Corona Virüs İlacı

Corona Virüs İlacı

Son dakika Corona virüs ilacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Corona virüs ilacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Corona virüs ilacı haber sayfamızda...

Corona Virüs İlacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 149 corona virüs ilacı haberi bulunmuştur.
Son dakika: Corona virüs ilacı için flaş gelişme! Seri üretime geçiyorlar...
Son dakika: Corona virüs ilacı için flaş gelişme! Seri üretime geçiyorlar... Son dakika haberlere göre, Güney Kore, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedavisinde kullanılacak antikor ilaçlarının bu ay içinde seri üretimine geçmeye hazırlanıyor.
9.09.2020 Dünya
Corona virüs ilacı diyerek içmişti! Kötü sonla bitti...
Corona virüs ilacı diyerek içmişti! Kötü sonla bitti... Gelen son dakika haberine göre; Madagaskar'da Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, kamerlar önünde corona virüs ilacı diyerek bitkisel karışım Covid Organics'i içmiş ve dünya çapında ses getirmişti. Madagaskar, bitkisel ilacı 20'ye yakın ülkeye göndermişti. Corona virüs ilacı denilen bitkisel karışım fiyasko çıktı. Resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
26.07.2020 Dünya
'Corona virüs ilacı başarılı oldu' dedi şirket uçtu! Yüzde 540 artış...
'Corona virüs ilacı başarılı oldu' dedi şirket uçtu! Yüzde 540 artış... Son dakika haberlere göre, İngiltere’de Southampton Üniversitesi’nden 3 profesörün kurduğu tıp firması “Synairgen”, koronavirüs (Covid-19) tedavisinde geliştirdikleri ilaçla büyük bir atılım kaydetti. Klinik deneylerin başarılı olduğu açıklaması sonrası, firmanın hisse fiyatları yüzde 540 artış gösterdi.
25.07.2020 Dünya
Corona virüs aşısı bulundu mu? ABD 1,95 milyar dolarlık sipariş verdi
Corona virüs aşısı bulundu mu? ABD 1,95 milyar dolarlık sipariş verdi Gelen son dakika haberine göre; ABD hükumeti, Amerikan ilaç şirketi Pfizer ile Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in kurucu ortağı olduğu Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirmekte olduğu potansiyel aşıdan 100 milyon doz tedarik edilmesi için 1,95 milyar dolar ödeyecek.
22.07.2020 Ekonomi
Corona virüse karşı bitkisel ilaç bulmuşlardı... Ülkede flaş gelişme
Corona virüse karşı bitkisel ilaç bulmuşlardı... Ülkede flaş gelişme Madagaskar'ın başkenti Antananarivo'da yeni tip coronavirüs (Covid-19) vaka sayılarının artması nedeniyle iki buçuk ay sonra yeniden karantina uygulamasına gidileceği bildirildi.
5.07.2020 Dünya
DSÖ, ‘hidroksiklorokin’in kullanımını ikinci kez durdurdu
DSÖ, ‘hidroksiklorokin’in kullanımını ikinci kez durdurdu Dünya Sağlık Örgütü, hidroksiklorokin ile birlikte AIDS tedavisinde kullanılan lopinavir/ritonavir bileşiminin denemelerini de sonlandırma kararı aldı.
5.07.2020 Dünya
Son dakika: ABD, Tüm Avrupa'ya yetecek corona virüs ilacı satın aldı! Stoklar tükendi...
Son dakika: ABD, Tüm Avrupa'ya yetecek corona virüs ilacı satın aldı! Stoklar tükendi... Son dakika haberine göre corona virüs dünyayı etkisi altına almayı sürdürüyor. ABD ise corona virüs (Covid-19) salgınının merkezi ve en çok can kaybının yaşandığı ülke olmaya devam ediyor. Henüz ilk dalga tam olarak kontrol altına alınmadan dünya ikinci dalga şokuyla karşı karşıya. Virüse karşı aşı ve tedavi çalışmaları sürerken, ABD'den tüm dünyayı etkileyecek bir hamle geldi. Vaka sayısı 2 milyon 670 bine yaklaşan, ölü sayısı ise 129 bini geçen ABD'de yönetim, corona virüs tedavisinde kullanılan ve tüm Avrupa'ya yetecek kadar ilacı satın aldı. Son dakika haberine göre stokların tükenmesine neden olan ABD, Avrupa'da endişeli bir bekleyişe neden oldu.
1.07.2020 Dünya
Son dakika... Corona virüsü öldüren yıkanabilir kumaş ürettiler
Son dakika... Corona virüsü öldüren yıkanabilir kumaş ürettiler Dünyanın dört bir yanında aşıyı bulmak için zamana karşı yarış verilirken, virüsü yüzde 90 etkisiz hale getiren kumaş büyük ses getirdi.
