Yulaf Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir?
Yulaf Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir? Buğdaygiller familyasından olan yulaf, besin değeri yüksek, besleyici bir tahıl bitkisidir. Tanelerinden yulaf ezmesi ve hayvan yemi elde edilir. 100 gram çiğ yulafın içinde 12.53 gram protein, 63.29 gram karbonhidrat, 5.43 gram lif, 0.9 gram demir, 4 gram sodyum, 9 mg kalsiyum ve 70 mg potasyum içerir. İşte, detaylar.
Lor Peyniri Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir?
Lor Peyniri Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir? Protein miktarı yumurtadan daha yüksek olan ve uzun süre tokluk hissi yaratan lor peynirinin özellikle de Ramazan ayında tüketilmesi önerilir. Lor peynirini, kahvaltılarda, salatalarda ve böreklerde kullanarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Lor peyniri, içinde az miktarda tuz içerdiğinden diğer peynirler gibi susatmaz. Yumurtaya alerjisi olanlar protein ihtiyacını karşılamak için kor peyniri tüketebilir. İşte, lor peyniri hakkında merak edilenler.
Mantar Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir?
Mantar Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir? Mantar en sağlıklı besinler arasında yer alır. Bunun yanı sıra mantardaki yağ oranı ise sıfıra yakındır. Bu nedenle diyet listelerinde mantara da mutlaka yer verilir. Bunun yanı sıra mantarın lif oranı da çok yüksektir. İşte, mantar hakkında bilinmesi gerekenler.
3.10.2020 Sağlık
Yeşil Mercimek Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir?
Yeşil Mercimek Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir? Besin değeri yüksek olan yeşil mercimek zengin besin değeri olan bir bakliyattır. Yüksek protein bulunan yeşil mercimek kemik sağlığını oldukça güçlendirmektedir. Vücudun kemik sistemini güçlendiren yeşil mercimek farklı teknikler ile pişirilebilir. İşte, yeşil mercimek hakkında merak edilenler.
3.10.2020 Sağlık