Duygu Çelikten

Duygu Çelikten

Son dakika Duygu Çelikten haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Duygu Çelikten gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Duygu Çelikten haber sayfamızda...

Duygu Çelikten

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29 duygu çelikten haberi bulunmuştur.
Duygu'nun katiline 1 milyon liralık rekor tazminat
Duygu'nun katiline 1 milyon liralık rekor tazminat Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder, hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi.
16.05.2023 Haberler
Duygu'nun katiline 1 milyon liralık rekor tazminat
Duygu'nun katiline 1 milyon liralık rekor tazminat Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder, hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi.
16.05.2023 Gündem
Duygu'nun katilinin indirimsiz müebbet hapsine onama
Duygu'nun katilinin indirimsiz müebbet hapsine onama Antalya'da, kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldüren Veli Ünder'in (38) indirimsiz ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
24.06.2022 Gündem
Duygu'nun katili indirimsiz müebbet aldı, annesi ellerini açıp dua etti
Duygu'nun katili indirimsiz müebbet aldı, annesi ellerini açıp dua etti Antalya’da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) katil zanlısı Veli Ünder (37), ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Çelikten'in annesi Leyla Çelikten, adliye çıkışında ellerini açıp, "Allah'ıma şükürler olsun. Adalet yerini buldu. Bu karar tüm kadınlara örnek olsun, korkmayın. Yıkılmadım. Dimdik ayakta duracağım" dedi.
2.06.2021 Gündem
Kızını gömenlere tahliye istenince mahkeme heyetinin önünde diz çöktü
Kızını gömenlere tahliye istenince mahkeme heyetinin önünde diz çöktü Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in katil zanlısı Veli Ünder'in yargılanmasına devam edildi. Duruşma savcısı mütalaasında cesedi gömen 3 sanık için tahliye isteyince anne Leyla Çelikten mahkeme heyetinin önünde diz çökerek, "Para karşılığı kızımı gömen, vahşi hayvanlara yedirenler gün yüzü görmesin. Ben yavrumu geri istiyorum" dedikten sonra fenalık geçirdi.
5.05.2021 Gündem
Duygu Çelikten cinayetinde katilden itiraf! 'Bir saat kan aktı...'
Duygu Çelikten cinayetinde katilden itiraf! 'Bir saat kan aktı...' Gelen son dakika haberine göre; 6 Eylül'de kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Duygu Çelikten cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Veli Ünver, "Duygu çantasından tabanca çıkardı. Bırak diye yalvardım. Elinden silahı almak isterken bir el ateş aldı. Kanlar içinde yere yığıldı. 112'yi aradım Bir iki kelime söylerken şarjım bitti. Bir saat kan aktı. Duygu hareketsizdi. Çok korkmuştum, ölmüştü" dedi. Ünver'in ifadesi Duygu Çelikten'in annesini çileden çıkardı. İşte haberin ayrıntıları...
26.02.2021 Gündem
'Duygu, uyuşturucu kuryesi olmak istemeyince öldürüldü' iddiası
'Duygu, uyuşturucu kuryesi olmak istemeyince öldürüldü' iddiası Antalya’da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) katil zanlısı Veli Ünder ile cesedi gömen ikisi kardeş, 3 kişinin yargılanmasına başlandı. Maktulün annesi, kardeşleri ve avukatı, Duygu'nun uyuşturucu kuryeliğini kabul etmediği için öldürüldüğünü öne sürdü.
13.01.2021 Gündem
Son dakika haberleri: Camdan girip canını aldı! 'Beni bırakamazsın'
Son dakika haberleri: Camdan girip canını aldı! 'Beni bırakamazsın' Ankara’da yaşayan Sevgi Tekin, ayrılmak istediği sevgilisi Gökhan Ağtaş tarafından evinde üç el ateş edilerek öldürüldü. Ağtaş’ın 10 suçtan sabıka kaydının olduğu öğrenildi
5.01.2021 Gündem
Son dakika... Sevgilisini öldürüp 112'yi aradı, cesedi 50 bin TL'ye başkasına gömdürdü
Son dakika... Sevgilisini öldürüp 112'yi aradı, cesedi 50 bin TL'ye başkasına gömdürdü Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) kati zanlısı Veli Ünder'in (37), cinayetin ardından 112 Acil'i arayarak, "Kardeşim acil yetişin. Varsak'tan geçiyordum. Bir adam orada karıya sıktı" dediği, ertesi gün, cesedi 50 bin lira karşılığı 2 kardeşe gömdürdüğü ortaya çıktı.
4.01.2021 Gündem
Sevgilisini öldürüp 112'yi aradı, cesedi 50 bin TL'ye başkasına gömdürdü
Sevgilisini öldürüp 112'yi aradı, cesedi 50 bin TL'ye başkasına gömdürdü Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) kati zanlısı Veli Ünder'in (37), cinayetin ardından 112 Acil'i arayarak, "Kardeşim acil yetişin. Varsak'tan geçiyordum. Bir adam orada karıya sıktı" dediği, ertesi gün, cesedi 50 bin lira karşılığı 2 kardeşe gömdürdüğü ortaya çıktı.
4.01.2021 Haberler
Duygu Çelikten'in cesedini gömdükleri öne sürülen 2 kardeş tutuklandı
Duygu Çelikten'in cesedini gömdükleri öne sürülen 2 kardeş tutuklandı Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) cansız bedenini, tutuklanan katil zanlısı sevgili Veli Ünder'in 2 kardeşe 10 bin liraya gömdürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen kardeşler tutuklandı.
10.10.2020 Haberler
10 bin liraya gömüldüğü ortaya çıkmıştı... Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme!
