Kalem

Kalem

Son dakika kalem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalem haber sayfamızda...

Kalem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.477 kalem haberi bulunmuştur.
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın Ankara'da lösemiye yakalandıktan sonra resim yapmaya başlayan ve hastalığı yenen Buğlem Yılmaz (12), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile çekilen fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.
24.04.2024 Gündem
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi'
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi' Antalya'da mart ayında konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya'da Türkiye ortalamasının üzerinde düşüş yaşandı. Ülkemizde ve Antalya'da konut satışlarının gerilemesindeki en temel etken inşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardır" dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cari işlemler hesabı belli oldu
Cari işlemler hesabı belli oldu Şubat ayında cari işlemler hesabı 3 milyar 265 milyon ABD doları açık kaydetti.
17.04.2024 Uzmanpara
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması İYİ Parti’li 26 milletvekili, “olağanüstü kongrenin iptal edilmesi” talebini iletmek için Genel Başkan Meral Akşener’den randevu istedi ancak olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadı.
16.04.2024 Gündem
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine AK Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
7.04.2024 Gündem
Deri kumaştan kalem lekesini söküp atan tüyo! Yeniden almaya gerek yok, onarıyor
Deri kumaştan kalem lekesini söküp atan tüyo! Yeniden almaya gerek yok, onarıyor En sevdiğiniz deri çantanız ya da deri koltuğunuz tükenmez bir kalemin istilasına uğradıysa muhtemelen o lekenin çıkmayacağını düşünür üzülürsünüz. Ancak doğru yöntem ve hızlı eylemle tükenmez kalem lekesi olmuş herhangi bir deri ürününüzü kurtarmanız oldukça kolay. Nasıl mı?
3.04.2024 Püf Noktası
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından gençlerle bir araya geldi.
2.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından gençlerle bir araya geldi.
3.04.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada ifade veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde memur Melih Morsümbül ile iş insanı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Yıldırım'ın ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenildi.
25.03.2024 Gündem
Ayşe Betil: Dünya sanatında Türk imzası
Ayşe Betil: Dünya sanatında Türk imzası Yurt içi ve yurt dışı sergileriyle birçok başarıya imza atan ve kendine has üslubuyla sanatseverlerin hafızasında önemli bir yer edinen Türk ressam Ayşe Betil, eserlerini ve başarılarını sınırların ötesine taşıyor.
25.03.2024 Advertorial
Şarj etmeyen kabloyu jet gibi çalıştırma tüyosu! Ömrünü de aylarca uzatıyor
Şarj etmeyen kabloyu jet gibi çalıştırma tüyosu! Ömrünü de aylarca uzatıyor Telefonumuzu şarj ederken bazı durumlarda kablolar temassızlık etmeye, şarj etmemeye ve gittikçe bozulmaya başlar. Ancak bozulmaya başlayan kabloları tamir etmenin kolay bir yöntemi bulunuyor. Bu sayede temeassızlık eden kabloları hemen gözden çıkarmaktan vazgeçeceksiniz.
23.03.2024 Püf Noktası
Yüreklere dokunan sahneler
Yüreklere dokunan sahneler Kanal D’nin zirveden inmeyen dizisi ‘İnci Taneleri’, son bölümüyle yine yüreklere dokundu.
23.03.2024 Cadde
Azem, kulakların pasını sildi! "Yazan Kalem Siyah"
Azem, kulakların pasını sildi! "Yazan Kalem Siyah" İnci Taneleri 21 Mart Perşembe yayınlanan 9. Bölümde Azem, Nergis'in ısrarıyla türkü söyler. Havva Öğüt'ün yürekleri sızlatan yorumuyla dinlediğimiz "Yazan Kalem Siyah" türküsüyle bu kez Yılmaz Erdoğan kulakların pasını sildi.
22.03.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Sırat'ı dize getiren görüntüler
'İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Sırat'ı dize getiren görüntüler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Zahir'in otele gelip Dilber'in oğlu Alişan'ı götürmesi duygu dolu anlar yaşattı.
22.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı! 'Durmadan çalışmaya devam'
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı! 'Durmadan çalışmaya devam' Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz, milletimiz, şehirlerimiz için durmadan çalışmaya devam..." dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şoför Esnafları ile İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamu çalışanları için Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.