Devrim

Devrim

Son dakika devrim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devrim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devrim haber sayfamızda...

Devrim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.774 devrim haberi bulunmuştur.
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir'
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir' "Bugün bir tarafta dünyada nüfus artış hızı azalırken diğer tarafta ise ailenin içinin boşaltılması ve aile kurumunun önemsiz, değersiz, lüzumsuz bir hale getirilmesi, insanlık tarihi boyunca insanlığa karşı yapılmış en büyük saldırılardan biridir." diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Öncelikle çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var'
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var' Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci için İspanya'dan önemli bir iddia geldi. Haberde; 'Türk oyuncu 2021'de zaten transferin yörüngesindeydi' ifadeleri kullanıldı.
24.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Arjantin, İran İçişleri Bakanı için Interpol'den kırmızı bülten çıkardı
Arjantin, İran İçişleri Bakanı için Interpol'den kırmızı bülten çıkardı Arjantin'de bir mahkeme Bakan Vahidi'nin 1994 yılında Buenos Aires'te bir Yahudi cemaati merkezine düzenlenen saldırıların sorumlularından biri olduğuna hükmetti.
24.04.2024 Dünya
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi Galatasaray'da sezonun öne çıkan isimlerinden Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün belirlediği bonservis bedeli İngiliz ekibi tarafından kabul edildi. Transferin ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.
24.04.2024 Galatasaray
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen İzmir'de görev yapan bir öğretmen hakkında, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Öğretmen hakkında, 8 yıl önce görev yaptığı Bayraklı ilçesindeki bir okulda da soruşturma açıldığı öne sürüldü
24.04.2024 Gündem
Ebrar Karakurt'a Beşiktaş'tan Rusya'da jest! Şampiyonluğa 1 maç uzakta
Ebrar Karakurt'a Beşiktaş'tan Rusya'da jest! Şampiyonluğa 1 maç uzakta Kariyerine Rusya'da devam eden Ebrar Karakurt'a Lokomotiv Kaliningrad - Dinamo-Ak Bars final serisi maçında Beşiktaş'tan jest geldi.
24.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.
24.04.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Bir rüyanın kapıları aralanıyor
Bir rüyanın kapıları aralanıyor Sanatçı Aida Mahmudova, Fırat Arapoğlu küratörlüğünde, Vision Art Platform’da “Bir Rüya Açılır / A Dream Unfolds” isimli kişisel sergisiyle sanatseverlerle buluşuyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920'de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 104 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.
23.04.2024 Cadde
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Lucas Torreira ile ilişkisi bitmişti! Devrim Özkan'dan bikinili pozlar
Lucas Torreira ile ilişkisi bitmişti! Devrim Özkan'dan bikinili pozlar Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, Antalya'nın Kaş ilçesinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardı. 25 yaşındaki güzel, iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Devrim Özkan'a takipçilerinden yorum yağdı.
19.04.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video İran'ın orta kesiminde yer alan İsfahan şehrinde gece yarısı gerçekleşen patlamalar, devlet medyası tarafından üç küçük silahlı insansız hava aracının havada imha edilmesi olarak sunuldu. İran medyası, saldırıyı önemsiz göstermek için şaka yoluyla minyatür insansız hava aracı fotoğrafları yayınladı.
19.04.2024 Haberler
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
İsrail saldırı için bekleyecek mi?
İsrail saldırı için bekleyecek mi? İsrail’in İran’a yönelik karşı saldırısı için kaynaklar ay sonuna işaret ediliyor. Hazırlığa başlayan İran ise, olası hedefler arasında nükleer tesislerinin sayılması sonrasında sert bir açıklama yaptı.
19.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Devrim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.