Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe Ülker

Son dakika fenerbahçe ülker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fenerbahçe ülker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fenerbahçe ülker haber sayfamızda...

Fenerbahçe Ülker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.705 fenerbahçe ülker haberi bulunmuştur.
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Union SG maçına hazır! Yıldız futbolcu çalışmalara başladı
Fenerbahçe, Union SG maçına hazır! Yıldız futbolcu çalışmalara başladı UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union SG ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını tamamlarken, yıldız futbolcu takımla çalışmalara başladı.
13.03.2024 Fenerbahçe
'Bebeleri pistten alalım' sözleri ortalığı karıştırmıştı! Hadise'den yeni açıklama
'Bebeleri pistten alalım' sözleri ortalığı karıştırmıştı! Hadise'den yeni açıklama Şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konser sonrası sahne pozlarını "Bebeleri pistten alalım" mesajıyla paylaşmıştı. Bu sözlerin Ece Seçkin, Aleyna Tilki ve İrem Derici'ye gönderme olduğu iddia edilmişti. Kanlıca'da görüntülenen Hadise'den pop dünyasında yaşanan polemikle ilgili açıklama geldi.
23.12.2023 Cadde
Hadise'den Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye yanıt!
Hadise'den Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye yanıt! Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçkin, o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi.
13.12.2023 Cadde
Sahne atışması
Sahne atışması Ece Seçkin ile Hadise, bir gün arayla Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konser verdi.
12.12.2023 Cadde
Hadise'nin 'bebeleri pistten alalım' sözlerine Ece Seçkin'den yanıt!
Hadise'nin 'bebeleri pistten alalım' sözlerine Ece Seçkin'den yanıt! Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle gündeme geldi. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca Ece Seçkin'den imalı yanıt gecikmedi.
12.12.2023 Cadde
Fenerbahçe'de Tadic ile Guduric bir araya geldi!
Fenerbahçe'de Tadic ile Guduric bir araya geldi! Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladı yıldız futbolcu Dusan Tadic, sarı-lacivertli ekibin tecrübeli basketbolcusu Marko Guduıric ile bir araya geldi.
28.11.2023 Fenerbahçe
Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş sahne alıyor
Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş sahne alıyor UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ile Beşiktaş gruplarındaki üçüncü maçlarına bugün çıkacak.
26.10.2023 Konferans Ligi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan kongre üyelerine çağrı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan kongre üyelerine çağrı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, cumartesi günü Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi kongre üyelerine seslendi.
8.09.2023 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kritik gece!
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kritik gece! Avrupa’da yüzümüzü güldüren temsilcilerimiz bugün UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçlarına çıkacak. Fenerbahçe evinde Twente’yi ağırlayacak. Beşiktaş, Romanya’da Dinamo Kiev’e, Adana Demirspor ise Belçika’da Genk’e konuk olacak.
24.08.2023 Konferans Ligi
UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi! Avusturya'dan müjdeli haber
UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi! Avusturya'dan müjdeli haber Avrupa futbolunda 3. ön eleme turları heyecanı sona erdi. Temsilcilerimizin tamamının play-off bileti aldığı turun ardından UEFA Ülke Puanı sıralaması değişti. Bu arada Avusturya'dan sevindiren haber geldi.
18.08.2023 Futbol
Yeni transfer Yam Madar, başkan Ali Koç ve yöneticilerle buluştu
Yeni transfer Yam Madar, başkan Ali Koç ve yöneticilerle buluştu Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi İsrailli oyun kurucu Yam Madar, başkan Ali Koç ve yöneticilerle bir araya geldi.
Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü canlı yayında 4 transferi açıkladı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldızları ile anlaşma sağlandı
Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü canlı yayında 4 transferi açıkladı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldızları ile anlaşma sağlandı Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, 4 oyuncuyla anlaşma sağladıklarını açıkladı.
27.06.2023 Süper Lig
Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor'u 2 sayıyla geçti
Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor'u 2 sayıyla geçti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30'uncu haftasında Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor'u 84-82 mağlup etti.
