Kanal İstanbul Amacı

Kanal İstanbul Amacı

Son dakika kanal istanbul amacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanal istanbul amacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanal istanbul amacı haber sayfamızda...

Kanal İstanbul Amacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 187 kanal istanbul amacı haberi bulunmuştur.
Bakan Karaismailoğlu'ndan "Kanal İstanbul" açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan "Kanal İstanbul" açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kanal İstanbul, Türkiye’nin denizyolu taşımacılığındaki rolünü güçlendirecek. İstanbul Boğazı’nda seyir emniyetini arttıracağız, boğazdaki gemi trafiğini azaltacağız” dedi.
1.07.2022 Ekonomi
Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul projesi ÇED raporu - Kanal İstanbul güzergahı - Kanal İstanbul maliyeti
Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul projesi ÇED raporu - Kanal İstanbul güzergahı - Kanal İstanbul maliyeti Son zamanlarda son dakika gündem haberleri arasında yer alan Kanal İstanbul Projesi, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bugün gelen son dakika açıklamasına göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul ÇED raporunun bugün itibarıyla onaylandığını bildirdi. Peki Kanal İstanbul Projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul güzergahı neresi? Kanal İstanbul maliyeti ne kadar?
17.01.2020 Gündem
Kanal İstanbul tanıtım videosu - Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul maliyeti ve diğer merak edilenler
Kanal İstanbul tanıtım videosu - Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul maliyeti ve diğer merak edilenler Kanal İstanbul Projesi ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik. Son zamanlarda en çok konuşulan gündem maddelerinden biri olan Kanal İstanbul neden yapılıyor? Kanal İstanbul nereye yapılıyor? Güzergahı neresi olacak? Kanal İstanbul'a ne kadar maliyet harcanacak? Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?
29.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul güzergahı neresi - Kanal İstanbul maliyeti ne kadar?
Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul güzergahı neresi - Kanal İstanbul maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika haberler geliyor. Kanal İstanbul projesi hakkında bilgi almak isteyenler, Kanal İstanbul Projesi'nin amacı hakkında, Kanal İstanbul güzergahı, Kanal İstanbul maliyeti hakkında araştırmada bulunuyor. Peki Kanal İstanbul projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul nereye yapılıyor? Kanal İstanbul maliyeti ne kadar? İşte Kanal İstanbul Projesi hakkında merak edilenler...
27.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul Projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul güzergahı neresi? Yapımı kaç yıl sürecek?
Kanal İstanbul Projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul güzergahı neresi? Yapımı kaç yıl sürecek? Son günlerde en önemli gündem maddelerinden biri olan Kanal İstanbul Projesi ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "çılgın proje" olarak adlandırdığı Kanal İstanbul peojesinin amacı nedir? Vatandaşlar arasında sık sık tartışılan diğer bir konu ise Kanal İstanbul projesinin maliyeti. Kanal İstanbul'un yapımı ne kadar sürecek? Peki Kanal İstanbul maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul güzergahı neresi olacak? İşte Kanal İstanbul hakkında merak edilen bilgiler...
26.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul nedir? Son dakika Kanal İstanbul haberleri - açıklamaları | Kanal İstanbul Projesinin amacı nedir?
Kanal İstanbul nedir? Son dakika Kanal İstanbul haberleri - açıklamaları | Kanal İstanbul Projesinin amacı nedir? Son günlerde en çok konuşulan haberlerden biri olan Kanal İstanbul Projesi hakkında vatandaşlar bilgilenmek istiyor. Üst üste açıklamalar gelen Kanal İstanbul Projesi ile ilgili son dakika durum nedir? Son dakika gelen bilgilere göre; Anayasa Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'nin yap-işlet-devlet modeli kapsamına alınmasına olanak tanıyan Kanun maddesinin iptal istemini reddetti. İşte Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul neden yapılıyor? Kanal İstanbul nereye yapılacak? sorularının yanıtları ve Kanal İstanbul ile ilgili son dakika haberleri...
