Dar

Dar

Son dakika dar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dar haber sayfamızda...

Dar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.044 dar haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de özür maçı Galatasaray derbisi!
Fenerbahçe'de özür maçı Galatasaray derbisi! Süper Lig’de Kayserispor’u yenerek ayağa kalkan ve şampiyonluk şansını son iki maça taşımayı başaran Fenerbahçe’de şimdi tüm dikkat pazar günü Galatasaray ile oynanacak olan derbiye çevrildi.
14.05.2024 Fenerbahçe
‘Olumlu gündeme odaklıyız’
‘Olumlu gündeme odaklıyız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’i Ankara’da ağırladı. Ortak basında toplantısında yapıcı mesajlar veren Erdoğan, “Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanallarımızı açık tutarak olumlu gündeme odaklanıyoruz” dedi.
14.05.2024 Gündem
Miçotakis'in Hamas sözlerine Erdoğan'dan cevap: Bu konuda mutabık değiliz
Miçotakis'in Hamas sözlerine Erdoğan'dan cevap: Bu konuda mutabık değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısında konuştu. Miçotakis'in Hamas'ı terör örgütü olarak tanımlaması konusunda mutabık olmadıklarını belirten Erdoğan, "Hamas, terör örgütü değil, bir direniş örgütüdür" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile samimi diyalog çağrısını yineleyerek çözülemeyecek bir sorunun olmadığını ifade etti.
13.05.2024 Gündem
"Verimliliği esas alan tasarruf modeli ile devletimiz de fedakarlığa ortak oldu"
"Verimliliği esas alan tasarruf modeli ile devletimiz de fedakarlığa ortak oldu" "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"ni değerlendiren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "Yeni tasarruf paketi ile kamuda artık yeni bir döneme giriyoruz, açıklanan pakette yalnızca tasarrufa gidilmesi değil, verimliliğin de ön planda tutulması son derece önemli" dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Kaldırımlar işgal altında
Kaldırımlar işgal altında İstanbul’da kaldırım ve yol işgali sorunu giderek büyüyor. Kaldırımda yürümesi gereken yayalar, fotoğrafta gördüğünüz anne ve çocuğu gibi yolun ortasından yürüyor. Pek çok tehlikeye davetiye çıkaran bu durum engelli yayaların da özgürce seyahat etmesini engelliyor.
13.05.2024 Gündem
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul ediyor.
10.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli bir araya geldi  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Görüşme 1 saat sürdü.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir! Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yargı eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti övmediği insanlar düşüncelerini paylaşabilir.' dedi.
10.05.2024 Gündem
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi bugün saat 14.30'da Beştepe'de kabul edecek.
10.05.2024 Haberler
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi bugün Beştepe'de kabul edecek.
10.05.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Met Gala'ya Kim Kardashian damgası! Korsesinin darlığı alay konusu oldu
Met Gala'ya Kim Kardashian damgası! Korsesinin darlığı alay konusu oldu Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü'ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, geçtiğimiz akşam New York'ta gerçekleştirildi. Geceye damga vuran isimlerden biri Kim Kardashian oldu.
8.05.2024 Cadde
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat: Geri çekilmenin nedeni belli oldu
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat: Geri çekilmenin nedeni belli oldu Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarındaki geri çekilme devam ediyor. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki dolar ve altında son durum ne? Ekonomist Tuğba Ekin, merak edilenleri cevapladı.
8.05.2024 Ekonomi
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı! Beşiktaş yanıtı
Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı! Beşiktaş yanıtı Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Pendikspor maçının ardından sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı.
6.05.2024 Antalyaspor
Kadınlar istihdamda daha yolun başında
Kadınlar istihdamda daha yolun başında Altınbaş Üniversitesi Yayınları tarafından İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülçin Taşkıran editörlüğünde hazırlanan “Emeğin Kadın Suretleri”, Türkiye’de kadın emeğinin durumunu çok yönlü bir şekilde ele alıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Çelik gibi yürek: Komandolar! 126 zor engeli tamamlıyorlar
Çelik gibi yürek: Komandolar! 126 zor engeli tamamlıyorlar Su altındaki en dar geçitlerden geçmek, denizden sızma harekatı ve hedef vurma, 76 metreden aşağıya iniş... CNN TÜRK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'deki ikinci gününde güç engelleri cesaret parkurundaydı.
5.05.2024 Gündem
Çelik gibi yürek: Komandolar! 126 zor engeli tamamlıyorlar
Çelik gibi yürek: Komandolar! 126 zor engeli tamamlıyorlar Su altındaki en dar geçitlerden geçmek, denizden sızma harekatı ve hedef vurma, 76 metreden aşağıya iniş... CNN TÜRK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'deki ikinci gününde güç engelleri cesaret parkurundaydı.
5.05.2024 Haberler
Beşiktaş'ta öncelik Türkiye Kupası'na çevrildi!
Beşiktaş'ta öncelik Türkiye Kupası'na çevrildi! Beşiktaş’ta tüm öncelik, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçına çevrildi. Yönetim, 23 Mayıs’taki final için adeta seferberlik ilan ederken, futbolcular da 7 Mayıs’taki rövanşta kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyor.
5.05.2024 Beşiktaş
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip!
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip! Trendyol 1. Lig'in 33'üncü haftasında Göztepe, Eyüpspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.
4.05.2024 1.Lig
Bakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. Zirvesi'nin gerçekleştirildiği Gambiya'nın başkenti Banjul’da ikili temaslarını sürdürüyor.
4.05.2024 Gündem
Sakin Eminönü
Sakin Eminönü Fotoğraf 1972’de İstanbul Eminönü’nde çekildi. Arnavut kaldırımlı dar bir ara sokağın her iki tarafı dükkânlarla dolu.
3.05.2024 Gündem
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım!
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım! Ege'nin incisi Çeşme’de 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Yarı Maratonu gerçekleştirilecek. 21 ülkeden bin 745 sporcunun katılacağı organizasyonda çevre duyarlılığı anlamında da önemli bir adım atılacak.
2.05.2024 Diğer
Meclis'te yeni anayasa turu! Numan Kurtulmuş'tan DEM Parti, Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye ziyaret
Meclis'te yeni anayasa turu! Numan Kurtulmuş'tan DEM Parti, Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye ziyaret Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa turunu sürdürüyor.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.