Düzenleyici

Düzenleyici

Son dakika düzenleyici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düzenleyici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düzenleyici haber sayfamızda...

Düzenleyici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.546 düzenleyici haberi bulunmuştur.
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında cazibe merkezi olacağına inancım tam
Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında cazibe merkezi olacağına inancım tam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin geleneksel, tamamlayıcı ve fonksiyonel tıp (GETAT) uygulamalarında önde gelen ülkelerden biri ve tüm dünya için bir cazibe merkezi olacağına inancım tam olduğunu açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bitkiler alemi sayısız şifayı bünyesinde barındırır. 12 bin bitki türü ile Anadolu, bitkilerle tedavi alanında müstesna öneme sahiptir” dedi.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı sorumluluk olarak görmeliyiz
Emine Erdoğan: Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı sorumluluk olarak görmeliyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü’nün “Bitkisel İlaçlar İçin Uluslararası Düzenleyici İşbirliği Ağı”nın 15’inci Yıllık Toplantısı’na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Haberler
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Gündem
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Jack Ma geldi hisseler coştu
Jack Ma geldi hisseler coştu Alibaba’nın kurucusu Jack Ma uzun bir aradan sonra ortaya çıktı, e-ticaret devinin hisseleri uçuşa geçti.
12.04.2024 Ekonomi
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır "Türkiye'de yeni nesilde yüksek bir risk alma, girişimci olma iştahı mevcut. Yatırım miktarları hâlâ gelişmiş piyasaların altında olsa da bu oran giderek artıyor..."
5.04.2024 Milliyet Executive
2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da yapılacak
2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da yapılacak Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin (EOC) 2012'de aldığı bir kararla, 4 yılda bir yapılan, kıtanın en büyük olimpik organizasyonu olan Avrupa Oyunları'na 2027 yılında İstanbul ev sahipliği yapacak.
27.03.2024 Diğer
Cam tavanları kırmaya devam
Cam tavanları kırmaya devam Yüzde 30 Kulübü Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından yayınlanan “2023 Türkiye’de Yönetim Kurulunda Kadın Raporu” verilerine göre, halka açık şirketlerde yönetim kurullarındaki kadın oranı yüzde 18’e dahi ulaşamadı.
25.03.2024 Ekonomi
BM'den yapay zeka kararı! Tasarı kabul edildi
BM'den yapay zeka kararı! Tasarı kabul edildi Yapay zeka teknolojilerinin güvenli kullanımına yönelik ilk karar tasarısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda kabul edildi.
22.03.2024 Dünya
Fransa’nın ‘first lady’si Brigitte Macron'un masrafları devlete kaça mal oluyor?
Fransa’nın ‘first lady’si Brigitte Macron'un masrafları devlete kaça mal oluyor? Fransa’da devletin hesaplarını kontrol etmekten sorumlu Sayıştay raporuna göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte’in 2022 yılındaki masrafları için devlet kasasından 315 bin 808 euro harcandı.
15.03.2024 Dünya
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir  Kripto para piyasası tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. Neredeyse her gün rekor üstüne rekor kıran Bitcoin, 70 bin dolar seviyesinin de üzerine çıktı. Peki yıl sonu tahmini ne? Yüksek getiri hedefleyen yatırımcı sermayesini nasıl korumalı? Uzman isim ‘Büyük zararlara yol açabilir’ diyerek piyasaların hareketli olduğu bu süreçte yatırımcıları uyardı. İşte detaylar... 
12.03.2024 Ekonomi
‘Yükseldiği gibi hızlı düşebilir’ uyarısı! Bitcoin yeni rekora koştu: 72 bin dolar
‘Yükseldiği gibi hızlı düşebilir’ uyarısı! Bitcoin yeni rekora koştu: 72 bin dolar Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Kistik Fibrozis, en sık görülen nadir hastalık
Kistik Fibrozis, en sık görülen nadir hastalık Tahminlere göre, dünya üzerinde yaklaşık (1)8...
29.02.2024 Advertorial
18.6 milyar dolarlık yatırım gelebilir
18.6 milyar dolarlık yatırım gelebilir YASED Başkanı Engin Aksoy, Türkiye makroekonomik istikrar ve düzenleyici çerçevedeki performansını, rekabet içinde olduğu ülkelerle benzer düzeye taşırsa 6 ay içinde 18.6 milyar dolarlık yatırım gelebileceğini açıkladı.
15.02.2024 Ekonomi
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı Mina Hasman ilk kez çocukluğunda bir Kapadokya gezisinde farkına vardığı sürdürülebilirliği bir yaşam biçimi haline getirmiş, mimaride dev projelere uyguluyor. Dünyanın en etkin 100 iklim lideri arasında gösterilen Hasman, "Sürdürülebilirliği bir seçenek değil, bir sorumluluk olarak görüyorum" diyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Novartis, MorphoSys AG'yi satın aldı
Novartis, MorphoSys AG'yi satın aldı Novartis, MorphoSys AG'yi hisse başına 68 euro veya toplam 2,7 milyar euro nakit karşılığında satın almak için anlaştı. Yapılan anlaşma Novartis'in onkoloji hattını güçlendirecek.
6.02.2024 Uzmanpara
Binance, İngiltere'de hayal kırıklığına uğradı
Binance, İngiltere'de hayal kırıklığına uğradı Binance, İngiltere pazarına yeniden girme çabalarında hayal kırıklığına uğradı.
2.02.2024 Uzmanpara
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
12.01.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama: İzin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama: İzin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Pençe Kilit bölgesinden geldi.
2.01.2024 Haberler
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Pençe Kilit bölgesinden geldi.
2.01.2024 Gündem
FIFA'ya 'dur' dediler! Fenerbahçe Tahkim'e gitti
FIFA'ya 'dur' dediler! Fenerbahçe Tahkim'e gitti Almanya Dortmund Bölge Mahkemesi, FIFA’nın Futbol Temsilcisi Yönetmeliği için ihtiyati tedbir kararı aldı. Bu nedenle FIFA, Türkiye de dahil, tüm ülke federasyonlarından, menajerlikte ilgili 9 maddenin uygulanmasının durdurulması tavsiyesinde bulundu.
2.01.2024 Dünyadan Futbol
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu Türk futbolu adına rüya gibi geçen 2023, aralık ayında adeta dibe vurdu. Büyük olayların son perdesi Suudi Arabistan’da yaşanırken, gerekli son izinlerin alınmaması kriz çıkmasına neden oldu, Süper Kupa mücadelesi ertelendi.
31.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Düzenleyici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.