Girdap

Girdap

Son dakika girdap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan girdap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan girdap haber sayfamızda...

Girdap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 260 girdap haberi bulunmuştur.
Korku şiddeti önler mi?
Korku şiddeti önler mi? Her kitabı büyük merakla beklenen usta gerilim yazarı Jean-Christophe Grangé, yeni kitabı “Kızıl Karma”da inanç kavramını odağına alıp insanları korkutmanın şiddeti önleyip önleyemeyeceğini tartışmaya açıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Diyarbakır’da Girdap’ gözaltıları
Diyarbakır’da Girdap’ gözaltıları Diyarbakır'da ekipler evlerden ziynet eşyası ve bazı kişilerin üzerinden hırsızlık yapılması şikayeti üzerine harekete geçildi.
11.02.2024 Gündem
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağına alacağı günü bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isim için önceden derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Anne ve baba adayları isimlerin kendileri veya diğer çocukları ile uyumlu olmasını da tercih edebiliyor. En eşsiz ve anlamlı isimler vermek isteyenler karar verme sürecinde zorlanıyorlar. Aileler genellikle keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri çocuklarına vermek istiyor. Ç harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. Ç harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Sahte kadın profilleriyle tuzağa çekiyorlardı! Kıskıvrak yakalandılar
Sahte kadın profilleriyle tuzağa çekiyorlardı! Kıskıvrak yakalandılar Sosyal medyada oluşturdukları sahte kadın profilleriyle mağdurları tehdit edip dolandırıcılık yaptığı belirlenen kişilere yönelik 'Medcezir' adlı operasyon düzenlendi.
23.12.2023 Haberler
Sahte kadın profilleriyle tuzağa çekiyorlardı! Kıskıvrak yakalandılar
Sahte kadın profilleriyle tuzağa çekiyorlardı! Kıskıvrak yakalandılar Sosyal medyada oluşturdukları sahte kadın profilleriyle mağdurları tehdit edip dolandırıcılık yaptığı belirlenen kişilere yönelik 'Medcezir' adlı operasyon düzenlendi.
23.12.2023 Gündem
Canlı yayında 18 dakikalık sorgu! İngiliz sunucu istediği yanıtı alamayınca çıldırdı
Canlı yayında 18 dakikalık sorgu! İngiliz sunucu istediği yanıtı alamayınca çıldırdı İngiltere'de İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn canlı yayında tanınmış gazetecilerden Piers Morgan ile Hamas hakkında tartıştı. Morgan'ın Corbyn'e 15 defa aynı soruyu yöneltmesi dünya basınında yankı uyandırdı.
14.11.2023 Dünya
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!'
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!' 'Türkiye Gazze krizinin çözümünün anahtarıdır' başlıklı yazıda ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Ankara seyahatinde azarlandığı ve küçümsendiği belirtildi, "Washington'ın Erdoğan'ı masaya getirmek için yoğun çaba harcayarak kaybedilen zamanı telafi etmesi gerekiyor" denildi.
9.11.2023 Dünya
İngiliz spiker kin kustu: Yahudilere bunu söylemeyi nasıl cüret edersin?
İngiliz spiker kin kustu: Yahudilere bunu söylemeyi nasıl cüret edersin? İngiliz televizyonuna katılan eski bir vekil, Gazze'de yaşanan insani krizden İsrail'i sorumlu tutunca, spiker ile tartıştı. Vekilin sözlerini daha sonra İngiltere Ulusal Yahudi Meclisi Başkanı Gary Mond tarafından da eleştirildi.
9.11.2023 Dünya
İsrail ordusu Hamas ile 10 saat süren çatışmaların görüntüsünü yayınladı
İsrail ordusu Hamas ile 10 saat süren çatışmaların görüntüsünü yayınladı İsrail ordusu, Hamas ile Cibaliye'de girdikleri ve saatler süren çatışmaların videosunu paylaştı.
9.11.2023 Dünya
Washington iki savaşın arasında kaldı! 'Orta Doğu, ABD'yi bir girdap gibi içine çekti'
Washington iki savaşın arasında kaldı! 'Orta Doğu, ABD'yi bir girdap gibi içine çekti' Hamas'ın İsrail'e saldırmasıyla maddi desteğin yanı sıra iki büyük uçak gemisini ve düzinelerce askerini Orta Doğu'ya gönderen ABD'nin dış politikada Çin'e karşı yaşayacağı zorluğu New York Times yazdı.
9.11.2023 Dünya
Hiçbir yer evimiz değil
Hiçbir yer evimiz değil “Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz”, Buğra Gülsoy ile Serhat Teoman’ın canlandırdığı iki kardeş üzerinden günümüzün yalnızlaşma, yabancılaşma ve sıradanlaşma tartışmalarına sert bir cevap veriyor.
