Enka Sanat

Enka Sanat

Son dakika ENKA Sanat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ENKA Sanat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ENKA Sanat haber sayfamızda...

Enka Sanat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 453 enka sanat haberi bulunmuştur.
Bayramınız kutlu olsun!
Bayramınız kutlu olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu her yıl olduğu gibi çocuklar yine sanatla kutlayacak. Bayramınız şimdiden kutlu olsun! 
21.04.2024 Kültür Sanat
Çağlar Çorumlu’yu ‘Şakşakçılar’ı terk ediyor
Çağlar Çorumlu’yu ‘Şakşakçılar’ı terk ediyor Çağlar Çorumlu’nun yönettiği ve başrolünü üstlendiği “Şakşakçılar”, 2 Nisan’da ENKA Sanat’ta.
28.03.2024 Kültür Sanat
Işıl Kasapoğlu belgeseli geliyor
Işıl Kasapoğlu belgeseli geliyor ENKA Sanat, tiyatro tarihimizin zengin mirasını gözler önüne sermek ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla “Işıl Kasapoğlu Belgeseli”ne imza atıyor.
12.02.2024 Kültür Sanat
Barbie’den varoluş krizi sorgusu
Barbie’den varoluş krizi sorgusu Milliyet Sanat, “Barbie” filmini kapağına taşıdığı temmuz sayısında sanatın nabzını tutmaya devam ediyor. Dopdolu bir içerikle okur karşısına çıkan dergi sanatseverleri “Barbie”den Fatih Akın’a, Ayşe Kulin’den Virginia Woolf’a uzun bir yolculuğa çıkarıyor.
3.07.2023 Kültür Sanat
Enka’dan genç yeteneklere destek
Enka’dan genç yeteneklere destek Bugüne dek genç sanatçılara yönelik farklı alanlarda destek programları yürüten ENKA Sanat, 40. yılında yeni bir programa imza atıyor: Lale Tara Sanat Bursu.
30.05.2023 Kültür Sanat
Şarık Tara’nın anısına
Şarık Tara’nın anısına Enka Holding Şirketler Grubu’nun dört yıl önce yaşamını kaybeden onursal başkanı Şarık Tara’nın doğum günü anısına önceki akşam Enka Sanat’ta özel bir program hazırlandı.
11.04.2022 Cadde
Karanlıktan aydınlığa yürüyoruz
Karanlıktan aydınlığa yürüyoruz Bize kentli yoksulluk gibi çok tanıdık bir yerden sesleniyor "Bir İhtimal Daha Var". Üstelik duygularımızı sömürmeden, umudumuzu büyüterek.
4.04.2022 Kültür Sanat
ENKA’dan Yıldız Kenter belgeseli
ENKA’dan Yıldız Kenter belgeseli ENKA Sanat’ın yapım sponsorluğunu üstlendiği “Yıldız Kenter” belgeselinin çekimleri başladı.
2.02.2022 Kültür Sanat
İki usta isim aynı sahnede
İki usta isim aynı sahnede Enka Sanat, Sunay Akın’ı müziğin eşsiz isimlerinden İlhan Şeşen ile bir araya getiriyor.
21.11.2021 Kültür Sanat
Yıldız Kenter’i andılar
Yıldız Kenter’i andılar Enka Sanat, geçtiğimiz akşam renkli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
19.11.2021 Cadde
ENKA Sanat Eylül etkinlikleri devam ediyor
ENKA Sanat Eylül etkinlikleri devam ediyor ENKA Sanat, 22 Eylül Çarşamba akşamı Cenk Erdoğan, Ceylan Ertem ve Coşkun Karademir’i ilk kez bir araya getiren “Yekpâre” konserine ev sahipliği yapıyor. Her üç ismin kendi müzik anlayışının bir senteziyle ortaya çıkan sesler, tarihin ve coğrafyanın çok ötesinden rüzgarlar estiriyor; insanıyla, mekanlarıyla ve tüm zamanlarıyla Anadolu’yu konu ediniyor.
14.09.2021 Kültür Sanat
Tebrik yağmuru
Tebrik yağmuru Enka Sanat’ın yapım sponsorluğunu üstlendiği ‘Tiyatroya Adanmış Bir Yaşam GENCO’ belgeseli, Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirci ile buluştu.
9.09.2021 Cadde
ENKA Sanat Eylül programı açıklandı
ENKA Sanat Eylül programı açıklandı ENKA Sanat, 6 Eylül Pazartesi Türk tiyatrosunun usta ismi Genco Erkal’ın kariyerini ve sanat hayatını ele alan “Genco” belgeselinin galasına ev sahipliği yapacak. ENKA Açıkhava Tiyatrosu 7 Eylül Salı akşamı J. S. Bach’ın “Goldberg Varyasyonları” eserinin tamamını Türkiye'de ilk kez seslendirecek olan daimi sanatçısı, dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say’ı ağırlıyor. 9 Eylül Perşembe ise Borusan Quartet klasik müzik severlerle buluşacak.
31.08.2021 Kültür Sanat
ENKA Sanat kapılarını açıyor
ENKA Sanat kapılarını açıyor ENKA Sanat, 24 Ağustos – 28 Eylül tarihleri arasında birbirinden keyifli konserler ve tiyatro sahnesinin sevilen oyunları ile ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşuyor. Sezonun ilk konseri BARABAR 24 Ağustos’ta, ilk tiyatro oyunu Art Niyet Topluluğu’ndan “Kel Şarkıcı” ise 26 Ağustos’ta ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda izlenebilir.
18.08.2021 Kültür Sanat
Hayatını tiyatroya adadı
