Çocuklar İçin Aktiviteler

Çocuklar İçin Aktiviteler

Son dakika çocuklar için aktiviteler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuklar için aktiviteler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuklar için aktiviteler haber sayfamızda...

Çocuklar İçin Aktiviteler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 544 çocuklar için aktiviteler haberi bulunmuştur.
Arkas Sanat Merkezi’nden çocuklar için aktiviteler
Arkas Sanat Merkezi’nden çocuklar için aktiviteler Arkas Sanat Merkezi, çocuklar okuldan uzak eğitimlerine evde devam ederken sanatla ve hobileriyle bağlarını koparmamaları için harekete geçti ve 5-7 ve 8-10 yaş gruplarına özel online aktiviteleri erişime açtı.
11.05.2020 Kültür Sanat
Evde oyun hamuru hazırlama tarifi: En basit nasıl yapılır?
Evde oyun hamuru hazırlama tarifi: En basit nasıl yapılır? Kendi oyun hamurunu kendin yap! İşte Canan Kurban anlatımıyla evde oyun hamuru yapımı...
14.05.2020 Aktivite
Labirent oyunu oyna: Kim ne yemiş? Çocuklar çözüm sizde
Labirent oyunu oyna: Kim ne yemiş? Çocuklar çözüm sizde Can, Zeynep ve Leyla çok iyi üç arkadaş. Ancak zevkleri birbirinden çok farklı. Yemek yerken hepsi ayrı ayrı şeyler istiyor. Kim, ne istemiş bulabilir misin?
14.05.2020 Aktivite
Kartondan uzay roketi nasıl yapılır? Roket olalım!
Kartondan uzay roketi nasıl yapılır? Roket olalım! O kadar eğleneceksin ki! Nasıl mı? Aşağıda gösterdiğimiz gerekli malzemeleri hazırla ve bizi iyi dinle!
14.05.2020 Aktivite
Çıkış yolunu bulma oyunu: Kelebeği çiçeğe ulaştır!
Çıkış yolunu bulma oyunu: Kelebeği çiçeğe ulaştır! Bahar geldi ve tırtıllar kelebeğe dönüştü. Şimdi, çiçekten çiçeğe gezmek ve eğlenmek istiyorlar. Onlara yardımcı olmak için sayfanın çıkışını al ve bulmacaları çöz!
14.05.2020 Aktivite
Labirentten çıkma oyunu: Hansel ve Gretelin'e çıkışı bulmasına yardım et
Labirentten çıkma oyunu: Hansel ve Gretelin'e çıkışı bulmasına yardım et Hansel ve Gretel çok aç. Bir an önce kurabiyeden yapılmış eve varmak ve onu yemek istiyorlar. Onlara yardımcı olabilir misin?
14.05.2020 Aktivite
Avrupa Leylek Köyü seçilen köy hangi ilimizdedir? Hadi ipucu sorusu ve yanıtı
Avrupa Leylek Köyü seçilen köy hangi ilimizdedir? Hadi ipucu sorusu ve yanıtı Hadi canlı bilgi yarışmasında günün ipucu sorusu Avrupa Leylek Köyü seçilen köy hangi ilimizin sınırları içerisindedir sorusu ipucu sorusu olarak yarışmacılara verildi. 12:30'da gerçekleştirilecek olan Hadi bilgi yarışmasında Avrupa Leylek Köyü seçilen köy hangi ilimizin sınırları içerisinde yer almaktadır? İşte 15 Mart Hadi ipucu sorusu ve yanıtı
15.03.2019 Gündem
‘Kar’da sömestir bereketi!
‘Kar’da sömestir bereketi! Cuma günü başlayacak yarıyıl tatilinde ailelerin çocukları için ilk tercihi kayak otelleri oldu. Uludağ, Palandöken, Kartalkaya ve Erciyes başta olmak üzere kayak tatili imkanı sunan otellerde bir hafta öncesinde neredeyse boş yer kalmadı
16.01.2017 Ekonomi
Keloğlan çocuklar için sahnede
Keloğlan çocuklar için sahnede İş Sanat’ın minik sanatseverler için programına aldığı müzikli oyunu Keloğlan, Nisan ayında yine sahnede olacak.
20.04.2016 Kültür Sanat
“Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği”
“Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği” Eataly İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, "Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği" ile çocuklar için hazırlanan yaratıcı ve farklı sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor.
19.04.2016 Kültür Sanat
Hayvanseverler 'Hayfest'te buluşacak
Hayvanseverler 'Hayfest'te buluşacak Her Şey Hayvan Dostlarımız İçin Derneği ve İktisadi İşletmesince (HAYDODER), 18 Temmuzda Küçükçiftlik Park’ta "Hayvan Festivali HAYFEST" düzenlenecek.
23.06.2010 Cadde
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Yüzlerce kişi akın etti! Bir yanda kamp ateşi, bir yanda sinema keyfi
Yüzlerce kişi akın etti! Bir yanda kamp ateşi, bir yanda sinema keyfi Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde düzenlenen "İkisi Bir Arada Kamp" etkinliğine katılan vatandaşlar, kamp ateşinin etrafında toplanıp, arabalı sinema keyfi yaptılar.
3.02.2024 Gündem
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi…
