İstanbul Yağış

İstanbul Yağış

Son dakika istanbul yağış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul yağış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul yağış haber sayfamızda...

İstanbul Yağış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.060 istanbul yağış haberi bulunmuştur.
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı. Buna göre hafta sonu ülkenin batısında kuvvetli sağanak yağışlar etkisi gösteriyor.
9.11.2023 Gündem
Şile'de yağmur; dereler taştı, mahalle sular altında kaldı
Şile'de yağmur; dereler taştı, mahalle sular altında kaldı Şile'de yağmur sonrası dereler taştı. Çavuşbaşı Mahallesi'nde evler sular altında kaldı. Sel sularının tahliyesi için çalışma başlatıldı. Su basan mahalle havadan görüntülendi.
3.07.2021 Gündem
Son dakika haberi: İstanbul'da öğleden sonraya dikkat! Uyarı geldi
Son dakika haberi: İstanbul'da öğleden sonraya dikkat! Uyarı geldi Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için sağanak yağış uyarısı geldi. Marmara Bölgesi'nde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. İstanbul'da öğleden sonra beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Sağanak yağış Kuzey Ege'den giriş yaptı. Öğleden sonra Marmara ve Batı Karadeniz'e gelir. Pazar-Pazartesi Anadolu'ya ilerler" dedi.
24.04.2021 Gündem
İstanbul'da yarın hava nasıl, dolu yağmur yağacak mı? (8 Ekim) Metoroloji'den İstanbul hava durumu uyarısı
İstanbul'da yarın hava nasıl, dolu yağmur yağacak mı? (8 Ekim) Metoroloji'den İstanbul hava durumu uyarısı 8 Ekim İstanbul hava durumu ile ilgili MGM'den beklenen açıklamalar ve uyarılar birbiri ardına geldi. Birkaç gündür havaların mevsim normallerinin üzerinde ısınması ve şiddetli olmayan yağışların başlamasıyla İstanbullular, yarın hava nasıl olacak sorusunun cevabını aramaya başladı...
7.10.2020 Gündem
Yarın İstanbul hava durumu nasıl, yağmur var mı? (21 Ağustos) Metoroloji'den İstanbul yağış uyarısı
Yarın İstanbul hava durumu nasıl, yağmur var mı? (21 Ağustos) Metoroloji'den İstanbul yağış uyarısı Ağustos ayı itibariyle adeta yağmurlu bir gün geçirmeyen İstanbul'da yağış yaklaştı. Yaklaşık 16 milyon vatandaşımızın yaşadığı megakentte 21 Ağustos hava durumu da belli oldu. Peki yarın İstanbul'da yağış olacak mı? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika tahminleri...
20.08.2020 Gündem
Meteoroloji hava durumu uyarısı! İstanbul hava durumu bugün nasıl, yağışlar sürecek mi?
Meteoroloji hava durumu uyarısı! İstanbul hava durumu bugün nasıl, yağışlar sürecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Marmara Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyordu. İstanbul'un bazı bölgelerinde sabah saatlerinden itibaren yağışlar başladı. Peki, bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte 20 Ağustos İstanbul hava durumu
20.08.2020 Gündem
İstanbul'da faciadan dönüldü!
İstanbul'da faciadan dönüldü! İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına bugün de etkisini sürdürüyor. Şişli, Fulya Mahallesi'nde bir ağaç şiddetli rüzgara dayanamayarak yola devrildi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yola devrilen ağacı keserek sokakta temizlik çalışması yaptı.
5.04.2020 Gündem
İstanbul bugün hava durumu nasıl, yağış var mı? 5 Şubat Meteoroloji'den son dakika İzmir ve Ankara için açıklamaları
İstanbul bugün hava durumu nasıl, yağış var mı? 5 Şubat Meteoroloji'den son dakika İzmir ve Ankara için açıklamaları Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve Türkiye'deki hava durumu ile ilgili son raporları yayınladı. Dün yapılan sağanak yağış uyarılarının ardından bugün de sıcaklıkların düşeceği ve bazı bölgelerde sağanak yağış uyarısı yapılıyor. Peki, 5 Şubat Çarşamba İstanbul'da, İzmir'de ve Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
4.02.2020 Gündem
İstanbul hava durumu nasıl, kar ne zaman yağacak? 4 Şubat Meteoroloji'den son dakika İzmir ve Ankara açıklaması
İstanbul hava durumu nasıl, kar ne zaman yağacak? 4 Şubat Meteoroloji'den son dakika İzmir ve Ankara açıklaması Birkaç gündür kapalı havanın etkisinde olan İstanbul'da yarın yeni haftanın 2. iş gününde yollara düşecek milyonlarca vatandaş, şimdiden İstanbul'da bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabını arıyor. Konuyla ilgili olarak Meteorloji'den önemli bir son dakika açıklaması geldi. İşte 16 milyondan fazla vatandaşımızın yaşadığı İstanbul'da 4 Şubat hava durumu tahminleri...
3.02.2020 Gündem
İstanbul'da bugün hava durumu nasıl, kar yağacak mı? 3 Şubat Metoroloji'den son dakika İstanbul hava durumu tahminleri
İstanbul'da bugün hava durumu nasıl, kar yağacak mı? 3 Şubat Metoroloji'den son dakika İstanbul hava durumu tahminleri İstanbul'da soğuk hava etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan son uyarılardan sonra İstanbul'a yağışlı hava yeniden yaklaşmaya başladı. Silivri ve Çatalca'da sağanak yağışı etkili oluyor. Peki İstanbul'da yarın hava nasıl olacak? İşte 15 milyondan fazla vatandaşımızın hayatını sürdürdüğü İstanbul'da 3 Şubat Pazartesi gününe ilişkin son dakika hava durumu tahminleri...
2.02.2020 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 4 Kasım Pazartesi İstanbul hava durumu açıklaması
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 4 Kasım Pazartesi İstanbul hava durumu açıklaması Birkaç gündür mevsim normalleri üzerinde seyreden İstanbul hava durumu ile ilgili vatandaşlar arayışta. 16 milyondan fazla vatandaşımızın yaşadığı İstanbul'da, Meteoroloji tarafından yapılan son dakika hava durumu tahminlerini derledik. İşte 4 Kasım Pazartesi İstanbul hava durumu...
3.11.2019 Gündem
İstanbul'da yarın hava durumu nasıl olacak, yağış var mı? Meteoroloji'den son dakika 1 Kasım Cuma...
İstanbul'da yarın hava durumu nasıl olacak, yağış var mı? Meteoroloji'den son dakika 1 Kasım Cuma... Uzun bir aranın ardından oldukça yağışlı bir günü bırakan İstanbullu milyonlarca vatandaşımız, 1 Kasım Cuma günü için aramalar yapıyor. Peki İstanbul'da yarın hava durumu nasıl olacak, yağış var mı? İşte Meteoroloji'den İstanbul hava durumuna ilişkin son dakika açıklaması...
31.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! Pazartesi itibari ile...
Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! Pazartesi itibari ile... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Buna göre, 28 Ekim Pazar gecesini 29 Ekim Pazartesi sabahına bağlayan tarih itibari ile yurt genelinde sıcaklıklar yükselecek. Uzmanlar, bu yıl geç gelen pastırma sıcaklıklarının 10-15 gün sürmesini beklediklerini açıkladı. Öte yandan bugün için peş peşe uyarılarda bulunan Meteoroloji, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve İç Anadolu'nun doğusunda kalan kesimler için karla karışık yağmur beklendiğini duyurdu.
26.10.2018 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı!
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.
11.10.2018 Gündem
İstanbul’da gökyüzünü şimşekler aydınlattı
İstanbul’da gökyüzünü şimşekler aydınlattı İstanbul’da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM’un uyarılarının ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Uzun süre boyunca etkili olan şimşekler şehrin birçok noktasında görüldü. Karanlık gökyüzünü adeta gündüze çeviren şimşekler görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Peş peşe son dakika uyarıları! İşte İstanbul'da 5 günlük tahmin...
