Fonlar

Fonlar

Son dakika fonlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fonlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fonlar haber sayfamızda...

Fonlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.154 fonlar haberi bulunmuştur.
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
FTX, Anthropic'teki payının üçte ikisini sattı
FTX, Anthropic'teki payının üçte ikisini sattı İflas eden kripto borsası FTX, yapay zeka girişimi Anthropic'teki %8'lik hissesinin yaklaşık üçte ikisini 884 milyon dolar karşılığında sattı.
26.03.2024 Uzmanpara
Çin'de emlak yatırımlarında daralma yavaşladı
Çin'de emlak yatırımlarında daralma yavaşladı Çin'in kırılgan konut piyasasında daralma hükümetin sektörde uzun süredir devam eden gerilemeyi durdurma çabalarının da desteğiyle yavaşladı.
18.03.2024 Uzmanpara
İmamoğlu, Ümraniye - Ataşehir - Göztepe metro hattının test sürüşüne gerçekleştirdi
İmamoğlu, Ümraniye - Ataşehir - Göztepe metro hattının test sürüşüne gerçekleştirdi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye - Ataşehir - Göztepe metro hattının test sürüşünü gerçekleştirdi. İmamoğlu, aldığı brifingin ardından açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Çin'in devlet fonları hisse aldı
Çin'in devlet fonları hisse aldı Çin'in devlet fonları son beş ayda 50 milyar dolar tutarında hisse aldı.
14.03.2024 Uzmanpara
Kadınlar askere! Avrupa ülkesinde bir ilk
Kadınlar askere! Avrupa ülkesinde bir ilk Finlandiya ve İsveç NATO'ya katılmasıyla dengelerin değiştiği Kıta Avrupa'sında bir hamle de Danimarka'dan geldi. Kopenhag yönetimi kadınları zorunlu askerlik kapsamına almaya hazırlanıyor.
14.03.2024 Dünya
Para piyasası fonları gözleri üzerine çekti
Para piyasası fonları gözleri üzerine çekti Global piyasalarda, enflasyonla mücadele için başlatılan faiz artışı süreci sona yaklaşıyor. Yurt içinde ise yüksek faizler gözleri para piyasası fonlarına çevirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
1 Bitcoin fiyatı 1 kg. altına eşit
1 Bitcoin fiyatı 1 kg. altına eşit Kripto paraların sembolü olan Bitcoin cephesinde iyimser rüzgar esmeye devam ediyor. Böylece uluslararası piyasalarda 1 Bitcoin’in fiyatı 1 kilogram altın fiyatına eşitlendi. Altının kilogram fiyatı 70 bin 49 dolara işaret ederken, Bitcoin de 70 bin doları test etti.
10.03.2024 Ekonomi
'Çin'de devlet destekli fonlar hisse aldı'
'Çin'de devlet destekli fonlar hisse aldı' UBS Group AG'nin tahminlerine göre Çin'in devlet destekli fonları piyasayı desteklemek amacıyla bu yıl Çin'in ana kara hisselerinden 410 milyar yuan (57 milyar dolar) büyüklüğünde alım yaptı.
27.02.2024 Uzmanpara
Bitcoin, 57 bin doları aştı
Bitcoin, 57 bin doları aştı Kripto paraların en yüksek hacimlisi Bitcoin, 2 yıldan daha fazla bir süre sonra ilk kez 57 bin dolar seviyesini aştı.
27.02.2024 Uzmanpara
Reel sektöre desteği artarak devam etti
Reel sektöre desteği artarak devam etti Ziraat Katılım, sağlıklı bir mali performans ile hızlı büyümesini sürdürerek 2023 yılını başarıyla tamamladığını açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
2024 portföy dengeleme yılı
2024 portföy dengeleme yılı 2024 yılı yatırımcılar için bir dengelenme dönemi. Hisse senetlerindeki dalgalanmadan yorulanlar, altın - döviz - faiz seçenekleri arasında tercih zorluğu çekenler yatırım fonlarına yöneliyor. Peki fon seçenekleri nasıl?
