Dow Jones

Dow Jones

Son dakika dow jones haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dow jones gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dow jones haber sayfamızda...

Dow Jones

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.959 dow jones haberi bulunmuştur.
Wall Street'te düşüş devam ediyor
Wall Street'te düşüş devam ediyor Yatırımcıların yakın zamanda faiz indirimi beklentilerini büyük ölçüde terk etmelerinin ardından Wall Street'te hisse senetleri dün de düşüş yaşadı ve nisan ayındaki satışlar derinleşti.
18.04.2024 Uzmanpara
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş Perakende satışların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri düşürmek için acele etmeyeceğine dair beklentileri güçlendirmesi Wall Street'e teknoloji hisseleri öncülüğünde satış getirdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Wall Street'te 1 yılın en kötü seansı
Wall Street'te 1 yılın en kötü seansı Wall Street'te hisse senetleri dün, bugün açıklanacak mart ayı tarım dışı istihdam verisi öncesi gelen satışlarda 1 yılın en kötü gününü geçirdi.
5.04.2024 Uzmanpara
S&P 500 Endeksi rekor seviyeden kapandı
S&P 500 Endeksi rekor seviyeden kapandı Yatırımcılar ABD Merkez Bankası (Fed) politika toplantısının sonuçlarını beklerken, Wall Street dün rekor kapanışlar gerçekleştirdi.
20.03.2024 Uzmanpara
Wall Street'te S&P 500 Endeksi rekor kırdı
Wall Street'te S&P 500 Endeksi rekor kırdı Wall Street'te dün S&P 500 Endeksi yüzde %1 artışla rekor kapanış gerçekleştirdi. Nasdaq Bileşik Endeksi günü %1,5 artışla tamamladı.
8.03.2024 Uzmanpara
S&P 500 endeksi günü rekorla kapattı
S&P 500 endeksi günü rekorla kapattı Wall Street'te S&P 500 endeksi tarihinde ilk kez 5000 seviyesinin üzerini test ettiği günü, gelen kar satışlarına rağmen rekor seviyeden kapatmayı başardı.
9.02.2024 Uzmanpara
ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı Piyasaların merakla beklediği haber son dakika olarak geldi ve ABD Merkez Bankası(Fed) faiz kararını açıkladı.
1.02.2024 Haberler
Son dakika: ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı
Son dakika: ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı Piyasaların merakla beklediği haber son dakika olarak geldi ve ABD Merkez Bankası(Fed) faiz kararını açıkladı.
1.02.2024 Ekonomi
S&P 500 yeniden rekor kırdı
S&P 500 yeniden rekor kırdı S&P 500 geçtiğimiz gün de rekor seviyeden kapandı. Son 5 günde yüzde 2,15 yükseldi.
25.01.2024 Uzmanpara
S&P 500 endeksinde rekor serisi sürüyor
S&P 500 endeksinde rekor serisi sürüyor Wall Street'te S&P 500 endeksi dün de rekor seviyeden kapandı. Son 3 işlem gününde de yükselen endeks dün yüzde 0,29 artışla günü 4864,59 puandan tamamladı.
24.01.2024 Uzmanpara
‘Yenilenebilir’ enerji atılımı
‘Yenilenebilir’ enerji atılımı Arçelik, yenilenebilir enerji dönüşümüne ivme kazandıracak önemli bir adım daha attığını duyurdu. Güneş paneli, inverter ve enerji depolama sistemlerinin ardından yerli üretim elektrikli araç şarj cihazlarının da üretimine başlayan şirket bayileri ve yetkili servisleri ile tüm Türkiye’ye yayılacak yenilenebilir enerji dönüşümü hamlesi başlattığını açıkladı. Şirket, 81 il ve Kıbrıs’tan bayileri ve yetkili servisleriyle İzmir’de bir araya geldi.
7.12.2023 Ekonomi
Türk şirket Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yerini korudu
Türk şirket Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yerini korudu 2023 S&P Global Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde 100 üzerinden 86 puan alan Arçelik, beşinci kez üst üste Dayanıklı Tüketim Sektörü’nde en yüksek skoru elde eden şirket olduğunu duyurdu.
27.11.2023 Milliyet Enerji
Kadın ve erkek el ele eşitliğe
Kadın ve erkek el ele eşitliğe Erkeklerin aktif katılımıyla toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasını amaçlayan Yanındayız Derneği, kuruluşundan bu yana İstanbul ağırlıklı gerçekleştirdiği faaliyetlerini Anadolu'ya taşımaya hazırlanıyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler Arçelik, güneş paneli üretimine başlayacağını duyurdu. Şirket İstanbul Beylikdüzü’nde 11 bin metrekare alan üzerine kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde güneş paneli üretecek.
5.07.2023 Milliyet Enerji
Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde zirve değişmedi
Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde zirve değişmedi 2022 S&P Global Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde Dayanıklı Ev Aletleri Kategorisi’nde en yüksek skoru elde eden şirket Arçelik, oldu.
23.12.2022 Ekonomi
‘Sürdürülebilirlik için katkıya devam’
‘Sürdürülebilirlik için katkıya devam’ Garanti BBVA, üst üste 8. kez Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nin (DJSI) Gelişmekte olan Piyasalar kategorisinde (DJSI – Dow Jones Sustainability Index Emerging Markets) yer alan Türkiye’den tek şirket olduğunu duyurdu.
14.12.2022 Ekonomi
“Amacımız sürdürülebilirliği kurumumuzun her faaliyetine entegre etmek”
“Amacımız sürdürülebilirliği kurumumuzun her faaliyetine entegre etmek” “Küresel ısınma ve giderek azalan doğal kaynaklar günümüzün en önemli sorunlarından biri. “Sürdürülebilirlik” kavramı; daha yaşanabilir bir dünya için kaynakların israf edilmeden kullanılmasını, çevrenin korumasını ve sağlıklı bir toplumu hedefliyor. Tüm sektörlerde olduğu gibi sürdürülebilirlik sağlık alanında da öncelikli konular arasında yer alıyor.
10.11.2022 Advertorial
Kripto para yatırımcılarını şaşırtan gelişme
Kripto para yatırımcılarını şaşırtan gelişme Son zamanlarda sert düşüş gösteren kripto para birimleri bugün itibarıyla yükselişe geçti. Kripto para yatırımcıları fiyatlardaki değişimi merakla takip ederken şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
27.09.2022 Uzmanpara
Kripto para piyasası ağır yara aldı
Kripto para piyasası ağır yara aldı Kripto para piyasası son günlerin en büyük düşüşünü yaşadı. Dün saat 15.30'da gerçekleşen kritik gelişme sonrası piyasalar hareketlendi. Peki dün ne oldu? Kripto paralardaki düşüşün sebebi ne? İşte detaylar...
14.09.2022 Uzmanpara
ABD hisselerinde 2 yılın en kötü performansı
ABD hisselerinde 2 yılın en kötü performansı ABD'de enflasyonun beklentilerin üzerinde gerçekleşmesinin ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek hafta agresif faiz artırımına gitme olasılığını güçlendirmesi Wall Street'i vurdu. Wall Street'te hisse senedi endeksleri son 2 yılın en kötü gününü yaşadı.
14.09.2022 Uzmanpara
ECB’den 75 baz puan tarihi artış
ECB’den 75 baz puan tarihi artış Avrupa Merkez Bankası (ECB), dünkü toplantısında aldığı kararla politika faizini 75 baz puan artırdı. Artış kararıyla ana refinansman oranı yüzde 1.25, marjinal borç verme imkanı yüzde 1.50 ve mevduat faizi yüzde 0.75 seviyesine çıktı.
9.09.2022 Ekonomi
Kripto para piyasasında düşüş!
Kripto para piyasasında düşüş! Mayıs ayına düşüşlerle damga vuran kripto para piyasası 130 milyon dolar değer kaybederek 10 ayın en düşük seviyesine geriledi. Son günlerde Cardano, Solana, Polkadot, Bitcoin ve Avalanche gibi kripto para birimlerinde görülen artışlar ise haziran ayına yönelik umutları artırdı. Dalgalanmaların sebeplerine ve piyasaların geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Turkex Kurucusu Enes Türküm Yüksel, “Faiz artırımları ve durgunlaşan küresel ekonomi yatırımcıları ihtiyatlı davranmaya itiyor” dedi.
3.06.2022 Uzmanpara
Altın fiyatları yönünü değiştirdi... Gram altın 1000 lira olur mu?
Altın fiyatları yönünü değiştirdi... Gram altın 1000 lira olur mu? Dünya çapında artan enflasyonun küresel çapta ekonomik durgunluğa yol açacağı yönündeki endişelerin artması, ABD'den başlayarak dünya borsalarında sert düşüşlere neden oldu. Hal böyle olunca dolardaki küresel güçlenmenin yavaşlamasıyla altının ons fiyatı 1.830 dolara kadar çıktı. Peki gram altında 1000 lira seviyesi görülür mü?
19.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda büyük çöküş
Kripto paralarda büyük çöküş Çarşamba günü yüzde 5’in üzerinde yükselerek 40 bin dolar direncinin üzerine çıkan Bitcoin geçtiğimiz gün büyük bir çöküş yaşadı. Lider coin yüzde 10’un üzerinde değer kaybetti. Ethereum’da düşüş yüzde 9’a yaklaştı. Peki kripto para birimleri neden geriliyor? İşte detaylar...
6.05.2022 Uzmanpara
Bitcoin kritik seviyenin üzerinde tutunuyor
Bitcoin kritik seviyenin üzerinde tutunuyor Kripto para piyasasında yukarı yönlü fiyat hareketleri görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün kritik seviye olan 40 bin doların üzerinde seyreden Bitcoin yükseliş kaydederek 42 bin 325 dolara ulaştı. Ethereum ise yüzde 4’ün üzerinde prim yaptı. Peki yükselişi tetikleyen sebep ne? İşte detaylar...
19.03.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Dow Jones ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.