Gerçek Mi

Gerçek Mi

Son dakika gerçek mi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gerçek mi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gerçek mi haber sayfamızda...

Gerçek Mi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.708 gerçek mi haberi bulunmuştur.
Ölmeden önceki son görüntü: ‘Kaybettikleri insanlarla yeniden iletişim kuruyorlar’
Ölmeden önceki son görüntü: ‘Kaybettikleri insanlarla yeniden iletişim kuruyorlar’ ABD'li bilim insanı ölürken insanların neler gördüğüne dair açıklamalarda bulundu ve bunların nedenini açıkladı.
8.05.2024 Dünya
Leke sanıp sildi, altından ürperten yüzü çıktı! Polis 3 ay mühürlese de sonuç değişmedi
Leke sanıp sildi, altından ürperten yüzü çıktı! Polis 3 ay mühürlese de sonuç değişmedi Her şey 2 bin kişilik kasabada yaşayan bir karı-kocanın, mutfak zemininde gördüğü lekeyle başladı. Önce silmeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Çünkü bu sanılanın çok daha ötesinde bir durumdu. Lekenin birkaç gün içinde kadın yüzünü andırması ise olayın tüyler ürpertici hale gelmesine yol açtı. İşte sonrasında yaşananlar.
5.05.2024 Yaşam
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler? Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'üm senaryosunu kaleme aldığı Dayı filmi 2021 yılında vizyona girdi. Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde olan film hakkında "Dayı: Bir Adamın Hikayesi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?" sorgulamaları arttı. İşte film hakkında merak edilenler...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı?
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı? Mutluluk pozları özgüveni de artırıyor, yapay bir imaja da neden olabiliyor. Mutluluk pozlarıyla insanların kendilerini diğerleriyle kıyasladığı bir ortam bulabildiklerini ifade eden uzmanlar, sosyal medyayı kullanırken insanların kendilerini sürekli olarak başkalarıyla karşılaştırmasının mükemmeliyetçilik duygusunu körüklediğini de söylüyor. Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, sosyal medyada mutluluk pozlarına olan ilgi ve ‘sanal mutluluk’ konusunu değerlendirdi.
22.04.2024 Genel Sağlık
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması Hayal Köseoğlu, aynı dizide kamera karşısına geçtiği Burak Sevinç'le hakkında çıkan haberler hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Dizi aşkı gerçek mi oldu?" sorusunu cevapladı.
18.04.2024 Cadde
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız'
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız' Nijer'in 124 bin nüfuslu Agadez şehrinde, cuma hutbelerinde hâlâ Osmanlı padişahları anılıyor. Agadez'deki Müslümanların yaşadığı bölgede günümüzde dahi Osmanlı sancağının dalgalanması ve sultanların isminin hutbede teker teker sıralanmasının sebebi ise bir hayli ilginç.
9.04.2024 Yaşam
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’ Uzmanlar sosyal medyadaki olumsuz yorum ve linç kampanyalarının, ruh sağlığını bozabileceği uyarısında bulundu. Bu tür baskılar, kaygı bozukluğu ve depresyona yol açabiliyor.
9.04.2024 Gündem
PRESTİJ MESELESİ KONUSU VE OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Prestij Meselesi filmi gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ KONUSU VE OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Prestij Meselesi filmi gerçek mi? Prestij Meselesi filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatan Prestij Meselesi filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de yeniden yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? Prestij Meselesi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? sorularını sorguluyor.
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun?
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun? Fenerbahçe yönetimi 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitti. Sarı-lacivertli kulüp, dört madde için yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verildiğini KAP'a bildirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirdi..İşte Ercan Güven'in 'Heba olan potansiyel' başlıklı yazısı...
5.04.2024 Fenerbahçe
'Dünyanın en güzel yaş alan adamı İzzet Günay'
'Dünyanın en güzel yaş alan adamı İzzet Günay' Oyuncu Bülent Şakrak, Instagram'da İzzet Günay ile bir pozunu paylaştı. Usta sanatçının son görüntüsü çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcılarının, İzzet Günay'la ilgili yorumları dikkat çekti.