25.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul Projesi ile ilgili merak edilenler -  Kanal İstanbul nedir? Nereye ve neden yapılıyor?
Kanal İstanbul Projesi ile ilgili merak edilenler - Kanal İstanbul nedir? Nereye ve neden yapılıyor? Kanal İstanbul Projesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Vatandaşlar arasında merak konusu olan Kanal İstanbul projesinin amacı nedir? Son dakika haberlerde yerini koruyan Kanal İstanbul Projesi AA muhabirinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 10 gün boyunca Bakanlıkta ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde vatandaşların Kanal İstanbul ÇED Raporu'na yönelik olumlu ya da olumsuz görüşleri toplanarak değerlendirmeye alınacağını bildirdi. Peki Kanal İstanbul Projesi nedir? İşte Kanal İstanbul Projesi ile ilgili merak edilenler...
24.12.2019 Gündem
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte masadaki son anket sonucu
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte masadaki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında anketlerdeki son sonuçları açıkladı.
20.02.2024 Gündem
Acun Ilıcalı açıkladı! Kaç tane arabası ve motosikleti var?
Acun Ilıcalı açıkladı! Kaç tane arabası ve motosikleti var? Sürat tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasının yeni sezon ilk bölümlerine uçak, TIR ve klasik otomobil gibi çok konuşulan taşıtlarla katılmasıyla da adından söz ettiriyor. "Para mutluluk getirmez" diyen ünlü televizyoncu, Youtube'da katıldığı programda, "Kaç tane arabanız ve kaç tane motosikletiniz var?" sorusunu cevapladı.
28.10.2023 Cadde
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
İlk öğrencilerini bekliyor
İlk öğrencilerini bekliyor Demirören Medya Lisesi, LGS puanıyla alacağı ilk öğrencilerini bekliyor. Demirören Medya Center’da yer alan lisede öğrenciler, geleneksel ile yeni medyayı profesyonel isimlerden öğrenecekler.
6.07.2022 Eğitim
Önceliği ülkesi, bayrağı ve milletiydi
Önceliği ülkesi, bayrağı ve milletiydi 81 yıllık ömrünün 60 yılını iş hayatında, Türk ekonomisine hizmetle geçiren Erdoğan Demirören’in şiarı, “Ülkem, bayrağım söz konusuysa her sorunun üstesinden geliriz” olmuştu.
9.06.2022 Ekonomi
‘Yasak kararını tanımıyoruz’
‘Yasak kararını tanımıyoruz’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkındaki mahkûmiyet kararına ilişkin “İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz. Mahkemeyi de tanımıyoruz. Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır” diye konuştu.
18.05.2022 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizle aramıza kimseyi sokmayız
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizle aramıza kimseyi sokmayız Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris İklim Anlaşması'na ilişkin, "Eğer bu adımı biz değil, bir başkası veya bir başka yönetim atmış olsaydı emin olun ülkemizde ve dünyada onu yere göğe sığdıramazlardı. Ama biz söz konusu olduğumuz için aynı kesimler adeta sağır ve kör kesildiler." dedi. Gençlerin enerjisi, hayat sevinci, umudu ve vizyonunun kendilerine daha çok çalışma, eser ve hizmet üretme aşkı, şevki verdiğine dikkati çeken Erdoğan, "Bunun için gençlerle aramıza girmeye kalkanlara diyoruz ki 'Siz kendi işinize bakın'. Hangi kuşaktan olursa olsun gençlerimizle aramıza kimseyi sokmayız. Yeni bir terim ortaya koydum. Bizimki hangi kuşaktan? Bizimki Teknofest kuşağı." ifadelerini kullandı.
10.10.2021 Siyaset
Son dakika! Devlet Bahçeli'den önemli çıkış: Üniversite sınavları kaldırılmalı
Son dakika! Devlet Bahçeli'den önemli çıkış: Üniversite sınavları kaldırılmalı Son dakika haberlere göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Artık üniversite sınavlarına neşter vurmanın zamanı gelmiştir. Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır." ifadelerini kullandı.