23.06.2020 Dünya
Son dakika! DSÖ'den şoke eden corona virüs açıklaması: Korkunç bir rekora ulaşıyoruz
Son dakika! DSÖ'den şoke eden corona virüs açıklaması: Korkunç bir rekora ulaşıyoruz Gelen son dakika haberlerine göre; corona virüs (covid-19) salgını ile ilgili Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) şoke eden bir açıklamada bulundu. Şimdiye kadar corona virüs ile ilgili yapılan en korkunç açıklamada ürkütücü bilgiler yer aldı. Corona virüs (covid-19) salgını ile ilgili Çin'de yapılan bir araştırmanın sonucu açıklandı. Araştırmanın sonunda çok çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Corona virüs ilacı diye 5 bin kişiye hayvanlarda parazit tedavisinde kullanılanılan bir ilac uygulandı. 'Korkunç' açıklaması geldi. İşte tüm detaylar...
23.06.2020 Dünya
Corona virüs ilacı diyerek içmişti! Flaş gelişme
Corona virüs ilacı diyerek içmişti! Flaş gelişme Madagaskar'ın corona virüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği bitkisel ilaç Covid Organics'i (CVO) kapsül şeklinde üreteceği bildirildi.
21.06.2020 Dünya
Son dakika... Corona virüs ilacı bulundu! Türk uzmanlar açıkladı: Hastalara iyi geliyor ama...
Son dakika... Corona virüs ilacı bulundu! Türk uzmanlar açıkladı: Hastalara iyi geliyor ama... Gelen son dakika haberine göre, İngiltere’deki araştırmada, deksametazon adlı ucuz ve kolay bulunabilen bir ilacın corona virüsle mücadelede önemli bir rol oynayabileceği belirlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, Türkiye’nin salgın başladığından beri yoğun bakımdaki hastalarda o ilacı kullandığını açıkladı. Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, "Deksametazon adlı steroid Kovid-19 ile mücadelede bizim de kullandığımız ilaçlardan bir tanesi. Özellikle durumu ağır seyreden hastalarda daha etkili. Virüsü tamamen yok etmiyor ama solunum yetmezliğine karşı etkili sonuçlar alınıyor. Yani steroid tedavisi solunum yetmezliği olan hastalara iyi geliyor" dedi. Prof. Dr. Yamanel, "Yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında düşüş devam ediyor. Bunlar umut vadeden gelişmeler. Baktığımızda vakaların yüzde 85'inin çok hafif semptomlarla bunu atlattığını görüyoruz" diye konuştu.
19.06.2020 Gündem
Deksametazon ilacı Türkiye'de nasıl kullanılıyor? Bakan Koca'dan flaş açıklama
Deksametazon ilacı Türkiye'de nasıl kullanılıyor? Bakan Koca'dan flaş açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İngiltere'de yapılan araştırma sonucu 'Şimdiye kadar ölüm oranını azaltan ilk ilaç' olarak açıklanan Deksametazon ilacının, Türkiye'de corona virüs salgını başladığından beri hastaların tedavisinde kullanıldığını açıkladı. Hekimler, ilacın corona virüs tedavisindeki etkisinin 'şaşırtıcı olmadığını', on yıllardır çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan kortizon ilacı Deksametazon'un salgından önce de yoğun bakımda solunum sıkıntısı çeken hastalar için kullanıldığını söyledi.
18.06.2020 Gündem
Son dakika... Dünya Sağlık Örgütü de açıkladı! Corona virüs ilacı...
Son dakika... Dünya Sağlık Örgütü de açıkladı! Corona virüs ilacı... Son dakika haberine göre Dünya Sağlık Örgütü, deksametazon adlı ilaç tedavisinin corona virüs hastalarında etkili olduğunu söyledi. DSÖ, deksametazon adlı ilacın corona virüste ölümleri yüzde 60 oranında azaltabileceğini belirtti. Oxford Üniversitesi de 2 bin hasta üzerinde denenen steroidin corona tedavisindeki en etkili ilaç olduğunu söyledi. Ucuz maliyetli deksametazon tedavisinin, hasta başı 5 sterlin yani 40 liraya mal olduğu ifade edilmişti.
17.06.2020 Dünya
Son dakika... BBC dünyaya duyurdu! Corona virüs ilacı bulundu
Son dakika... BBC dünyaya duyurdu! Corona virüs ilacı bulundu Covid-19'a yakalanan hastaların hayatını kurtaran ilaç hayli ucuz. İlaç, solunum cihazına bağlı hastaların ölüm riskini üçte bir oranında azalttı.
16.06.2020 Dünya
Dexamethasone ilacı nedir, corona virüste işe yarıyor mu? Corona virüs ilacı bulundu mu?
Dexamethasone ilacı nedir, corona virüste işe yarıyor mu? Corona virüs ilacı bulundu mu? Corona virüs ilacı ile ilgili bir son dakika haberi geldi. BBC, corona virüs ilacının bulunduğunu duyurdu. Dexamethasone adlı ilacın, corona virüsü ağır şekilde geçiren hastaların tedavisinde düşük dozlu kullanıldığı belirtiliyor. Peki Dexamethasone nedir, corona virüste işe yarıyor mu?
16.06.2020 Gündem
Son dakika... BBC dünyaya duyurdu! Corona virüs ilacı bulundu
Son dakika... BBC dünyaya duyurdu! Corona virüs ilacı bulundu Covid-19'a yakalanan hastaların hayatını kurtaran ilaç hayli ucuz. İlaç, solunum cihazına bağlı hastaların ölüm riskini üçte bir oranında azalttı.
