Eşleştirme

Eşleştirme

Son dakika eşleştirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eşleştirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eşleştirme haber sayfamızda...

Eşleştirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 571 eşleştirme haberi bulunmuştur.
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
CHP'nin AYM başvurusu üzerine iptal edildi! '2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak'
CHP'nin AYM başvurusu üzerine iptal edildi! '2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memurlara toplu sözleşmeler üzerinden verilen hak ve kazanımların CHP’nin, Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurusu üzerine dün iptal edildiğini belirtti.
6.03.2024 Haberler
CHP'nin AYM başvurusu üzerine iptal edildi! '2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak'
CHP'nin AYM başvurusu üzerine iptal edildi! '2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memurlara toplu sözleşmeler üzerinden verilen hak ve kazanımların CHP’nin, Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurusu üzerine dün iptal edildiğini belirtti.
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır: Tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz
Bakan Kacır: Tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı ve TÜBİTAK Uluslararası Genç Araştırmacılar Programı çağrılarını ilan ettik. Bu çağrılar çerçevesinde birçok bilim insanının Türkiye’ye gelmesini, Türk bilim insanlarının, tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz. Ümit ederim, bunların da önemli bir kısmı, astronomi ve uzay bilimi alanlarında çalışmalarını yürüten bilim insanlarımız olacak. Türkiye yakın gelecekte uzay teknolojileri, uzay bilimi ve uzay sanayinde, küresel düzeyde önemli bir oyuncu olarak rol oynamaya devam edecek” dedi.
26.01.2024 Ekonomi
Onarıcı tarımla kaldıraç olacak
Onarıcı tarımla kaldıraç olacak Kırsal ekosistemlerin verimliliğini artıracak modeller geliştiriyoruz. Türkiye'de onarıcı tarım ve bütüncül yönetim anlayışının yerleşmesini sağlayarak sistemsel dönüşümün tetikleyicisi, Onarım Çağı'nın kaldıracı olmayı amaçlıyoruz."
8.01.2024 Milliyet Executive
Borsa çalışma saatleri 2024: Borsa saat kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?
Borsa çalışma saatleri 2024: Borsa saat kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Borsa çalışma saatleri ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Koronavirüs nedeniyle tam kapanma kararı sonrası Borsa İstanbul (BİST) işlem saatleri araştırılıyor. Peki, borsa açılış ve kapanış saatleri kaç, borsa saat kaçta kapanıyor?
1.01.2024 Ekonomi
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak 2024 itibarıyla başlıyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak 2024 itibarıyla başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde kullanılan otobüslerde araç takip cihazı takma zorunluluğu olacak, taşıtların konum, tarih ve saat bilgileri 2 dakikalık periyotlar halinde Bakanlığımızın ‘Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ne (U-ETDS) elektronik ortamda iletilecek” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul düşüşe geçti
Borsa İstanbul düşüşe geçti Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.57 oranında artışla 8035 puan seviyesinden başladı. Açılışın ardından düşüşe geçen borsada akşam saatlerine doğru devre kesici çalıştı.
25.10.2023 Uzmanpara
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli X yani eski adıyla Twitter, Yeni Zelanda ve Filipinler’de yeni hesap açan kullanıcılardan yıllık 1 dolarlık ücret talep etmeye başladı. Amaç para kazanmak değil ‘bot’ hesaplara karşı önlem almak.
19.10.2023 Ekonomi
Kazanım ve Göstergeler: Okul Öncesi Kazanım ve Göstergeleri Nelerdir?
Kazanım ve Göstergeler: Okul Öncesi Kazanım ve Göstergeleri Nelerdir? Okul öncesi dönemde kazanım ve göstergeler çocuğun gelişiminde önemli rol oynar. Kazanım ve göstergelerin sosyal-duygusal gelişim, motor, dil, bilişsel gelişimi ve öz bakım becerilerine önemli ölçüde katkıda bulunur. Söz konusu program hazırlanırken çocukların düzeyleri ilgi ve çevre koşulları dikkate alınmaktadır. Kazanım ve göstergeler ile çocuğun kazanması gereken bilgi beceri ve yetkinlikler amaçlanır. Okul öncesi kazanım ve göstergeler nelerdir? Kazanım ve göstergeler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili flaş açıklama
Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili flaş açıklama Münevver Karabulut’un ailesinin Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili başvurusunun reddedilmesinin ardından ailenin avukatı olan Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi.
12.08.2023 Gündem
Depremzedeler için Dostluk Kenti açıldı
Depremzedeler için Dostluk Kenti açıldı Shangri-La Grubu’nun Hatay’daki depremzedeler için hayata geçirdiği toplumsal destek projesi Hatay Dostluk Kenti açıldı.
11.07.2023 Ekonomi
F İstanbul, gıda sektörünü bir araya getirecek
F İstanbul, gıda sektörünü bir araya getirecek F İstanbul Gıda İhracat Fuarı’nın hazırlıkları devam ediyor. 12-14 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenecek olan fuar, gıda sektöründeki son iş fırsatlarını, sektörün önde gelen firmalarını ve iş insanlarını bir araya getirecek.
23.06.2023 Ekonomi
DNA havadan bile tespit edilebilecek
DNA havadan bile tespit edilebilecek İnsan DNA’sının, ayak izinden, havadan, nefes alınan odadan, yüzülen denizden bile tespit edilebildiği keşfedildi. Bu keşif, DNA’ya her yolla ulaşılabildiğini gösterdi.
17.05.2023 Dünya
Borsa güne düşüşle başladı
Borsa güne düşüşle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 6.38 oranında düşüşle 4489 puandan başladı.
15.05.2023 Uzmanpara
Dijital taksi uygulaması 'TAKSİM' kullanılmaya başlandı
Dijital taksi uygulaması 'TAKSİM' kullanılmaya başlandı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın taksi çağırma ve mobil ödeme uygulaması 'TAKSİM' hayata geçirildi.
5.04.2023 Ekonomi
Binance kripto para işlemlerini durdurdu
Binance kripto para işlemlerini durdurdu Binance Türkiye (TR) spot ticareti etkileyen durum nedeniyle tüm spot ticaretin şu anda geçici olarak askıya alındığını bildirdi.
24.03.2023 Uzmanpara
Binance'da işlemler durdu! Bitcoin'de sert düşüş
Binance'da işlemler durdu! Bitcoin'de sert düşüş Binance'ta tüm spot işlemler hali hazırda geçici olarak durdu.
24.03.2023 Ekonomi
Enkaz başında beklediği eşinin cenazesi kimsesizler mezarlığında çıktı
Enkaz başında beklediği eşinin cenazesi kimsesizler mezarlığında çıktı Hatay'da gazeteci Cahit Aşkar'ın, oğlunun hayatını kaybettiği, kızının da sağ kurtarıldığı enkazda günlerce aradığı eşi Ayşegül Aşkar’ın (48) cenazesinin kimsesizler mezarlığına defnedildiği ortaya çıktı.
15.03.2023 Gündem
Danimarka’dan Hatay’a gelen genç, annesi ve ablasını arıyor
Danimarka’dan Hatay’a gelen genç, annesi ve ablasını arıyor Deprem haberini Danimarka’da alan 27 yaşındaki genç adam, Hatay’a dönerek enkazda annesini ve ablasını aramaya başladı ancak şuana kadar bir sonuca ulaşamadı. Ailesini bulma umudu süren gencin tek tesellisi ise onların mutlu anlarını kaydettiği video oldu.
7.03.2023 Haberler
Danimarka’dan Hatay’a gelen genç, annesi ve ablasını arıyor
Danimarka’dan Hatay’a gelen genç, annesi ve ablasını arıyor Deprem haberini Danimarka’da alan 27 yaşındaki genç adam, Hatay’a dönerek enkazda annesini ve ablasını aramaya başladı ancak şuana kadar bir sonuca ulaşamadı. Ailesini bulma umudu süren gencin tek tesellisi ise onların mutlu anlarını kaydettiği video oldu.
7.03.2023 Gündem
'Tüm hastanelerde hastaların tek tek yüzlerine baktım'
'Tüm hastanelerde hastaların tek tek yüzlerine baktım' Kahramanmaraş'ta depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılan Mukaddes Erva Aktaş'tan (10) ailesi, 19 gündür haber alamıyor. Babah Abdullah Aktaş, en son depremde ölen ve kimliği belirlenemeyen çocuklarla yapılan DNA eşleşmesinden de sonuç alamadı.
25.02.2023 Haberler
'Tüm hastanelerde hastaların tek tek yüzlerine baktım'
'Tüm hastanelerde hastaların tek tek yüzlerine baktım' Kahramanmaraş'ta depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılan Mukaddes Erva Aktaş'tan (10) ailesi, 19 gündür haber alamıyor. Babah Abdullah Aktaş, en son depremde ölen ve kimliği belirlenemeyen çocuklarla yapılan DNA eşleşmesinden de sonuç alamadı.
25.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşleştirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.