15.10.2023 Kültür Sanat
Bermuda'dan bile daha tehlikeli! 20 bin kişiyi içine çekerek yutan 'üçgen'
Bermuda'dan bile daha tehlikeli! 20 bin kişiyi içine çekerek yutan 'üçgen' 'Bermuda Şeytan Üçgeni', Kuzey Atlantik'te yıllar içinde meydana gelen çok sayıda gizemli kaybolma olayıyla ünlü, şehir efsaneleri ve komplo teorilerine konu olan bir yer. Ancak Bermuda'nın çok daha kuzeyinde 'Alaska Üçgeni' olarak bilinen, aynı derecede tuhaf ve gizemli bir kara 'üçgen' daha var.
14.09.2023 Yaşam
Zihinsel ağırlıklarınızdan kurtulun! Formülü 5 maddede gizli
Zihinsel ağırlıklarınızdan kurtulun! Formülü 5 maddede gizli Vücut sağlığımız ve görsel estetiğimiz için kilo almamaya çok dikkat eder ve kilo verdiğimizde kendimizi çok daha sağlıklı ve mutlu hissederiz. Ancak sağlıklı olmanın yolu sadece fiziksel fazlalıklarımızdan kurtulmaktan ibaret değil. Mentor Tuba Müftüoğlu zihinsel ağırlıklarımızdan kurtulmadığımız sürece gerçek dinginliği ve huzuru yakalamamızın mümkün olmadığını belirtiyor ve yüklerimizden kurtulmanın formülünü 5 maddede anlatıyor.
1.08.2023 Sağlık
‘Türkiye, Fransa’ya benzemez herkes aklını başına alsın’
‘Türkiye, Fransa’ya benzemez herkes aklını başına alsın’ MHP lideri Devlet Bahçeli, Fransa’daki olayların Türkiye’ye sirayet etme ihtimalinden bahsedenlerin ateşle oynadıklarını belirterek, “Türkiye, Fransa’ya benzemez. Herkes aklını başına alsın” dedi.
5.07.2023 Gündem
Aziz Yıldırım çıkışı: Başkanını değil, Fenerbahçe'yi küçümsedi
Aziz Yıldırım çıkışı: Başkanını değil, Fenerbahçe'yi küçümsedi Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan ve Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de gündem Arda Güler ve Aziz Yıldırım'ın genel kurul öncesi yönetime yazdığı mektup oldu. Milliyet Gazetesi spor yazarlarından Mustafa Anıklı gündeme dair açıklamalarda bulundu.
21.06.2023 Futbol
Sahne bir kez daha kadınların
Sahne bir kez daha kadınların Cumhuriyet’in 100. yılında “Alkışlar Hiç Susmasın” sloganıyla düzenlenen “Kadın Yüzler Festivali -100. Yılında Cumhuriyet’in Kadın 100’leri- genç kadın oyuncuların ve tiyatro ekiplerinin olduğu 14 oyunu seyircilerle buluşturacak.
4.06.2023 Kültür Sanat
Kurtulan itfaiyeciler o anları anlattı: Can simidini yüzme bilmeyen arkadaşına verdi
Kurtulan itfaiyeciler o anları anlattı: Can simidini yüzme bilmeyen arkadaşına verdi Şanlıurfa’da sel felaketinde Abide Köprülü Kavşağı alt geçidinde mahsur kalan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiye personelleri Sait Sayar ve Abdulgani Aslan, yaşadıkları o anları anlattı.
16.03.2023 Haberler
Kurtulan itfaiyeciler o anları anlattı! Can simidini yüzme bilmeyen arkadaşına verdi
Kurtulan itfaiyeciler o anları anlattı! Can simidini yüzme bilmeyen arkadaşına verdi Şanlıurfa’da sel felaketinde Abide Köprülü Kavşağı alt geçidinde mahsur kalan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiye personelleri Sait Sayar ve Abdulgani Aslan, yaşadıkları o anları anlattı.
16.03.2023 Gündem
SELÇUK YÖNTEM kimdir, kaç yaşında? Selçuk Yöntem dizileri ve filmleri...
SELÇUK YÖNTEM kimdir, kaç yaşında? Selçuk Yöntem dizileri ve filmleri... Usta oyuncu Selçuk Yöntem, tiyatro sahneleri ile kariyerine adım attı. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim gördü ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Tiyatro oyunlarından rol almasının yanı sıra birçok oyunu da yönetti. Yöntem, Aşk-ı Memnu adlı dizi ile bir döneme de damga vurdu. Peki, Selçuk Yöntem eşi kimdir, aslen nereli?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Uzayan siperler, çamur ve devasa yıkım! Ukrayna'da I. Dünya Savaşı tekerrür mü ediyor?
Uzayan siperler, çamur ve devasa yıkım! Ukrayna'da I. Dünya Savaşı tekerrür mü ediyor? 100 yılı aşkın bir süre sonra I. Dünya Savaşı'nın en kanlı muharebelerinden birini yansıtan korku sahneleri bir kez daha Avrupa topraklarında yaşanıyor. Ukrayna'dan gelen görüntülerin de bu korkunç benzerliği destekler nitelikte olduğu vurgulanıyor. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Dinyeper Nehri'ne dikkat çekerek iki savaş arasındaki benzerlikleri değerlendirdi.
16.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Girdap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.