16.06.2020 Dünya
Son dakika haberler: Bütün dünya heyecanlandı! Corona virüs ilacı için tarih...
Son dakika haberler: Bütün dünya heyecanlandı! Corona virüs ilacı için tarih... Son dakika haberlere göre, ABD'li ilaç devi, insanlar üzerinde denenen ilacın kullanımı için tarih verdi. İngiltere, İtalya, Hindistan ve Çin'den peş peşe umut verici açıklamalar geldi. Dr. Fauci ise, üç ayrı aşıya Washington yönetiminin para verileceğini belirterek çalışmaların çok iyi ilerlediğini söyledi.
11.06.2020 Dünya
'Corona ilacı' deyip içmişti! Kabusu yaşıyorlar...
'Corona ilacı' deyip içmişti! Kabusu yaşıyorlar... Gelen son dakika haberlerine göre; Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, yeni tip corona virüse (covid-19) karşı geliştirdiklerini öne sürdüğü bitkisel ilacı (Covid Organics) kameralar önünde içmişti ve o günden sonra birçok ülke ilacı almak için sıraya girmişti. Madagaskar'dan kötü haberler geliyor. İşte detaylar...
6.06.2020 Dünya
İngiltere'de mide ilacı corona virüs hastasında iyileşme belirtisi gösterdi
İngiltere'de mide ilacı corona virüs hastasında iyileşme belirtisi gösterdi İngiltere'de corona virüs salgınına ilişkin yayımlanan araştırmaya göre, (Covid-19) hastası 10 kişi evde mide ekşimesi ilacı ile tedavi edildiğini ve iyileşme belirtisi gösterdiğini duyurdu.
5.06.2020 Dünya
İngiltere corona virüs tedavisinde Ibuprofen'i deniyor
İngiltere corona virüs tedavisinde Ibuprofen'i deniyor Araştırma ekibi, aynı zamanda ağrı kesici olarak kullanılan ilacın solunum güçlüğünü giderebileceğini ve hastaları solunum cihazına bağımlılıktan kurtarabileceğini düşünüyor.
3.06.2020 Dünya
İngiltere’de corona virüse karşı 5 farklı ilaç denemesi
İngiltere’de corona virüse karşı 5 farklı ilaç denemesi Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınında en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İngiltere’de salgına karşı araştırma yapan bilim insanlarının, 5 yeni ilacın 30 gün boyunca hastanelerde denenmesi için hazırlık yapıldığını ve ilaç denemeleri için gönüllü insan arandığı duyuruldu.
1.06.2020 Dünya
Son dakika: Canlı blog | Corona virüs tablosu dünyada ne durumda?
Son dakika: Canlı blog | Corona virüs tablosu dünyada ne durumda? Corona virüse dair tüm dünyada gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. En çok can kaybının yaşandığı ABD'de hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1373 artarak 96 bin 389'a yükseldi. Brezilya resmi istatistiklerine göre, ülkede ölenlerin yüzde 69'u 60 yaş üstüyken, nisan başında yüzde 19 olan 60 yaş altı ölümleribu hafta yüzde 31'e yükseldi. Herkesin gözü bilim insanlarından gelecek corona virüs ilacı ya da corona virüs aşısı haberinde... Gelişmeleri aktarıyoruz.
23.05.2020 Dünya
Son dakika... T hücrelerini destekleyen ilaç, corona virüs tedavisinde umut yarattı
Son dakika... T hücrelerini destekleyen ilaç, corona virüs tedavisinde umut yarattı Covid-19 hastalığını en ağır geçiren kişilerde T hücresinin düşük çok düşük olduğunun keşfi, tedavi için ilk ipuçlarını verdi. Bilim insanları hem virüsün tedavisi hem de kimin hastalığı ağır geçireceğini belirleyecek deneylere başladı.
22.05.2020 Dünya
'Corona virüs ilacı' deyip içmişti! Bir ülke daha sipariş etti
'Corona virüs ilacı' deyip içmişti! Bir ülke daha sipariş etti Batı Afrika ülkelerinden Nijerya, Madagaskar'ın yeni tip corona virüse (Kovid-19) karşı geliştirdiğini ileri sürdüğü bitkisel ilacı (Covid Organics) sipariş etti. Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, yeni tip corona virüse (covid-19) karşı geliştirdiklerini öne sürdüğü bitkisel ilacı kameralar önünde içmişti.
12.05.2020 Dünya
Son dakika haberler: 'Corona virüs ilacı' deyip içmişti! Ülkeler sıraya girdi...
Son dakika haberler: 'Corona virüs ilacı' deyip içmişti! Ülkeler sıraya girdi... Son dakika haberlere göre, Nigeractu'nun haberine göre, Madagaskar dünyanın en fakir ülkelerinden Nijer'e talebi üzerine hibe olarak Covid Organics ilacından gönderdi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), corona virüs (covid-19) hastalığına karşı geleneksel tıpta çare aranmasına karşı olmadıklarını bildirdi.
6.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Corona Virüs İlacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.