10 bin liraya gömüldüğü ortaya çıkmıştı... Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) cansız bedenini, tutuklanan katil zanlısı sevgili Veli Ünder'in 2 kardeşe 10 bin liraya gömdürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen kardeşler tutuklandı.
10.10.2020 Gündem
Duygu'nun cesedini, 2 kardeş 10 bin liraya gömmüş
Duygu'nun cesedini, 2 kardeş 10 bin liraya gömmüş Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in cansız bedenini, tutuklanan katil zanlısı sevgili Veli Ünder'in 2 kardeşe 10 bin liraya gömdürdüğü ortaya çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan kardeşler, adliyeye sevk edildi.
10.10.2020 Gündem
Müge Anlı'da şok itiraf
Müge Anlı'da şok itiraf Kaybolduktan 13 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan Duygu Çelikten’i vahşice öldüren evli ve iki çocuk babası adam; “Bana küfür etti. Dayanamadım, öldürdüm” dedi.
30.09.2020 Gündem
Duygu'nun annesi mezar başında feryat etti! "Ben böyle bir şeyi kabul etmem"
Duygu'nun annesi mezar başında feryat etti! "Ben böyle bir şeyi kabul etmem" Antalya’da 13 gündür kayıp olarak aranırken ormanlık alanda gömülü halde cesedi bulunan 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Duygu Çelikten’in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. ’Ben böyle bir şeyi kabul etmem’ diyerek feryat eden acılı anne, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
22.09.2020 Gündem
Antalya'da kan donduran cinayet
Antalya'da kan donduran cinayet Antalya’da, 13 gündür aranan 30 yaşındaki Duygu Çelikten'in ormanlık alanda cansız halde bulundu. İki çocuk annesi Çelikten’in ailesi, “Müge Anlı’yla Tatlı Sert”e konuk olmuştu.
22.09.2020 Haberler
Kan donduran cinayet!
Kan donduran cinayet! Antalya’da, 13 gündür aranan 30 yaşındaki Duygu Çelikten'in ormanlık alanda cansız halde bulundu. İki çocuk annesi Çelikten’in ailesi, “Müge Anlı’yla Tatlı Sert”e konuk olmuştu.
22.09.2020 Gündem
13 gün sonra Duygu'dan kahreden haber
13 gün sonra Duygu'dan kahreden haber Antalya'da 13 gündür kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten'in (30), ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Kadının sırtında ve göğsünde bıçak izine rastlanırken, başının ise bedeninden ayrıldığı tespit edildi. Cinayet şüphelisi Veli Ü.'nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
21.09.2020 Haberler
13 gün sonra Duygu'dan kahreden haber! Başı kesilmiş halde bulundu
13 gün sonra Duygu'dan kahreden haber! Başı kesilmiş halde bulundu Antalya'da 13 gündür kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten'in (30), ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Kadının sırtında ve göğsünde bıçak izine rastlanırken, başının ise bedeninden ayrıldığı tespit edildi. Cinayet şüphelisi Veli Ü.'nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
21.09.2020 Gündem
'Yükselişimiz devam edecek'
'Yükselişimiz devam edecek' Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Zafer Bayramı kutlamalarında konuşan Erdoğan, “Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti bir asır önce olduğundan, siyasi, ekonomik, askeri imkanlarıyla daha güçlü ve daha ileridedir. Güvenliği ve refahı konusundaki tehditleri bertaraf etmiş, gücünü dostlarıyla paylaşan Türkiye’nin yükselişi devam edecek” dedi.
31.08.2023 Gündem
Bahçeli'den Alparslan Türkeş mesajı
Bahçeli'den Alparslan Türkeş mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in vefatının 25. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı anma mesajında, “Partimizin kurucu genel başkanı sıfatıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in hafızasında sönmeyecek meşale olmuş, haklı ve haysiyetli mücadelesiyle de milli gönüllerde silinmeyecek izler bırakmıştır” dedi.
4.04.2022 Siyaset
'Şampiyon Sözleri'
'Şampiyon Sözleri' “Yetenek seni zirveye çıkarabilir ama zirvede kalmanı sağlayan karakterdir” John Wooden Var olan yeteneğini akılcı kullanmayan ya da var olan yeteneğinin farkında olmayan bir futbolcu eskisiyim...
17.10.2020 Ege
Bakan Ersoy'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Bakan Ersoy'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "15 Temmuz gecesi seçtikleri liderin ardında tek vücut olup iradesini canı ve kanıyla koruyan Türk milleti, ne kadar derine gizlense de varlığına sirayet etmiş ihaneti söküp atabileceğini, bu toprakları zehirlemek isteyen cerahati son zerresine kadar kurutabileceğini göstermiştir." ifadesini kullandı.-
15.07.2020 Siyaset
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları MHP milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il MHP milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem
Kurtoğlu ailesi genişliyor
Kurtoğlu ailesi genişliyor Yeni single’ıyla adından söz ettiren Aydın Kurtoğlu, “Ortaya kötü bir iş çıkarmaktansa, şarkı söylemeyi bırakırım” dedi
18.06.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Çelikten ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.