Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçeliler Derneği

Son dakika Fenerbahçeliler Derneği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fenerbahçeliler Derneği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fenerbahçeliler Derneği haber sayfamızda...

Fenerbahçeliler Derneği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 668 fenerbahçeliler derneği haberi bulunmuştur.
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun!
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.
6.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç resmen açıkladı! Eda Erdem'in heykeli dikilecek
Ali Koç resmen açıkladı! Eda Erdem'in heykeli dikilecek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü tüzük tadili genel kurul toplantısında A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Fenerbahçe sporcusu Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini açıkladı.
9.09.2023 Voleybol
Milli Takım ve Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem için özel kampanya! 'Heykeli yapılsın'
Milli Takım ve Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem için özel kampanya! 'Heykeli yapılsın' A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar için sürpriz bir hamle geldi. Başarıdan başarıya koşan voleybolcunun heykelinin dikilmesi için harekete geçildi. İşte detaylar...
6.09.2023 Voleybol
Alaattin Güneş: En büyük hedefimiz Fenerbahçe Kulübü'ne destek olmak
Alaattin Güneş: En büyük hedefimiz Fenerbahçe Kulübü'ne destek olmak İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, "İstanbul Fenerbahçeliler Derneği olarak kendimize bir hedef koyduk. Hedefimiz; Fenerbahçe Kulübü'nün her daim yanında olmak, desteklemek, giderlerine ortak olmak" dedi.
6.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Zaha açıklaması! 'Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar'
Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Zaha açıklaması! 'Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar' Fenerbahçe'nin transferi için büyük uğraş verdiği Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray renklerine bağlamıştı. Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç'tan Zaha'nın transferine ve maliyetine yönelik çarpıcı açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder hamlesi!
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder hamlesi! Sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen milli yıldız için girişimlere başladı. Cengiz Ünder’in transfer edilmesi halinde hem önemli bir kanat oyuncusu kadroya katılacak hem de yerli rotasyonunda teknik heyetin eli güçlenecek.
26.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç, Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışına katıldı
Ali Koç, Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışına katıldı Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılış töreni Başkan Ali Koç'un katılımıyla yapıldı. Derneğin açılışına Başkan Ali Koç'un yanı sıra Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yöneticiler İlker Dinçay ve Can Gebetaş katıldı.
25.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Becao transferinden sonra frene basacağız
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Becao transferinden sonra frene basacağız Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği kapsamında İzmir'de Fenerbahçeliler Derneği Kültür Merkezi Lokali'nin açılışına katıldı. Derneğe üye olan 57 Fenerbahçeli'ye rozet takan Koç, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert suçlamalar
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert suçlamalar Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında eski Başkan Aziz Yıldırım'a sert suçlamalar yöneltti.
7.07.2023 Fenerbahçe
Fethi Pekin: Gelecek sezon formalarımız 5 yıldızlı olacak
Fethi Pekin: Gelecek sezon formalarımız 5 yıldızlı olacak Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıya katılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, TFF’ye açılan tazminat davaları hakkında konuştu. 5 yıldızlı Fenerbahçe logosunu tescil ettirdiklerini de belirten Pekin, gelecek sezon formaların 5 yıldızlı olacağını ve bunun sonuçlarına katlanmayı göz önüne aldıklarını söyledi.
7.05.2023 Fenerbahçe
4 gün enkaz altında kaldı, yağmurla ıslanan bez parçasının suyunu sıkıp içti
4 gün enkaz altında kaldı, yağmurla ıslanan bez parçasının suyunu sıkıp içti Depreme, ailesiyle yaşadığı Antakya'da yakalanan ve 4 gün kaldığı enkaz altında yağmur suyuyla ıslanan bez parçasının suyunu sıkıp içerek hayatta kalan 13 yaşındaki Verde Aslan, hasta yatağında Fenerbahçe yöneticileri ile buluştu. Annesi, babası ve kardeşini depremde kaybeden Verde'ye Fenerbahçe forması hediye edildi. Verde, "En büyük hayalim futbolcu olmaktı, bu ziyaret bana moral oldu" dedi.
