Heniyye

Heniyye

Son dakika heniyye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan heniyye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan heniyye haber sayfamızda...

Heniyye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 heniyye haberi bulunmuştur.
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz İsrail Dışişleri Bakanı'nın yaptığı skandal sosyal medya paylaşımına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Sözcü Keçeli, "İsrail’in işlediği suçlarla ilgili gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz." dedi.
20.04.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
ABD’de Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı! Yaralılar var
ABD’de Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı! Yaralılar var ABD’nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.
10.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Heniyye’ye üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldırısında şehit olması nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle telefonda görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle de peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
İsrail'den kanlı saldırı! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldü
İsrail'den kanlı saldırı! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldü Uluslararası ajanslar Avustralya'dan Romanya'ya, Endonezya'dan Kenya'ya, Türkiye'den İtalya'ya onlarca ülkeden fotoğraflar servis ederken, en acı kare İslam dünyasının kilitlendiği Gazze'den geldi. Öte yandan İsrail'n Gazze'ye yönelik kanlı saldırıları devam ediyor. Yapılan son saldırlarda Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 3 torunu hayatını kaybetti.
10.04.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail güvenlik peşinde değil. İsrail daha fazla toprak peşinde. İsrail, daha fazla toprak peşinde olmayı bıraktığı gün 1967 sınırlarını kabul edip, Filistinlilere kendi devletini verdiği gün zaten kendisi de güvende olacak" dedi. Öte yandan Bakan Fidan F-16 ve F-35 konusunda açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail güvenlik peşinde değil. İsrail daha fazla toprak peşinde. İsrail, daha fazla toprak peşinde olmayı bıraktığı gün 1967 sınırlarını kabul edip, Filistinlilere kendi devletini verdiği gün zaten kendisi de güvende olacak" dedi. Öte yandan Bakan Fidan F-16 ve F-35 konusunda açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Gündem
Ortadoğu’da saldırısız gün geçmiyor
Ortadoğu’da saldırısız gün geçmiyor Bölge her gün ülkelerin birbirlerinin topraklarında düzenlediği saldırılarla çalkalanıyor. Son olarak İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’da düzenlediği saldırıyla İran Devrim Muhafızları komutanlarını hedef aldı.
21.01.2024 Dünya
Bakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile görüştü
Bakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi kabul etti.
20.01.2024 Gündem
‘AB bu yanlıştan artık vazgeçmeli’
‘AB bu yanlıştan artık vazgeçmeli’ Macaristan dönüşü soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan AB’ye üyelik konusunda “Türkiye’nin önemi ortada, artık AB bu yanlıştan vazgeçmeli” dedi. Erdoğan, Macaristan’ın dönem başkanlığında yeni adımlar atılabileceğini söyledi.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, gündeme dair dikkat çeken mesajlar da verdi.
19.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, gündeme dair dikkat çeken mesajlar da verdi.
19.12.2023 Haberler
Erdoğan'dan Biden görüşmesiyle ilgili flaş açıklama: ABD’ye tarihi sorumluluğunu hatırlattım
Erdoğan'dan Biden görüşmesiyle ilgili flaş açıklama: ABD’ye tarihi sorumluluğunu hatırlattım İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, Biden ile yaptığı görüşme, yerel seçim çalışmaları ve AB konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
19.12.2023 Gündem
Erdoğan, Heniyye ile görüştü
Erdoğan, Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonda görüştü.
22.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan gün içinde; NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Uganda Cumhurbaşkanı Museveni ile telefon görüşmeleri gerçekleştirmişti.
21.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan gün içinde; NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Uganda Cumhurbaşkanı Museveni ile telefon görüşmeleri gerçekleştirmişti.
21.10.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan 'Gazze' diplomasisi! Hamas lideri ile görüştü
Bakan Fidan'dan 'Gazze' diplomasisi! Hamas lideri ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lübnan'a ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Fidan'ın 18 Ekim'de de Cidde’de düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Açık Katılımlı İcra Komitesi toplantısına katılacağı belirtildi. Öte yandan Fidan'ın diplomasi trafiği de devam ediyor. Fidan en son Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile görüştü.
16.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan son dakika Akbelen açıklaması
Erdoğan'dan son dakika Akbelen açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akbelen'de yaşananlara ilişkin, "Biz çevreci görünümlü marjinallere aldırmıyor, sadece işimize bakıyoruz. Ülkemizin kalkınma kervanını yürütmeye odaklanırken, maşaları ve sahiplerini ise kendi kinleriyle baş başa bırakıyoruz” dedi. Öte yandan Erdoğan fındık alım fiyatlarını da açıkladı.
7.08.2023 Gündem
Beştepe’de Filistin zirvesi
Beştepe’de Filistin zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki üçlü görüşme, basına kapalı gerçekleşti.
27.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden peş peşe tebrik telefonları
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden peş peşe tebrik telefonları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 28 Mayıs'taki seçim zaferinin ardından tebrik telefonları gelmeye devam ediyor.
30.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Heniyye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.