Gsstore

Gsstore

Son dakika gsstore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gsstore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gsstore haber sayfamızda...

Gsstore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 gsstore haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da relansman gecesi düzenlendi!
Galatasaray'da relansman gecesi düzenlendi! Süper Lig devi Galatasaray'da GSStore 2024 relansman gecesi organize edildi.
31.01.2024 Galatasaray
Okan Buruk kararını verdi! Galatasaray'ın Kopenhag maçı muhtemel 11'i belli oldu
Okan Buruk kararını verdi! Galatasaray'ın Kopenhag maçı muhtemel 11'i belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda tesmilcimiz Galatasaray, RAMS Park'ta Kopenhag'ı konuk edecek. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag maçının 11'ini belirledi.
20.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'ın yeni sezon forması sızdırıldı! İşte fiyatı ve satışa sunulacağı tarih
Galatasaray'ın yeni sezon forması sızdırıldı! İşte fiyatı ve satışa sunulacağı tarih Galatasaray'da yeni sezon formaları büyük merak konusuydu. 23. şampiyonluk sonrası pazar sabahı formaların satışa çıkacağı öğrenildi. Şampiyonluk tişörtlerinden ilk gün rekor gelir sağlanırken yeni sezon forma fiyatı da belli oldu.
3.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek: Mümkün olduğu kadar depremzedelere ulaşmaya çalışıyoruz
Dursun Özbek: Mümkün olduğu kadar depremzedelere ulaşmaya çalışıyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nef Stadyumu'ndaki yardım kampanyalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Mümkün olduğu kadar depremzedelere ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.
7.02.2023 Galatasaray
Galatasaray yeni mobil uygulamasının çıktığını duyurdu
Galatasaray yeni mobil uygulamasının çıktığını duyurdu Galatasaray Kulübü, taraftarlarına daha yakın olabilmek için resmi mobil uygulamasını hayata geçirdiğini açıkladı.
21.08.2020 Galatasaray
Galatasaray, koruyucu maske satışına başlıyor
Galatasaray, koruyucu maske satışına başlıyor Galatasaray Kulübü koruyucu maske satışına başlayacak. 
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray, bütün GSStore mağazalarını geçici olarak kapattı!
Galatasaray, bütün GSStore mağazalarını geçici olarak kapattı! Galatasaray, lisansları ürünlerini sattığı GSStore mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.
30.06.2020 Galatasaray
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? FB GS maçı biletleri ne kadar? Muhtemel ilk 11'ler...
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? FB GS maçı biletleri ne kadar? Muhtemel ilk 11'ler... Süper Lig'de gözler Fenerbahçe Galatasaray derbisine çevrildi. Ligde son düzlüğe girilirken en önemli maçlardan biri olarak gösterilen zorlu mücadele öncesi her iki takımda da önemli eksikler söz konusu. Peki milyonlarca futbolseverin merakla beklediği Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte hem bu soruların yanıtları hem de maçın bilet fiyatları ile muhtemel 11'leri...
30.06.2020 Galatasaray
Ay-yıldızlı formalar, Türk Telekom Stadı'nda satışa sunuldu
Ay-yıldızlı formalar, Türk Telekom Stadı'nda satışa sunuldu A Milli Futbol Takımı'nın yarın İzlanda ile oynayacağı maça ev sahipliği yapacak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'ndaki GSStore mağazalarında ay-yıldızlı formalar ve lisanslı ürünlerin satışı başladı.
1.07.2020 Milli Takım
Galatasaray - PSG maç biletileri satışa sunuldu
Galatasaray - PSG maç biletileri satışa sunuldu Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 1 Ekim Salı günü evinde Fransa Temsilcisi Paris Saint-Germain (PSG) ile yapacağı karşılaşmanın biletleri, satışa sunuldu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS-FB maçı biletleri ne kadar?
Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS-FB maçı biletleri ne kadar? Galatasaray Fenerbahçe derbisi için artık geri sayım başladı. Süper Lig'de 6. haftanın en çok merak edilen maçlarından biri olan dünya derbisi öncesi her iki takım taraftarları Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının cevaplarını arıyor. İşte hem bu soruların cevapları hem de zorlu maçın bilet fiyatları ve muhtemel 11'ler...
30.06.2020 Galatasaray
Derbi biletleri el yakıyor! En ucuzu 200 lira...
Derbi biletleri el yakıyor! En ucuzu 200 lira... Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak derbi maçın biletleri satışa çıkarıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, ne zaman çıkıyor? GS-FB derbisi ne zaman saat kaçta?
Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, ne zaman çıkıyor? GS-FB derbisi ne zaman saat kaçta? Süper Lig'de 6. hafta Galatasaray Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Büyük bir heyecanla beklenen zorlu maç öncesi her iki takım taraftarları da mücadelenin biletlerinin ne zaman çıkacağını merak ediyor. Peki merakla araştırılan Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, ne zaman çıkıyor? İşte hem bu soruların cevapları hem de derbinin günü ve başlama saati...
1.07.2020 Süper Lig
Derbi biletleri satışa çıkıyor
Derbi biletleri satışa çıkıyor Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın biletleri, yarın satışa sunulacak
30.06.2020 Galatasaray
Milyara koşuyorlar
Milyara koşuyorlar Türkiye’de perakende sektöründen önemli pay alır hale gelen zincirlerin toplam ciroları yarım milyar dolara yaklaştı. Kulüp mağazalarının ileride 1 milyar doları zorlaması bekleniyor. Üç büyüklerin perakende kanallarını araştırdık
14.09.2019 Ekonomi
Galatasaray, yeni sezon formasını tanıttı
Galatasaray, yeni sezon formasını tanıttı Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon giyeceği parçalı formasını resmen tanıttı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe Beko: 84-74
Galatasaray - Fenerbahçe Beko: 84-74 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe Beko’yu 84-74 mağlup etti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligdeki ilk yenilgisini alırken, sarı-kırmızılılar 7 galibiyete ulaştı.
1.07.2020 Basketbol
Derbi günü
Derbi günü Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasındaki Galatasaray, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek.
1.07.2020 Basketbol
Potada derbi heyecanı! Galatasaray - Fenerbahçe Beko
Potada derbi heyecanı! Galatasaray - Fenerbahçe Beko Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasındaki derbide Galatasaray, yarın Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.15'te başlayacak.
1.07.2020 Basketbol
Mustafa Cengiz'den saldırı açıklaması!
Mustafa Cengiz'den saldırı açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beyoğlu GSStore’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, Trabzonspor camiasının nasıl tepki göstereceğini merak ettiğini söyledi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Başkan Yardımcı Yusuf Günay, Trabzonsporlu taraftarların Beyoğlu GSStore’a saldırmasının ardından burayı ziyaret etti. Burada çalışanlarla görüşen ve hasar tespiti yapan Başkan Cengiz daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’ın Türkiye’nin lafla değil gerçekte sivil toplum oluşumu olduğunu söyleyen Cengiz, “Galatasaray evine yapılan saldırı Galatasaray’ın kalbine yapılmış sayılır. Biz bunu şiddetle kınıyoruz. Saldıran taraftarların üzerinde Trabzonspor formasının olması Galatasaray camiası daha da derinden yaralamıştır. Biz her zaman Anadolu kulüplerinin yanında olduk. Onları hiçbir zaman ayırt etmedim. Onlara haksızlık yapmamaya çalıştık. Ben klasik söylemleri sevmiyorum. ‘Bu yapılan hareket Trabzonspor mal edilemez, bunlar bir, iki çapulcudur’ söylemlerini yeterli bulmuyorum. Bu Patagonya taraftarı değil. Üzerlerinde bir forma var. Ben sözü, topu saygı duyduğum Trabzonspor camiasına bırakıyorum. Trabzonspor camiası ve yönetimi buna nasıl bir reaksiyon, nasıl bir tepki gösterecek ben bunu merak ediyorum. Camiamız da bunu merak ediyor. Trabzonspor buna ne diyor önemli olan bu. Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu koşullarda gerekli coğrafik sıkıntılarımızda bu tip olaylardan Galatasaray’ı tahrik ederek, ki bugüne kadar Galatasaray; hiçbir zaman sahaya girip futbolcu kovaladı, ne tribünleri yaktı, ne sokaklara taştı. Hiçbir zaman taşmadı. Biz bunla övünüyoruz. Türkiye’nin huzurunu istemeyen mihraklar, Türkiye’nin en büyük sosyal payı olan Galatasaray’ı sokağa dökmek istiyorlarsa bunu yapmasınlar. Bu konuda hem taraftarımız hem de devletimiz uyanık. Taraftarımızı demokratik söylemlerde, tepkisi ile kendisi, evine sahip çıkıyor. Çalışan insanlara yapılan bu saldırıyı biz şiddetle kınıyoruz. Trabzonspor camiasının
16.12.2018 Futbol
Mustafa Cengiz'den saldırı açıklaması!
Mustafa Cengiz'den saldırı açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beyoğlu GSStore’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, Trabzonspor camiasının nasıl tepki göstereceğini merak ettiğini söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray taraftarları idmana akın etti
Galatasaray taraftarları idmana akın etti Galatasaray’ın ligde yarın oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesinde Türk Telekom Stadyumu’ndaki taraftarlara açık antrenmana sarı-kırmızılı taraftarlar akın etti. Taraftarlar, kulübün mağazalarından yaptıkları alışverişlerle de giriş için bilet aldı.  Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray, son idmanını Türk Telekom Stadyumu’nda sarı-kırmızılı taraftar açık olarak gerçekleştirecek. Taraftarlar, İstanbul'daki GSSTORE'lardan yaptığı minimum 19.05 TL'lik alışverişle antrenmanı için bilet sahibi oldu. Kulüplerine destek olan taraftarlar stadın olduğu yerdeki mağazalarda uzun kuyruklar oluşturdu.
1.12.2018 Futbol
Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçının biletleri satışa çıktı
Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçının biletleri satışa çıktı Galatasaray'ın Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçının biletleri satışa sunuldu.
30.06.2020 Galatasaray
Mustafa Cengiz: "UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma yapacağız"
Mustafa Cengiz: "UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma yapacağız" 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneğinin (GSYİAD) geleneksel iftarı yapıldı. Başkan Mustafa Cengiz, "Localar ve kombineleri lütfen yenileyiniz. Çok samimi söylüyorum Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildiği zaman yer bulamayabilirsiniz" dedi. Öte yandan Cengiz; "UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma yapacağız" ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Galatasaray
144 bin ürün 5.2 milyon ciro
144 bin ürün 5.2 milyon ciro Galatasaray’da “Grey Weekend” kampanyasından gelen rakamlar yüzleri güldürdü.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gsstore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.