Değerleme

Değerleme

Son dakika değerleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değerleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değerleme haber sayfamızda...

Değerleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.432 değerleme haberi bulunmuştur.
'Ulusal Staj Programı Stajyer Havuzu' artık işverenlerin erişiminde!
'Ulusal Staj Programı Stajyer Havuzu' artık işverenlerin erişiminde! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, "2024 yılı Ulusal Staj Programı başvurularını öğrencilere 28 Aralık'ta açtık, Mart ortasına kadar başvuruları aldık. Bir ay bizim bir değerleme sürecimiz var, bu tamamlandı. Biz bugün itibarıyla sistemi işverenlere açmış oluyoruz" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! Zam yasağı geliyor: Piyasayı nasıl etkileyecek?
Araç alacaklar dikkat! Zam yasağı geliyor: Piyasayı nasıl etkileyecek? Otomobil piyasasına yönelik Ticaret Bakanlığı yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Buna göre bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren fiyatını artıramayacak. Peki zam yasağı piyasayı nasıl etkiler? Sıfır ve ikinci elde fiyat artışı durur mu? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi
'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Genel Kurul'da, enerji alanında düzenlemeler içeren 16 maddelik 'Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', kabul edildi.
2.05.2024 Gündem
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. Ön ödemeye de yüzde 10 sınırı gelecek.
2.05.2024 Ekonomi
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Kadastroya çok boyut geliyor
Kadastroya çok boyut geliyor Türkiye’nin gelecek 5 yıl içinde çok boyutlu kadastro sistemine geçmesi planlanıyor. Plan çerçevesinde ülke çapında taşınmaz değer haritaları oluşturulacak.
13.03.2024 Ekonomi
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
100. yılında ‘en değerli marka’ seçildi
100. yılında ‘en değerli marka’ seçildi Dünyanın önde gelen uluslararası marka değerleme ve strateji danışmanlığı kuruluşu Brand Finance, bankacılık sektöründe en değerli markaların sıralandığı 2024 yılına ilişkin “Banking 500” raporunu açıkladı.
9.03.2024 Ekonomi
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Kariyer
15 aday girişime Turcorn desteği
15 aday girişime Turcorn desteği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Turcorn 100 Programı’na seçilen ilk 15 adayı açıkladı. Kacır, “KOSGEB eliyle yürüteceğimiz Küresel Rekabetçilik Programı ile Turcorn adaylarına 50 milyon lira finansman desteği sunacağız” dedi.
6.03.2024 Ekonomi
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU TARİHLERİ: 2024 kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitiyor?
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU TARİHLERİ: 2024 kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitiyor? Ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu, İstanbul için 25 Kasım'da, Türkiye genelinde ise 1 Aralık'ta başlamıştı. Zorunlu olduğu halde araçlarına kış lastiği taktırmayanlar ise cezai işlemle karşı karşıya kalıyor. Kış lastiği taktırmama cezası, Hazine ve Maliye Bakanlığınca yeniden değerleme oranı çerçevesinde güncelleniyor. Peki, kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman bitiyor?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Ekonomi
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Haberler
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor Yapay zekâ destekli sosyal bilgi yarışmaları ve kelime oyunlarına odaklanan oyun şirketi NBL Games, tohum yatırım turunu tamamlayarak ABD pazarına açılmaya hazırlandığını duyurdu.
29.02.2024 Teknoloji
İstanbul, Ankara ve İzmir’de dikkat çeken değişim! 'Anadolu’da fiyat avantajı var’
İstanbul, Ankara ve İzmir’de dikkat çeken değişim! 'Anadolu’da fiyat avantajı var’ Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki değişim dikkat çekti. Özellikle büyükşehirlerde fiyatlar yavaşlarken, Anadolu şehirlerinde artış hızı yüksek kaldı. Öte yandan Türkiye genelinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu il belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ‘Anadolu’da fiyat avantajı var’ dedi. İşte detaylar...
29.02.2024 Ekonomi
Emekliye ‘vergi’ istisnası! Ev sahipleri dikkat: Süreç 1 Mart’ta başlıyor
Emekliye ‘vergi’ istisnası! Ev sahipleri dikkat: Süreç 1 Mart’ta başlıyor Ev sahiplerinin belediyelere ödediği emlak vergilerinde süreç 1 Mart itibarıyla başlıyor. Peki kimler emlak vergisi ödemiyor? Konuyla ilgili merak edilenleri Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, milliyet.com.tr’ye anlattı. Özelmacıklı emekliler için istisnayı da açıkladı. İşte detaylar...
27.02.2024 Ekonomi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı İzmir'de iş adamları ile buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çocukluğunun ve gençliğinin İzmir’de geçtiğini ve şehirde 40 yıldır hiçbir şeyin değişmediğinibelirterek, değişime ihtiyaç olduğunu söyledi.
23.02.2024 Gündem
4 milyon dolar yatırım cepte
4 milyon dolar yatırım cepte Yenilenmiş elektronik ürün pazar yeri olarak faaliyet gösteren yerli girişim Getmobil, 4 milyon dolarlık Seri A öncesi yatırım turunu kapatarak toplamda 6 milyon dolar yatırıma ulaştığını bildirdi. Girişim Eylül 2022’de 180 milyon TL değerleme üzerinden 27 milyon TL yatırım almıştı.
18.02.2024 Ekonomi
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, Alesta'nın yatırım yaptığı girişimler arasından 4 unicorn çıkmasını umuyoruz. Ayrıca, Alesta için halka açılma planlarımız bulunmakta..."
12.02.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Değerleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.