Fenerbahçe maçı sonrası saldırıya uğrayan sürücü yaşadığı dehşeti anlattı!
Fenerbahçe maçı sonrası saldırıya uğrayan sürücü yaşadığı dehşeti anlattı! Fenerbahçe - İstanbulspor karşılaşmasının ardından otomobili ile Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünden ilerlerken, taraftarların saldırısına uğrayan Vedat Salman yaşadıklarını anlattı.
30.04.2023 Gündem
Fenerbahçe stadının önünden geçen bir araç taraftarların saldırısına uğradı
Fenerbahçe stadının önünden geçen bir araç taraftarların saldırısına uğradı 3-3 beraberlikle biten Fenerbahçe – İstanbulspor maçının ardından Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünden geçen bir araç sürücüsü ile taraftarlar arasında tartışma çıktı. Taraftarlar tartıştıkları araca saldırırken bilinçli taraftarların araya girmesi sayesinde gerginlik büyümeden önlendi. Saldırı sonucu araçta maddi hasar oluştu. Olay anı cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.04.2023 Futbol
Fenerbahçe stadının önünden geçen bir araç taraftarların saldırısına uğradı
Fenerbahçe stadının önünden geçen bir araç taraftarların saldırısına uğradı Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile İstanbulspor 3-3 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünden geçen bir araç sürücüsü ile taraftarlar arasında tartışma çıktı.
25.04.2023 Fenerbahçe
Euroleague'de tarihi maç! Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçında play-off hesapları
Euroleague'de tarihi maç! Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçında play-off hesapları Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 33. hafta maçında bu akşam Ataşehir'de karşılaşacak. Avrupa'daki Türk derbisi play-off hesapları açısından da oldukça büyük öneme sahip.
ABD ve Türkiye'nin Bora Aydınlık savaşı! Fenerbahçe'de parladı
ABD ve Türkiye'nin Bora Aydınlık savaşı! Fenerbahçe'de parladı Dün Zenit ile oynanan hazırlık maçında attığı nefis golle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Bora Aydınlık en çok konuşulan isimlerden oldu. 18 yaşındaki futbolcunun ABD ile Türk Milli Takımı'nı karşı karşıya getirdiği ortaya çıktı.
24.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un Sevilla taktiği ortaya çıktı!
Jorge Jesus'un Sevilla taktiği ortaya çıktı! UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe'nin daha ofansif ve farklı bir kadro ile çıkacağı öğrenildi.
15.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den gönderilen hediyeler çocukların yüzünü güldürdü
Fenerbahçe'den gönderilen hediyeler çocukların yüzünü güldürdü Fenerbahçe Ülker Stadyumu'ndan gönderilen hediyeler, depremzede çocukların yüzünü güldürdü.
19.02.2023 Futbol
Fenerbahçe'den gönderilen hediyeler çocukların yüzünü güldürdü
Fenerbahçe'den gönderilen hediyeler çocukların yüzünü güldürdü Fenerbahçe Ülker Stadyumu'ndan gönderilen hediyeler, depremzede çocukların yüzünü güldürdü.
19.02.2023 Fenerbahçe
Ünlü sporculardan depremzedelere yardım!
Ünlü sporculardan depremzedelere yardım! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem sonrası can kayıpları yaşanırken bölge için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.
7.02.2023 Futbol
Spor camiasından büyük seferberlik
Spor camiasından büyük seferberlik Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 şiddetindeki depremin ardından tüm spor camiası ortak noktada buluştu, ezeli rakipler de ‘Biz Beraberiz’ diyerek tek yürek oldu.
7.02.2023 Diğer
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon! Kırmızı kart itirazı
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon! Kırmızı kart itirazı Kadıköy'deki dev derbide zaman zaman tansiyon yükseldi. Savunmanın arkasına sarkan Barış Alper, 11. dakikada Gustavo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından gerginlik yaşandı.
9.01.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Ülker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.