ardından kritik imzayı attı!
Putin ilhak kararının ardından kritik imzayı attı! Dünya Rusya'daki gelişmeleri yakından takip etmey devam ediyor. Vladimir Putin, 120 bin Rus vatandaşının sonbaharda askere alınmasına ilişkin yeni bir kararnameyi imzaladı.
30.09.2022 Dünya
E-DEVLET ASKERLİK YERİ SORGULAMA || Mayıs celp dönemi askerlik yerleri açıklandı...
E-DEVLET ASKERLİK YERİ SORGULAMA || Mayıs celp dönemi askerlik yerleri açıklandı... Mayıs celp döneminde silahaltına alınacak olan yükümlülerin katılacakları kışla ve birlikler bugün belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamada Mayıs celp dönemi askerlik yerlerinin açıklandığı duyuruldu. Her Türk gencinin vatani görevi olan askerlik 18 yaşını doldurmuş olan her Türk genci tarafından yapılıyor. Yıl içerisinde dört dönemde askerlik yaşı çağına gelen gençler silahaltına alınıyor. İşte e-Devlet askerlik yerleri sorgulama ekranı...
29.04.2022 Gündem
ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Mayıs celp dönemi askerlik yerleri celp ve sevk tarihleri son durum 2022
ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Mayıs celp dönemi askerlik yerleri celp ve sevk tarihleri son durum 2022 Askerlik yerleri sorgulama ekranı 2022! Mayıs celp döneminde silahaltına alınacak olan yükümlüler askerlik yerleri ne zaman belli olacak sorusuna yanıt arıyor. Seçim ve sınıflandırma sonuçlarının açıklanmasının ardından askerlik hizmetini yerine getirecek olan bireyler birlik veya kışlalara sevk tarihlerini öğrenecekler. Peki Mayıs celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
24.04.2022 Gündem
ASKERLİK YERİ nasıl sorgulanır? Bedelli askerlik celp yerleri e-Devlet
ASKERLİK YERİ nasıl sorgulanır? Bedelli askerlik celp yerleri e-Devlet Bedelli askerlik yerleri e-devlet üzerinden sorgulanıyor. 28 Ocak tarihinde açıklanacağı duyurulan askerlik yerleri erişime açıldı. Şubat/Mart 2022 döneminde sevke tabi yükümlülerin sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2022 Gündem
Kasım celp dönemi askerlik yerleri AÇIKLANDI! e-Devlet askerlik yerleri er sınıflandırma sonucu sorgulama
Kasım celp dönemi askerlik yerleri AÇIKLANDI! e-Devlet askerlik yerleri er sınıflandırma sonucu sorgulama Askerlik yerleri için meraklı bekleyiş sona erdi. Kasım celp döneminde silahaltına alınmayı bekleyen binlerce yükümlünün görev yapacağı kışla ve birlikler açıklandı. Askerlik vazifesini yerine getirecek olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden askerlik yerlerini sorgulayabilecek.
22.10.2021 Gündem
e-Devlet askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım celp dönemi yedek subay ve er sınıflandırma sonucu sorgulama...
e-Devlet askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım celp dönemi yedek subay ve er sınıflandırma sonucu sorgulama... Silah altına alınmayı bekleyen binlerce yükümlü Kasım Celp dönemi askerlik yerleri için heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Kasım celp dönemi duyurusunda silah altına alınacak olan yükümlülerin kışla ve birliklerinin açıklanacağı tarihi duyurdu. e-Devlet üzerinden yapılacak olan Kasım celp dönemi askerlik yerleri hangi tarihte açıklanacak?
21.10.2021 Gündem
Sınıf Ve Tertibat Bekliyor Ne Demek? Tarih Yazmıyorsa Ne Zaman Belli Olur?
Sınıf Ve Tertibat Bekliyor Ne Demek? Tarih Yazmıyorsa Ne Zaman Belli Olur? Günümüzde askere alma işleri için çok büyük kolaylıklar sağlanmıştır. Eskiden her iş askerlik şubesi veya diğer kurumlarda halledilirken şimdi ise internet ortamında işler kolaylıkla yapılmaktadır. Bunun için e-devlet sistemi sıklıkla kullanılmaktadır. Sizler için Sınıf ve tertibat bekliyor ne demek? Tarih yazmıyorsa ne zaman belli olur? Gibi merak edilen soruları cevapladık.
3.03.2021 Eğitim
Son dakika haberleri: 2021 bedelli askerlik yerleri belli oldu!