12.02.2024 Milliyet Executive
Sanayici sigorta için ‘ilk sözü’ aldı! ‘Proaktif olunmalı’
Sanayici sigorta için ‘ilk sözü’ aldı! ‘Proaktif olunmalı’ Sanayicilerin sigorta teminatı bulmakta zorluk çektiğini bildiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sorunları aşma yönünde sanayici ve sigorta sektörünün ortak akıl ve işbirliği içinde çalışmasına vurgu yaptı.
9.02.2024 Ekonomi
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İHALE İLANI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ SATIŞI YAPILACAKTIR Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazların satışı işinin ihalesi yapılacaktır...
25.01.2024 Resmi İlanlar
Toplumun sanata ilgisi arttı
Toplumun sanata ilgisi arttı Yılın en ‘pahalı’ 10 eseri Artam’ın müzayedelerinde alıcı buldu. Turgay Artam, “Bu sene toplumda daha geniş bir kitle eserlere ilgi gösterdi” diyor.
31.12.2023 Kültür Sanat
Savunma Bakanlığı’nda 40 milyon $’lık gözaltı
Savunma Bakanlığı’nda 40 milyon $’lık gözaltı Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndan üst düzey bir yetkili, bir top mermisi sözleşmesiyle ilgili olarak zimmetine 40 milyon dolar geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.
27.12.2023 Dünya
Dünyayı oyuna getirdi! Dev rakipleri geri bıraktı
Dünyayı oyuna getirdi! Dev rakipleri geri bıraktı Türk teknoloji girişimi Dream Games’in ‘Royal Match’ oyunu dünyada en çok gelir elde eden mobil oyun oldu. Bakan Kacır, Dream Games’in Candy Crush gibi dev rakipleri geride bırakmayı başardığını paylaştı.
26.12.2023 Ekonomi
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı Polonya'da Donald Tusk'ın başbakanlığında kurulan yeni hükümet, yemin ederek göreve başladı. Yeni kabinede Radoslaw Sikorski Dışişleri Bakanlığı'na getirilirken, Milli Savunma Bakanı ise koalisyon ortaklarından Wladyslaw Kosiniak-Kamysz oldu.
13.12.2023 Dünya
Milliyet yazarı Erol Ulusoy Seçil Erzan dosyasını değerlendirdi: Seçil bankacılığı kökten sarsacak
Milliyet yazarı Erol Ulusoy Seçil Erzan dosyasını değerlendirdi: Seçil bankacılığı kökten sarsacak Prof. Dr. Erol Ulusoy, bankanın ‘Fatih Terim Fonu’ için toplanan ve ödenen ya da ödenmeyen paralardan sorumluluğu olduğunu söylemenin zor olduğunu belirtirken, mahkemenin vereceği kararın bankacılık sistemini temelden etkileyeceğini söyledi.
1.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'dan sevgili iddialarına yanıt: Asla söylemedim!
Seçil Erzan'dan sevgili iddialarına yanıt: Asla söylemedim! Dolandırıcılıkla suçlanan banka müdürü Seçil Erzan’la ilgili iş insanı Atilla Baltaş'ın Avukatı Ümit Karadağ dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sevgili iddialarını Erzan'a sorduklarını söyleyen Baltaş, yaşanan süreçle ilgili 'Seçil Erzan'ın ne diyeceği, kimin fazla para aldığı önemli. Tefecilik iddiasında bulunduğu kişilerin gerçekten tefeci olup olmadıklarının araştırılması anlamında önemli.' dedi.
30.11.2023 Gündem
SPK Başkanı Gönül'den 'Seçil Erzan' açıklaması
SPK Başkanı Gönül'den 'Seçil Erzan' açıklaması SPK Başkanı Gönül, açıklamasında son günlerde gündemde olan gizli fon olayını "Tamamen dolandırıcılık" olarak değerlendirdi.
29.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fonlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.