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi… Maxx Royal’in Antalya’da başlayan tatil yolculuğu Ege’ye uzanıyor, Mayıs 2024’te Maxx Royal Bodrum ile yepyeni bir hikaye başlıyor. Benzersiz konumu, ilkleri yaşatan iş birlikleri ve eşsiz ayrıcalıklarıyla Maxx Royal Bodrum; heyecan, mutluluk ve huzur hissini bir arada yaşayacağınız bir tatil deneyimine kapı aralıyor. Maxx Royal, Bed & Breakfast konseptiyle Bodrum’un kalbi Göltürkbükü’nde benzersiz bir dünya yaratıyor. Kendinizi yeşilliklerle dolu bir sanat tablosunun içinde hissetmek ve tatilde aradığınız her şeyi fazlasıyla yaşadığınızdaki memnuniyeti tatmak için Maxx Royal Bodrum’a davetlisiniz!
15.12.2023 Advertorial
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Vitrin
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca organize edilen Sur Kültür Yolu Festivali, yarından itibaren Diyarbakır'da başlayacak. Festival 9 gün boyunca devam edecek.
13.10.2023 Kültür Sanat
İş makinelerini izlemeyi neden seviyoruz? Cevabı aslında kafamızın içinde!
İş makinelerini izlemeyi neden seviyoruz? Cevabı aslında kafamızın içinde! Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, özellikle sosyal medyada esprili bir dille 'milli sporumuz' olarak anılan iş makinesi izleme zevkine değinerek neden bu kadar çok sevildiği hakkında daha önce pek de fark edilmeyen önemli bilgiler paylaştı.
7.09.2023 Genel Sağlık
Refleksleriniz azalıyor ve zor yürüyorsanız... Bu hastalığa sahip olabilirsiniz!
Refleksleriniz azalıyor ve zor yürüyorsanız... Bu hastalığa sahip olabilirsiniz! Reflekslerin azalması ve yürüme zorluğu yaşıyorsanız Huntington hastalığına sahip olabilirsiniz. Huntington hastalığı genetik kökenli bir rahatsızlıktır. Genç yaşta ve ileriki yaşlarda gözükebilecek bir hastalıktır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
16.08.2023 Genel Sağlık
Fatih Terim ve Marco Materazzi depremzede çocuklar için bir araya geldi
Fatih Terim ve Marco Materazzi depremzede çocuklar için bir araya geldi UEFA Foundation iş birliğinde deprem bölgesinde depremzede çocuklar için Umut Sahaları projesi hayata geçirildi. Yapılan basın toplantısına teknik direktör Fatih Terim, İtalyan efsane futbolcu Marco Materazzi ve UEFA Umut Elçisi Barış Telli katıldı.
9.06.2023 Futbol
Antakya’da 23 Nisan özlemi
Antakya’da 23 Nisan özlemi “23 Nisan benim için okul demek”, “Okul arkadaşlarımı özledim”, “Bu bayramda öğretmenlerimiz yok”... Bu yıl 23 Nisan’ı çadırkentte geçiren çocuklar, okula duydukları özlemi bu sözlerle anlatıyor.
23.04.2023 Pazar
"Doğanın Anneleri" gönüllüleri, Gaziantep Nurdağı’nda depremzede ailelerle bir araya geldi
"Doğanın Anneleri" gönüllüleri, Gaziantep Nurdağı’nda depremzede ailelerle bir araya geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çatısı altında kurulan ve aralarında ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in de bulunduğu “Doğanın Anneleri” gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki geçici barınma alanında depremzede ailelere destek olmak, çocuklarla güzel bir vakit geçirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
31.03.2023 Ekonomi
Uşak Üniversitesi seferber
Uşak Üniversitesi seferber Uşak Üniversitesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelenen depremlerden etkilenen vatandaşa yönelik desteklerine devam ediyor.
6.03.2023 Ege
Oyun ve etkinlik çadırında çocuklara moral ve eğitim desteği
Oyun ve etkinlik çadırında çocuklara moral ve eğitim desteği Deprem bölgesinde yardım çalışmalarını sürdüren T3 Vakfı, çadır kentlerde çocuklara hem moral hem de eğitim desteği vermeye devam ediyor.
1.03.2023 Eğitim
Farklı bir normale döneceğiz
Farklı bir normale döneceğiz Türk Psikologlar Derneği, Malatya’daydı. Gönüllü sekiz bin kişinin sahaya çıkması için en uygun ve en etkili modeli araştıran ekip dayanışma, destek ve koordinasyon ile bu sürecin üstesinden gelebileceğimizi söylüyor.
17.02.2023 Gündem
Haftalık burç yorumları (30 Ocak - 5 Şubat 2023)
Haftalık burç yorumları (30 Ocak - 5 Şubat 2023) 30 Ocak 2023 - 5 Şubat 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…
29.01.2023 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar İçin Aktiviteler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.