Son dakika haberleri: 2021 bedelli askerlik yerleri belli oldu! 2021 yılı bedelli askerlik yerleri ve kura sonuçları için heyecan dorukta. Bedelli askerlik başvuruları geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Adaylar şimdi ise bedelli askerlik yerleri ve 2021 MSB şubat celbi başvuru sonuçları için beklemeye koyuldu. Bedelli askerlik kura sonuçları ile celp ve sevk tarihleri netlik kazanacak. Peki, bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, 2021 Şubat celp dönemi sevk tarihleri nasıl ve nereden öğrenilir? İşte detaylar...
22.01.2021 Gündem
Askerlik sevk tarihleri ertelendi mi? MSB'den Kasım celp dönemi sevk tarihleri ile ilgili flaş açıklama
Askerlik sevk tarihleri ertelendi mi? MSB'den Kasım celp dönemi sevk tarihleri ile ilgili flaş açıklama Askerlik sevk tarihleri ertelendi mi sorusu binlerce yükümlü tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından daha önce yapılan açıklamada 23-25 Kasım tarihlerinde sevke tabi olacak yükümlülerin sevk tarihlerinin ertelendiği duyurulmuştu. Bugün bir son dakika açıklaması daha geldi. Açıklamada Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki sevk tarihlerinin ertelendiği duyuruldu. İşte yeni sevk tarihleri...
7.12.2020 Gündem
Kasım Celp dönemi Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden açıklandı! Sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanır?
Kasım Celp dönemi Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden açıklandı! Sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanır? Binlerce genci yakından ilgilendiren askerlik yerleri sabah saatlerinde e-Devlet üzerinden açıklandı. Kasım ayı içerisinde silahaltına alınacak olan binlerce yükümlü askere gidebilmek için Ağustos ayının son gününe kadar başvurularını tamamlamıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından sınıflandırma sonuçlarının 23 Ekim tarihinde erişime açılacağı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından duyurulmuştu. Sınıflandırma sonuçları sabah saatlerinde açıklandı. Peki Askerlik sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanacak?
23.10.2020 Gündem
Kasım Celp dönemi askerlik yerleri açıklandı! & e-Devlet üzerinden Askerlik yeri sorgulama
Kasım Celp dönemi askerlik yerleri açıklandı! & e-Devlet üzerinden Askerlik yeri sorgulama Kasım celp dönemi askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 23 Ekim tarihinde açıklanacağı duyurulan Askerlik sınıflandırma sonuçları e-Devlet üzerinden açıklandı. Askerlik yapacakları kışla ve birlikleri görüntülemek isteyen yükümlüler e-Devlet ekranı üzerinden TC kimlik numarası ve şifre girdikten sonra arama bölümüne er sınıflandırma veya yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama ekranları üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek.
23.10.2020 Gündem
Kasım Celp dönemi askerlik yerleri açıklandı mı? MSB'den Kasım Celp dönemi  duyurusu...
Kasım Celp dönemi askerlik yerleri açıklandı mı? MSB'den Kasım Celp dönemi duyurusu... Askerlik yerleri açıklandı mı sorusu silah altına alınacak olan yükümlüler tarafından araştırma konusu olmaya başladı. Yaşanan Pandemi nedeniyle silah altına alınacak olan er ve erbaşların tamamı koronavirüs testine tabi tutulacak. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Kasım 2020 sınıflandırma duyurusunda yükümlülerin sevk tarihleri ve Koronavirüs testi yaptıracakları tarihleri duyurdu. Peki Kasım Celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
30.09.2020 Gündem
İstanbul'da asker uğurlaması yasaklandı!
İstanbul'da asker uğurlaması yasaklandı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, askere gidecek olan gençlere seslenerek, Covid-19 tedbirleri kapsamında toplu asker uğurlaması yapılmayacağını duyurdu.
7.08.2020 Haberler
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan "asker uğurlama" uyarısı
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan "asker uğurlama" uyarısı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, asker uğurlamalarıyla ilgili uyarıda bulundu. Yerlikaya, askere gidecek olan gençlere seslenerek, Covid-19 tedbirleri kapsamında toplu asker uğurlaması yapılmayacağını söyledi.
7.08.2020 Gündem
MSB duyurdu! Haziran celp dönemi açıklaması
MSB duyurdu! Haziran celp dönemi açıklaması Milli Savunma Bakanlığı (MSB), haziran celp döneminde silah altına alınacak yükümlülerin birliklerine ulaşıncaya kadar mümkün olduğunca az kişi ile temas etmelerini sağlamak için garnizon komutanlıklarınca havaalanı, gar ve otogarlarda birer irtibat noktası açılacağını bildirdi.
3.06.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Celp Dönemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.