Emoji

Emoji

Son dakika Emoji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emoji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emoji haber sayfamızda...

Emoji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 448 emoji haberi bulunmuştur.
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi!
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi! VakıfBank'ın yıldız ismi Zehra Güneş, yeni tarzı ile sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan basketbol maçına giden Zehra'nın görüntüsü canlı yayına geldi.
12.03.2024 Voleybol
Klavyede Olmayan Semboller 2024: Klavyede Olmayan Farklı, Değişik Semboller, Emojiler ve Harfler
Klavyede Olmayan Semboller 2024: Klavyede Olmayan Farklı, Değişik Semboller, Emojiler ve Harfler Günümüzde emojii semboller veya değişik harfler genellikle sosyal medya biyografi bölümünde sıklıkla kullanılan karakterlerdir. Değişik, şekilli kalp veya gülücük emojileri en çok kullanılan sembollerdendir. Bunun yanı sıra oyunlarda özellikle şekilli nickler, ders veya sunumlarda matematik ile ilgili semboller, para birimleri işaretleri en çok tercih edilen karakterler arasında yer alır. Ancak bu sembollerin çoğu klavyede bulunmaz ve klavye üzerinden herhangi bir tuş yöntemi ile de yapılmasına imkan yoktur. Klavyede olmayan semboller, emojiler ve harfler 2024 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Teknoloji
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Bankada parası olanlar dikkat: Faizler değişiyor, işte piyasadaki en baskın oran
Bankada parası olanlar dikkat: Faizler değişiyor, işte piyasadaki en baskın oran Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı belli oldu. Politika faizi yüzde 35 seviyesine çıktı. Peki bankalardaki mevduat faizi oranları ne oldu? Kredi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...
1.11.2023 Ekonomi
Gençlerin yeni dili: Küfür, argo, emoji
Gençlerin yeni dili: Küfür, argo, emoji Tüm dünyada gençler anadillerinden uzaklaşıyor, kısaltmalar, emojiler kelimelerin yerini alırken küfürlü ve argo konuşmalar gittikçe artıyor. Uzmanlara göre bu durumun çözümü için önce yetişkinlerin konuşmalarında dikkatli olmaları gerekiyor.
1.11.2023 Gündem
Mor Kalp Anlamı Nedir? WhatsApp Mor Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?
Mor Kalp Anlamı Nedir? WhatsApp Mor Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir? Emojiler mesaj içeren ifadelerdir. WhatsApp, İnstagram, Snapchat gibi sosyal medya platformlarında sıklıkla kullanılır. Bir mesajı desteklemek veya yüz ifadeleri ile anlatılmak isteneni iletmek için tercih edilir. En çok kullanılan emojiler yüz ifadeleri ve kalplerdir. Sarı, turuncu, mavi, mor, siyah gibi farklı renklerde kalp emojisi bulunur. Renklerine göre kalp emojilerinin anlamı değişmektedir. WhatsApp mor kalp emojisi ne anlama geldiğini öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Sosyalmedya
Mavi Kalp Anlamı: WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?
Mavi Kalp Anlamı: WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir? Emojiler sosyal ağ platformlarında kullanılan mesaj içeren ifadelerdir. Özellikle WhatsApp, İnstagram, Facebook ve Sanapchat gibi sosyal medya platformlarında yazı yerine duygu ve düşüncüleri ifade etmek için kullanılıyor. Kalp, yüz, çiçek, hayvan gibi emojiler bulunuyor. Günlük hayatta sürekli kullandığımız WhatsApp kalp emojilerinin renklerine göre anlamı bulunuyor. Sarı, kırmızı, yeşil, siyah, beyaz ve mavi kalp emojileri vardır. WhatsApp mavi kalp emojisinin anlamı ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.09.2023 Sosyalmedya
Sarı Kalp Anlamı Nedir? Sarı Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?
Sarı Kalp Anlamı Nedir? Sarı Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir? Emojiler WhatsApp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya ağlarında yaygın kullanılmaktadır. Her yeni güncelleme ile yeni emojiler ortaya çıkıyor. Bu emojilerin ise her birinin kendine ait anlamı bulunuyor. Belirli bir anlamı ve ifadeyi kolayca karşıdakine aktarmaya yarayan emojiler sosyal medya platformlarının vazgeçilmezleri arasındadır. Özellikle en çok kullanılan kalp emojileri sevginin çeşitli hallerini temsil ediyor. Kırmızı kalp emojisi aşkı çağrıştırırken sarı kalp ise ‘altın kalpli’ anlamına gelmektedir. Sarı kalp emojisi ne anlama gelir? Sarı kalp anlamı ile ilgili bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Taşlardan dijitale harflerin yolculuğu
Taşlardan dijitale harflerin yolculuğu Pergamon Antik Kenti’nde zanaatkârların taşlara oydukları harfler, 2200 yıl sonra yeniden hayat buldu. Pergamon harfleri, yazıtlardan dijital ortama aktarılarak bir fonta dönüştürüldü.
23.08.2023 Arkeoloji
Herkesin anlayabileceği dil: Semboller
Herkesin anlayabileceği dil: Semboller Mağaralara kazınan ilk resimlerden günümüzdeki emojilere kadar insanlığın yarattığı sembollerin hikâyesi tasarım müzesinde sergileniyor. 21’inci yüzyılın yarattığı bu yeni dilin tabii ki kendine özgü hassasiyetleri var ve toplumun değişimi dile de yansıyor.
12.08.2023 Pazar
Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı!
Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı! Yan koltukta oturan yolcunun eşi benzeri olmayan yöntemini sosyal medyada 'Hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu?' sorusuyla sosyal medyada paylaştı, video yarım milyon kez izlendi.
4.08.2023 Dünya
İlanı görenler şaşkına döndü! 'Sahibinden satılık az kullanılmış tabut'
İlanı görenler şaşkına döndü! 'Sahibinden satılık az kullanılmış tabut' İstanbul'un Pendik ilçesinde bir internet sitesinde satışa çıkarılan ‘Sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanı görenleri hayrete düşürdü. İlan karşısında şaşkınlık yaşayan bazı vatandaşlar pazarlığa girerken bazıları ise tepki gösterdi. İlan sahibi Yücel Korkmaz, "Kur fiyatları arttığı için fiyat arttı, şu an bin 500 TL'ye satıyorum.” dedi.
3.08.2023 Haberler
İlanı görenler şaşkına döndü! 'Sahibinden satılık az kullanılmış tabut'
İlanı görenler şaşkına döndü! 'Sahibinden satılık az kullanılmış tabut' İstanbul'un Pendik ilçesinde bir internet sitesinde satışa çıkarılan ‘Sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanı görenleri hayrete düşürdü. İlan karşısında şaşkınlık yaşayan bazı vatandaşlar pazarlığa girerken bazıları ise tepki gösterdi. İlan sahibi Yücel Korkmaz, "Kur fiyatları arttığı için fiyat arttı, şu an bin 500 TL'ye satıyorum.” dedi.
3.08.2023 Gündem
Kral Charles'ın 2,5 kiloluk tacı 3 günde değiştirecek! Okusun diye dua bile yazıldı
Kral Charles'ın 2,5 kiloluk tacı 3 günde değiştirecek! Okusun diye dua bile yazıldı Eylül 2022'de hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu 74 yaşındaki Kral III. Charles'ın resmi olarak tahta geçmesine ve tacını giymesine sayılı günler kaldı. Tam 3 gün boyunca sürecek seremoninin şu ana kadar basına yansıyan detayları ise bir hayli ilginç. Eşi Camilla Parker Bowles'ın 'Konsort Kraliçe' unvanını alacağı yeni hükümdarlık döneminde Kral III. Charles, gelenekleri değiştirmeye oldukça kararlı görünüyor.
5.05.2023 Cadde
Resimdeki iki aynı emojiyi 10 saniye içerisinde bulabilir misin? Görsel zekası yüksek olanlar kısa sürede buluyor!
