MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Kars'ta konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Kars'ta konuştu MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "CHP başka siyasi partilerin oluşması açısından milletvekilleri veriyor. Şimdi iki tane daha kuruldu, yakında başkaları da kurulur. 20-20 verdiği takdirde CHPde milletvekili kalmaz" dedi.
27.09.2020 Siyaset
MHP'li Ayhan: 'Dünyanın en gelişmiş ülkeleri koronavirüsle baş etmekte sıkıntı yaşıyor'
MHP'li Ayhan: 'Dünyanın en gelişmiş ülkeleri koronavirüsle baş etmekte sıkıntı yaşıyor' MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "Dünyanın en gelişmiş ülkeleri koronavirüsle baş etmekte sıkıntı yaşıyor. Böyle bir dönemde Türkiye ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Bugüne kadar büyük bir problem yaşamadık, inşallah bundan sonra da yaşamayız." dedi.
16.09.2020 Gündem
MHP Başkanlık Divanında görev dağılımı yapıldı
MHP Başkanlık Divanında görev dağılımı yapıldı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün belirlediği 15  kişilik Başkanlık Divanı  üyeleri arasında görev dağılımı yaptı.
25.03.2018 Siyaset
Zeybekçi, Zeybek oynayarak kutladı
Zeybekçi, Zeybek oynayarak kutladı Denizli'de Ak Parti 4, CHP 2 ve MHP 1 milletvekilliği kazandı. Ak Parti'den Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP'den Kazım Arslan ve Melike Basmacı ile MHP'den Emin Haluk Ayhan milletvekilli seçildi. Sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda büyük sevinç yaşanırken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve partililer Delikliçınar Meydanı'nda  zeybek oynadı.
11.09.2019 Haberler
'AK Parti PKK'nın talepleri ile örtüşen paket hazırlıyor'
'AK Parti PKK'nın talepleri ile örtüşen paket hazırlıyor' MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AK Parti’nin terör örgütünün talepleri ile örtüşen paket hazırlamakla meşgul olduğunu iddia etti.
11.09.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri