Haziran Ayı

Haziran Ayı

Son dakika haziran ayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haziran ayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haziran ayı haber sayfamızda...

Haziran Ayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.086 haziran ayı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Depremzede konutları hızla yükseliyor
Depremzede konutları hızla yükseliyor Adana’da depremzedeler için yapımı süren TOKİ konutları hızla yükselmeye devam ediyor. Haziran ayı itibarıyla kent genelinde 3 bin 204 konutun teslim edileceği öğrenildi.
30.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Aylık bazda enflasyon oranımız giderek düşecek. Yıllık bazda ise yılın ikinci yarısında hızlı düşüşü göreceğiz. Enflasyon bizim temel önceliğimiz. Vatandaşın sorunu ne ise bizim de sorunumuz odur." dedi.
28.04.2024 Ekonomi
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı'
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı' Sakarya'nın Sapanca ilçesinde katıldığı zirvede konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Küresel ekonomik görünüme baktığınız zaman Türkiye lehine daha olumlu bir arka plan var” dedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Haberler
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama!
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama! Kulüpler Birliği, TFF'de seçimin haziran ayının ilk haftasında yapılması gerektiğini açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
İstanbulspor'dan TFF'ye ihtarname gönderildi!
İstanbulspor'dan TFF'ye ihtarname gönderildi! İstnabulspor, TFF'yi Olağanüstü Genel Kurul'a davet etti. Sarı-siyahlılar, noter aracılığıyla TFF'ye ihtarname gönderdi.
8.04.2024 İstanbulspor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Geçen yıl Türkiye ekonomisi yüzde 4.5 büyüme kaydetti
Cevdet Yılmaz: Geçen yıl Türkiye ekonomisi yüzde 4.5 büyüme kaydetti Kocaeli'de iş insanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dövize erişimde problemimiz yok, döviz ihtiyacımız da azalmış durumda. Temellerimiz bu anlamda sağlam. Buna rağmen son dönemde oluşturulmaya çalışılan spekülatif hava var. Bunu kimsenin prim vermemesi gerekiyor. Rakamlar ortada, döviz ihtiyacımız azaldı, dövize erişimimiz arttı ve cari işlemlerde iyi gidiyoruz" dedi.
22.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: 2026 yılında tek hanelere ulaşacağız
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: 2026 yılında tek hanelere ulaşacağız Bursa'da iş dünyasıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2026 yılında tek haneli enflasyona yeniden ulaşılacağını söyledi.
21.03.2024 Ekonomi
FED faiz kararı için gözler o saate çevrildi! 🕥 FED Mart ayı toplantısı bugün mü, faiz kararı saat kaçta açıklanacak? 2024 FED toplantı takvimi...
FED faiz kararı için gözler o saate çevrildi! 🕥 FED Mart ayı toplantısı bugün mü, faiz kararı saat kaçta açıklanacak? 2024 FED toplantı takvimi... FED faiz kararı için meraklı bekleyiş sürüyor. Uzun süredir faizi tarihin en yüksek seviyesinde tutan FED'in faiz indirimlerine gideceğine yönelik mesajların ardından gözler Mayıs ve Haziran ayı toplantılarında ilk indirim haberlerinin geleceğine yönelikti. ABD'de açıklanan son enflasyon verilerinin beklentinin üzerinde seyretmesi faiz indirimlerinin daha az olabileceği şeklinde yorumlandı. Peki FED Mart ayı faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
'Faiz indiriminde haziran ayı beklenmeli'
'Faiz indiriminde haziran ayı beklenmeli' Slovakya Merkez Bankası Başkanı ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi Peter Kazimir, Avrupa Merkez Bankası'nın enflasyonun düşmekte olduğundan giderek daha fazla emin olduğunu ancak yine de haziran ayına kadar faiz indirimine gitmemesi gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Uzmanpara
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu 2026 yılını işaret etti: 5G'ye geçeceğiz
Bakan Uraloğlu 2026 yılını işaret etti: 5G'ye geçeceğiz Yakından takip edilen ve beklenen 5G teknolojisiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Uygun zamanda doğru piyasa şartlarıyla geçmeyi düşünüyoruz. Muhtemelen 2026 yılında 5G'ye geçeceğiz" dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu Dün makam aracıyla kaza geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavisinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'nden taburcu oldu.
5.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Basquiat davasında yine para konuştu
Basquiat davasında yine para konuştu Orlando Sanat Müzesi, 2022’de dışavurumcu ressam Basquiat’a ait olduğu iddia edilen beş sahte tabloyu sergileyerek büyük bir skandala imza atmıştı.
22.01.2024 Kültür Sanat
Ivan Perisic resmen imzayı attı! Yalnızca 1 euro kazanacak
Ivan Perisic resmen imzayı attı! Yalnızca 1 euro kazanacak Hırvat yıldız Ivan Perisic'in yeni takımı belli oldu. Hajduk Split tecrübeli futbolcunun transferini resmen açıklarken Perisic'in kazanacağı maaş gündem oldu.
20.01.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Haziran Ayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.