Resimdeki iki aynı emojiyi 10 saniye içerisinde bulabilir misin? Görsel zekası yüksek olanlar kısa sürede buluyor! Zeka testleri, optik ilüzyon testleri internet kullanıcılarının en fazla arattığı içerikler arasında yer alıyor. Bu testler görsel ve zihinsel olarak beyni ve düşünme becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor. Bu resimli emoji bulmacada aynı iki emojiyi 10 saniye içerisinde bulabilir misiniz?
27.04.2023 Bilgi Rehberi
Yalnızca IQ'su yüksek olanlar 10 saniyede çözebiliyor! O detayı kaçırırsanız doğru sonuca asla ulaşamazsınız!
Yalnızca IQ'su yüksek olanlar 10 saniyede çözebiliyor! O detayı kaçırırsanız doğru sonuca asla ulaşamazsınız! Bulmacalar hem yetişkinlerin hem de çocukların eğlenerek yaptığı aktiviteler arasında bulunuyor. Kimleri dört işlemi parmak hesabı kimileri ise saniyeler içerisinde zihin yoluyla çözüyor. Matematiği hayatın her alanında kullandığımız gibi bulmacalarda da bulunuyor. Diğer taraftan gelişen teknolojiler ile beraber emojiler hayatımıza girdi. Emojiler, mesajlar veya sosyal medya paylaşımları olmak üzere çeşitli sosyal medya mecralarında kullanılıyor. Emoji ve bulmaca tutkusunu sizler için hazırladığımız zeka testinde birleştirdik. İşte bu matematik bulmacası IQ’su yüksek tarafından saniyeler içerisinde çözülebiliyor.
26.04.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hadid’den imalı flört tavsiyesi ABD’li manken Gigi Hadid, kısa süre ilişki yaşadığı söylenen Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’nun geçtiğimiz hafta müzik festivali Coachella’da Irina Shayk ile görülmesinin ardından sosyal medyadan imalı bir paylaşımda bulundu...
22.04.2023 Cadde
Kızıyla fotoğrafına yorum yağdı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap
Kızıyla fotoğrafına yorum yağdı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 yaşındaki kızı Ada ile çektiği bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafına yorum yağan ünlü isim, bir takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.
15.04.2023 Cadde
İrfan Can Kahveci'den fotoğraf açıklaması: Herkesten özür dilerim
İrfan Can Kahveci'den fotoğraf açıklaması: Herkesten özür dilerim Fenerbahçeli Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci ile fotoğrafını paylaşan oyuncu Özgün Bayraktar'ın kullandığı sarı-kırmızı emoji gündem olurken peş peşe açıklamalar geldi. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve İrfan Can Kahveci paylaşım yaptı.
8.04.2023 Fenerbahçe
Brezilya'dan bomba iddia! Jorge Jesus'tan Flamengo sorusuna yanıt
Brezilya'dan bomba iddia! Jorge Jesus'tan Flamengo sorusuna yanıt Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda emin adımlarla yoluna devam eden Jorge Jesus'un gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmazken Brezilya basınından bomba bir iddia ortaya atıldı.
6.03.2023 Fenerbahçe
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
10.02.2023 Futbol
Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları!
Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları! Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası acı haberler gelmeye başladı. Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler, gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Diğer
Dua Lipa'dan haberler
Dua Lipa'dan haberler Bitirdiğimiz hafta photoshop marifetiyle sırtına yapılmış bir İbrahim Tatlıses dövmesi ve bu dövmenin gerçek sanılması hakkında gülümseten paylaşımlarla adını bol bol işittiğimiz Dua Lipa aslında yaklaşık bir senedir farklı bir yüzüyle gündemde...
8.01.2023 Pazar
Nezaket telaşa yenilmesin
Nezaket telaşa yenilmesin Gündelik telaşlar, zamanla yarışma, bir şeylere yetişmeye çalışma derken çoğu zaman en temel nezaket ve görgü kurallarını dahi atlıyoruz. Öfkeli bir toplum olmaya doğru hızla gittiğimiz bu yoldan dönmek mümkün. Peki nasıl? Bu soruya cevap aradık...
8.01.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Emoji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.