Peş peşe son dakika uyarıları! İşte İstanbul'da 5 günlük tahmin... Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da şimşek, gök gürültüsü ve ardından yağan yağmur etkili oldu. Bazı noktalarda dolu yağışı etkili oldu. Şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 10 dakika durdurulan hava trafiği normale döndü.
28.06.2018 Gündem
Peş peşe son dakika uyarıları! İşte İstanbul'da 5 günlük tahmin...
Peş peşe son dakika uyarıları! İşte İstanbul'da 5 günlük tahmin... Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da şimşek, gök gürültüsü ve ardından yağan yağmur etkili oldu. Bazı noktalarda dolu yağışı etkili oldu. Şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 10 dakika durdurulan hava trafiği normale döndü.
28.06.2018 Gündem
İstanbul'da beklenen yağış başladı! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar
İstanbul'da beklenen yağış başladı! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün İstanbul için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Beklenen yağış öğle saatlerinde başladı. Meteoroloji, İstanbulluları ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
6.05.2018 Gündem
FLAŞ! Meteorolojiden kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı
FLAŞ! Meteorolojiden kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 17 şehirde yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.
6.05.2018 Gündem
Son dakika... Meteorolojiden uyarı geldi! Donacağız...
Son dakika... Meteorolojiden uyarı geldi! Donacağız... Marmara'nın batısı dışında yurt  genelinde yarın sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Mevsim  normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yağışlı sistemle 8 ila 12 derece  azalacak. İstanbul'da da akşam saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu. Görüş mesafesinin azalması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Deniz ulaşımı neredeyse durdu. Yollarda sürücüler sis nedeniyle zor anlar yaşıyor.
29.03.2018 Gündem
Son dakika... Meteorolojiden uyarı geldi! Donacağız...
Son dakika... Meteorolojiden uyarı geldi! Donacağız... Marmara'nın batısı dışında yurt  genelinde yarın sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Mevsim  normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yağışlı sistemle 8 ila 12 derece  azalacak. İstanbul'da da akşam saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu. Görüş mesafesinin azalması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Deniz ulaşımı neredeyse durdu. Yollarda sürücüler sis nedeniyle zor anlar yaşıyor.
29.03.2018 Gündem
Son dakika: Peş peşe uyarılar! İstanbul'da sağanak yağış ne kadar sürecek?
Son dakika: Peş peşe uyarılar! İstanbul'da sağanak yağış ne kadar sürecek? Güneşli bir cumartesi gününün ardından İstanbullular pazar gününe sağanak yağışla başladı. Kapkara bir sabaha uyanan İstanbul'da gün içerisinde de ara ara sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ve sağanak yağışlarına karşı vatandaşları uyardı. Bir uyarı da Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. Şen, twitter üzerinden yaptığı açıklamada tüm yurtta yağmurun 4 gün süreceğini duyurdu.
4.03.2018 Gündem
Meteoroloji açıkladı! İstanbul'da bu hafta hava durumu belli oldu!
Meteoroloji açıkladı! İstanbul'da bu hafta hava durumu belli oldu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzun vadeli hava durumu tahminlerini vatandaşlarla paylaştı. Açıklanan hava durumu tahminlerine göre İstanbul'da bu hafta yağmurlu geçecek. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğün'ün İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere yurt geneli için paylaştığı haftalık hava durumu tahminleri...
12.02.2018 Gündem
Son dakika: İstanbullular dikkat! Dün uyarı gelmişti
Son dakika: İstanbullular dikkat! Dün uyarı gelmişti Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor
14.10.2017 Gündem
Topbaş'tan İstanbullulara uyarı: 'Toplu taşıma araçlarını kullanın'
Topbaş'tan İstanbullulara uyarı: 'Toplu taşıma araçlarını kullanın' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul'da beklenen ciddi yağışla ilgili olarak vatandaşları dikkatli olmalarını ve yetkililerin uyarılarına karşı da hassas olmalarını istedi. Topbaş, halkın toplu taşıma araçlarını kullanmasını söyledi.
21.08.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Yağış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.