Hayatını tiyatroya adadı Tiyatro ve sinema oyuncusu Genco Erkal’ın oyunculuk  kariyerini ve yaşamını tüm detaylarıyla işleyen “Tiyatroya adanmış bir yaşam: Genco” belgeselinin prömiyeri yapıldı.
18.08.2021 Kültür Sanat
Genco ilk kez seyirci ile buluştu
Genco ilk kez seyirci ile buluştu ENKA Sanat’ın yapım sponsorluğunu üstlendiği, Türk tiyatrosunun usta ismi Genco Erkal’ın kariyerini ve sanat hayatını ele alan belgesel, Genco Erkal ve yönetmen Selçuk Metin’in de katılımıyla 16 Ağustos Pazartesi akşamı ilk kez seyirci karşısına çıktı. Belgesel, 6 Eylül tarihinde ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverler ile buluşacak.
17.08.2021 Kültür Sanat
Enka Sahne yeni yeteneklerin
Enka Sahne yeni yeteneklerin Enka Sanat’ın, klasik müzik alanında gelecek vadeden genç sanatçılara yönelik düzenlediği “ENKA Sahne”, 8 Ağustos’a kadar sekiz genç sanatçının performansına ev sahipliği yapıyor.
27.07.2021 Kültür Sanat
ENKA Sanat’tan klasik müziğin genç yıldızlarına destek
ENKA Sanat’tan klasik müziğin genç yıldızlarına destek ENKA Sanat’ın "Daha iyi bir gelecek için gençlerle sanat” söyleminden ilhamla hayat bulan yeni projesi ENKA Sahne, sanat hayatının başındaki genç yeteneklerin ulusal ve uluslararası platformlarda önlerini açmayı hedefliyor. Sanat Yönetmenliğini Cihat Aşkın’ın yaptığı proje kapsamında bu yıl seçilen sekiz genç sanatçının ilham verici performansları ENKA Sanat’ın YouTube kanalından izlenebilir.
26.07.2021 Kültür Sanat
‘Genco’nun çekimleri başladı
‘Genco’nun çekimleri başladı Sahnede 60’ıncı yılını tamamlayan Genco Erkal’ın kariyer ve sanat hayatının ele alındığı ‘Genco’ belgeselinin çekimleri başladı.
26.01.2021 Cadde
Yeni yıla sanat dolu başlangıç
Yeni yıla sanat dolu başlangıç Milliyet Sanat dergisi yeni yılda da kültür sanatın nabzını tutmaya devam ediyor. Kate Winslet’i kapağına taşıyan dergide sinemadan müziğe, edebiyattan sahne sanatlarına dair pek çok konu okurların karşısına çıkıyor
1.01.2021 Kültür Sanat
Barış için Müzik'ten 15. yılına özel çevrimiçi konser
Barış için Müzik'ten 15. yılına özel çevrimiçi konser Barış İçin Müzik Vakfı 15. yaşını çok özel bir gösteriyle kutlamaya hazırlanıyor. Barış İçin Müzik Vakfı çocukları, klasik müzik dünyasının en ünlü eserlerinden biri olan, Sergei Prokofiev’in senfonik orkestra ve anlatıcı için bestelediği ‘’Peter ve Kurt’’ adlı senfonik masalını çevrimiçi olarak yorumladı.
30.10.2020 Kültür Sanat
Ortak Yapım'dan tiyatroya 10 yeni eser
Ortak Yapım'dan tiyatroya 10 yeni eser BKM, DasDas, ENKA Sanat, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Zorlu PSM’nin, ülkemizin kültür birikimine katkıda bulunacak yeni tiyatro yapıtları üretilmesi amacıyla başlattığı Ortak Yapım projesi kapsamında seçilen oyunlar belirlendi. Proje kapsamında her kurum ikişer oyunun yapımcılığını üstlenecek.
27.10.2020 Kültür Sanat
İstanbul Fringe Festival sona erdi
İstanbul Fringe Festival sona erdi Bu yıl YouTube, Zoom, WhatsApp ve diğer sosyal medya mecralarından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Istanbul Fringe Festival, dün akşam (28 Eylül) sona erdi. 21 – 27 Eylül tarihleri arasında festivalin YouTube sayfasından izlenebilen performansların yanı sıra, Instagram ve YouTube üzerinden yapılan söyleşiler toplamda 30 binin üzerinde görüntülenme aldı.
28.09.2020 Kültür Sanat
"Ortak Yapım"a büyük ilgi
"Ortak Yapım"a büyük ilgi Türkiye’nin kültür-sanat alanında önde gelen beş kurumu BKM, DasDas, ENKA Sanat, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Zorlu PSM’nin birlikte yürüttüğü “Ortak Yapım” projesine başvurular sona erdi. Açık çağrıya yapılan başvurular sonucunda destek almaya hak kazanan beş oyun metni ise 1 Ekim 2020 tarihinde açıklanacak. Açık çağrının yanı sıra, Türkiye tiyatrosuna 10 yeni yapım kazandıracak proje kapsamında seçici kurul tarafından belirlenen oyun yazarları Ahmet Sami Özbudak, Ceren Ercan, Ebru Nihan Celkan, Firuze Engin ve Yeşim Özsoy da Ortak Yapım projesi için birer yeni oyun yazacak.
11.08.2020 Kültür Sanat
‘Black is King’
‘Black is King’ Köklü kültür sanat dergisi Milliyet Sanat, ağustos sayısının kapağına ABD’deki siyah hakları protestolarıyla bağdaşan yeni albümü “Black is King”i yayınlayan pop yıldızı Beyoncé’yi taşıyor
3.08.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Enka Sanat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.