21.03.2023 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding - Valencia Basket: 93-61
Fenerbahçe Alagöz Holding - Valencia Basket: 93-61 EuroLeague'de Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Valencia Basket'i 93-61 mağlup etti ve üst üste 11'inci galibiyetini aldı
22.02.2023 Basketbol
4 başkan yardım gecesinde bir arada! Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı
4 başkan yardım gecesinde bir arada! Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye harekete geçti. 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına spor dünyasından çok sayıda isim destek verdi.
16.02.2023 Futbol
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı EuroLeague'de çeyrek finali garantiledi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı EuroLeague'de çeyrek finali garantiledi Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women 12'inci hafta maçında deplasmanda ZVVZ USK Praha ile karşılaştı.
1.02.2023 Basketbol
Fenerbahçe, Çekya'da çiçeklerle karşılandı
Fenerbahçe, Çekya'da çiçeklerle karşılandı Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında yarın Slovacko ile oynayacağı maç için Çekya'ya geldi.
10.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Prag’da çiçeklerle karşılandı
Fenerbahçe, Prag’da çiçeklerle karşılandı UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşması için Çekya’nın Prag kentine giden Fenerbahçe, havaalanında çiçeklerle karşılandı.
23.02.2022 Konferans Ligi
Tibet Özer’den bağış kampanyalarına destek
Tibet Özer’den bağış kampanyalarına destek Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer, sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam ediyor.
17.11.2021 Ege
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan çarpıcı sözler! 'Kesinlikle ümidimi kaybetmedim'
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan çarpıcı sözler! 'Kesinlikle ümidimi kaybetmedim' Fenerbahçe Kulübü'nün 114 yıllık tarihinin özel bir görsel çalışmayla anlatıldığı Vakt-i Fener eserinin Avrupa lansmanı, kuruluşuunun 20. yılını utlayan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.
14.11.2021 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan hakkında suç duyurusu
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan hakkında suç duyurusu Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu.
18.10.2021 Futbol
Fenerbahçeli hukukçulardan Ali Şansalan'a suç duyurusu
Fenerbahçeli hukukçulardan Ali Şansalan'a suç duyurusu Ankara'da Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği (HUFEDER) üyeleri, Trabzonspor-Fenerbahçe futbol müsabakasını yöneten hakem Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu.
18.10.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Istanball Cup'ta şampiyon Fenerbahçe Beko
Son dakika haberi: Istanball Cup'ta şampiyon Fenerbahçe Beko Uluslararası "Istanball Cup" basketbol turnuvasının finalinde karşılaştığı Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 89-62 mağlup eden Fenerbahçe Beko şampiyon oldu.
12.09.2021 Basketbol
Son dakika - Obradovic, Fenerbahçe Beko'ya rakip olacak
Son dakika - Obradovic, Fenerbahçe Beko'ya rakip olacak Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, hazırlık turnuvasında Monaco, UNISC Kazan ve sarı-lacivertli takımın eski başantrenörü Zeljko Obradovic'in takımı Partizan'la karşı karşıya gelecek.
15.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçeliler Derneği’nden Almanya’da anlamlı bağış
Fenerbahçeliler Derneği’nden Almanya’da anlamlı bağış Almanya’da yoğun kar ve dondurucu soğuklarda sokakta kalan insanlara, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği battaniye ve giyecek yardımı yaptı.
11.02.2021 Fenerbahçe
Gelsenkirchen'de Mesut Özil sevinci
Gelsenkirchen'de Mesut Özil sevinci Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe Kulübü'ne transfer olması, doğup büyüdüğü Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde yaşayan futbolseverlerin büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu.
29.01.2021 Fenerbahçe
Mesut Özil ve Ali Koç'tan Fenerbahçe atkısı ile Washington DC United'a mesaj
Mesut Özil ve Ali Koç'tan Fenerbahçe atkısı ile Washington DC United'a mesaj Başkan Ali Koç ve Mesut Özil ile aynı karede fotoğraf çekilen ve Kayseri maçı devre arasında sohbet eden Washington DC Fenerbahçeliler Derneği Başkan Erhan Türk, DC United'ı değil de Fenerbahçe'yi tercih eden Mesut Özil ile derin bir sohbet gerçekleştirdi.
27.01.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçeliler Derneği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.