2.04.2024 Cadde
Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum
Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum Ünlü popçu Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını üçüncü kez Volkswagen Arena'da sevenleri ile birlikte kutladı. Biletleri bir ay önce tükenen konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yalın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Cadde
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
Einstein yalanı! Mektuptaki 3 detay gerçeği ortaya çıkardı: 'Tezinizi reddettik'
Einstein yalanı! Mektuptaki 3 detay gerçeği ortaya çıkardı: 'Tezinizi reddettik' 1907 yılından günümüze ulaştığı söylenen ve ara ara gündeme gelen bir mektup, sosyal medyaya yeniden dolaşıma girince tüm dikkatleri üzerine çekti. Einstein'ın çalışmalarının fizikten uzak ve sanatsal olduğu belirtilen bu mektupta, Bern Üniversitesi tarafından reddedildiği de yazıyordu. İşte Einstein'la ilgili ortaya çıkan gerçek.
15.03.2024 Yaşam
Savaş adres sormaz!
Savaş adres sormaz! Süper güçler, “yeni savaş biçimleri”nin peşinde... Rusya’nın uzaya nükleer bomba koyacağı söylenirken, İngiltere’de denizdeki kabloları korumak için “deniz yatağı savaşı” gündeme geldi.
25.02.2024 Dünya
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi ne zaman ve nerede çekildi, hikayesi gerçek mi?
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi ne zaman ve nerede çekildi, hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. "Bandırma Füze Kulübü" beyaz perdenin ardından bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 2022 yılında vizyona giren filmin senaryosunu Mert Dikmen, Ayberk Olgay ve Mustafa Uslu'nun birlikte kaleme aldı. Dram türündeki filmin müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi ne zaman ve nerede çekildi, hikayesi gerçek mi?
8.02.2024 Bilgi Rehberi
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız!
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız! Kahramanmaraş depremlerinin ardından binlerce kişi bölgeye yardıma koştu. 11 kentin etkilendiği bölgeye ilk ulaşan arama kurtarma ekibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu’ydu. Enkazdan 37 kişiyi kurtaran DAK ekibi, depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuştu.
5.02.2024 Gündem
Babil’in Asma Bahçeleri gerçek mi?
Babil’in Asma Bahçeleri gerçek mi? Babil’in Asma Bahçeleri antik dünyanın 7 harikasından biri. Ancak bu mimarinin günümüze dek ulaşan herhangi bir kalıntısı yok.
27.01.2024 Dünya
Sevginin Gücü filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sevginin Gücü gerçek mi?
Sevginin Gücü filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sevginin Gücü gerçek mi? Sevginin Gücü oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. 2015 yılına vizyona giren Hindistan yapımı olan Sevginin Gücü filmi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Orijinal adı Bajrangi Bhaijaan olan filmin başrolünde Salman Khan, Kareena Kapoor, Harshaali Malhotra yer alıyor. Peki, Sevginin Gücü filmi konusu nedir, gerçek mi ve oyuncuları kim?
24.01.2024 Bilgi Rehberi
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya ile mesajlar ortaya çıktı: Seçil'im bunlar canımızı yerler
Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya ile mesajlar ortaya çıktı: Seçil'im bunlar canımızı yerler Fon yalanıyla aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 18 kişiyi 48 milyon liraya yakın dolandırdığı iddiasıyla İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Seçil Erzan’ın kırık telefonundan Fatih Terim’le mesajları ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Milli boksörün kalbi nakledildi! 'Kalbin atışını dinleyebilmek mucize'
Milli boksörün kalbi nakledildi! 'Kalbin atışını dinleyebilmek mucize' Türkiye’ye okumaya gelen Azerbaycanlı Ferit Azimli'ye (25), geçirdiği kalp krizi sonrası Akdeniz Üniversitesi'nde yapay kalp takıldı. Kalbini çantasında taşıyan Azimli'ye, beyin ölümü gerçekleşen milli boksör Görkem Kaynar'ın (24) kalbi nakledildi. Azimli, “Cihazın sesi olmadan kalbin atışını dinleyebilmek benim için mucize" dedi.
1.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gerçek Mi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.