Doktorlar

Doktorlar

Son dakika doktorlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doktorlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doktorlar haber sayfamızda...

Doktorlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.146 doktorlar haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Haberler
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Gündem
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin Henüz 12 yaşındaydı. Ailesiyle vedalaşıp yattığı yatağından bir daha kalkamadı. Küçük kızın başına gelenler ise ailesinin kendini suçlamasına ve gerçek bir cevap almaları için var güçleriyle savaşmasına neden oldu. Ancak tüm çabalar sonuçsuzdu. "Şikayete bile sebep olmuyor" diyen Prof. Dr. Celal Akdeniz, uykuda ölümün tehlikeli yüzünü anlattı.
21.04.2024 Genel Sağlık
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?'
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?' Gözlerden uzak aşk yaşadığı Levent Yaşar ile geçtiğimiz ay sade bir nikâh töreniyle dünyaevine giren Gonca Vuslateri, baby shower partisi yaptı. Hamileliğinde 35'inci haftaya giren 37 yaşındaki oyuncu, eril aşerdiğini söylerken, "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusunu cevapladı.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek turnuvadan elendi. Maçın ardından tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç, karnın sol tarafını dolduran 8 kilogram ağırlığındaki tümörden İzmir'de yapılan operasyonla kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor Migren için önleyici tedavi yöntemleri arasında son dönemde öne çıkan atogepant türü haplar, İngiltere'de Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) kapsamında uygulamaya sokuluyor.
11.04.2024 Dünya
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı!
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı! Gittiği sayısız doktor, yıllar önce 'kaybettiği' implantı tespit etmeyi başaramadı. En sonunda çekilen röntgen şoke eden manzarayı gözler önüne serdi.
8.04.2024 Dünya
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı Başakşehir'de, boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbelerine rağmen hayata yeniden tutunan Karlı'ya doktorlar "Mucize kadın" ismini verdi. O gün yaşadıklarını anlatan Karlı, "Ölmek istemiyordum. Çünkü ben iki çocuk annesiyim ve ayakta durmak zorundayım, güçlü olmak zorundayım" dedi.
5.04.2024 Haberler
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık Başakşehir'de boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Doktorlar "Mucize kadın" ismini verdiği Karlı yaşadığı cehennemi anlattı.
5.04.2024 Gündem
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Durumu her geçen gün iyiye giden Yeşilçam'ın usta oyuncusunun taburcu olduğu iddia edildi. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
5.04.2024 Cadde
Mermi kafasına saplandı! Telegram gruplarında yayıldı, kurşun dışarıda kaldı
Mermi kafasına saplandı! Telegram gruplarında yayıldı, kurşun dışarıda kaldı Ukrayna askerleri ile çatışmaya giren Rus askerinin kafasına mermi saplandı. Kafatasını delemeyen merminin yarısı kemiğin içine girerken diğer yarısı dışarıda kaldı, söz konusu fotoğraf dünyada ses getirdi.
4.04.2024 Dünya
Kadir İnanır'ın sağlık durumu! Başhekimden yeni açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumu! Başhekimden yeni açıklama 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Cadde
Doktorlar eldiven yerine plastik poşet kullanıyor! 'Şifa Hastanesi mezarlığa dönüşecek'
Doktorlar eldiven yerine plastik poşet kullanıyor! 'Şifa Hastanesi mezarlığa dönüşecek' Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in kuşatması altındaki Şifa Hastanesi’nde 107 hasta ve 60 sağlık personelinin çok kötü şartlar altında bulunduğunu belirterek, “Şifa Hastanesi bir hasta ve personel mezarlığına dönüşecek” açıklamasında bulundu.
31.03.2024 Dünya
Ünlü yapışık ikizler evlendi! Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi 'çocuk' istiyorlar
Ünlü yapışık ikizler evlendi! Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi 'çocuk' istiyorlar Dünyaca ünlü siyam ikizi kardeşler, geçtiğimiz yıllarda çocuk hayallerini dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise, 'gizli düğün'lerinin keşfedilmesiyle dünya basını ve sosyal medyada hızla ses getirdiler.
30.03.2024 Dünya
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor'
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor' 20 yaşındaydı, hem üniversite de okuyor hem de ailesine yük olmamak için bir mermer fabrikasında çalışıyordu. Kazandığı parayla kendisine motosiklet de aldı. Ancak mutluluğu sadece 3 gün sürdü. Artık sadece başını ve kollarını hareket ettirebilen Umut Can Turan, "Eğer kaza 1 saniye önce olsaydı her şey farklı olabilirdi" diyerek yaşadığı zor günleri, hiç kaybetmediği umudunu anlattı.
30.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Doktorlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.