29.06.2021 Siyaset
Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul projesi güzergahı, maliyeti, haritası bilgileri
Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul projesi güzergahı, maliyeti, haritası bilgileri Gündemdeki yerini koruyan Kanal İstanbul Projesi hakkında meraklı arayış zaman zaman artıyor. Vatandaşlar Kanal İstanbul nedir, Kanal İstanbul projesi güzergahı, maliyeti ve haritası hakkında bilgi edinmek istiyor. Kanal İstanbul Projesi'nin resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgileri haberimizde derledik. İşte Kanal İstanbul hakkında sıklıkla araştırılan soruların yanıtları...
5.04.2021 Gündem
Doya Doya Moda İvana Sert kimdir? İvana Sert nereli?
Doya Doya Moda İvana Sert kimdir? İvana Sert nereli? Ivana Sert yeniden ekranlarda. Doya Doya Moda jüri üyeliğinden ayrılan Kemal Doğulu'nun yerine konuk olacak Ivana Sert geldi. Peki, Ivana Sert kimdir, kaç yaşında? Ivana Sert nereli? İşte Doya Doya Moda yeni jürisi Ivana Sert ile ilgili merak edilenler.
30.12.2020 Cadde
Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul güzergahı 2020 imar planı neresi?
Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul güzergahı 2020 imar planı neresi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı bir televizyon kanalında Kanal İstanbul Projesi’ne karşı çıktığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma açıldığı hakkında konuştu. Vatandaşlar ise Kanal İstanbul projesi hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul güzergahı 2020 imar planı neresi? Kanal İstanbul ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...
16.11.2020 Gündem
Son dakika... RTÜK'ten flaş Netflix açıklaması
Son dakika... RTÜK'ten flaş Netflix açıklaması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Netflix ile ilişkilerimiz iyi. Son dönemde bütün uyarılarımızı dikkate aldılar. Nihayetinde ticari bir kuruluş. Türkiye'den kar ederken, regülasyon kurumuyla kötü olmak istemezler. Bizim onlardan milli ve manevi değerlerimize saygı ya da milli güvenliğe ilişkin taleplerimizin olması doğaldır." dedi.
25.10.2020 Gündem
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, güzergahı neresi?
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, güzergahı neresi? Kanal İstanbul projesi hakkında bilgi almak isteyenler, projenin amacını, güzergahını öğrenmek istiyor. İstanbulluları yakından ilgilendiren Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı ise merak ediliyor. Kanal İstanbul'un resmi internet sitesi üzerinde ye alan tüm bilgileri haberimizde derledik. Projeye dair en çok merak edilen soruların yanıtları haberimizde...
13.07.2020 Gündem
Son dakika...Öğrenciler dikkat! Uzaktan eğitim bugün başlıyor
Son dakika...Öğrenciler dikkat! Uzaktan eğitim bugün başlıyor Son dakika haberlere göre, uzaktan eğitimde ilk ders bugün başlıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında evler okula dönecek. Milli Eğitim Bakanlığı, TRT’de yayınlanacak ilkokul, ortaokul ve liseler için ‘eba (eğitim bilişim ağı) TV uzaktan eğitim programı’nı açıkladı. Her kademe için haftalık ders programı belirlendi. Üniversiteler de online eğitime başlıyor. İşte uzaktan eğitimin detayları...
23.03.2020 Gündem
Öğretmen dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Öğretmen dizisi nerede çekiliyor?
Öğretmen dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Öğretmen dizisi nerede çekiliyor? Öğretmen dizisi 1. bölüm ile bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkacak. Yayınlan ilk bölüm fragmanları ile büyük ses getiren Öğretmen dizisinde hikayenin baş kahramanı olan Akif Erdem öğrencilerine insanlık dersi vermek için bir plan yapar. Öğrencilerin hiç beklemediği bu tepki karşısında şaşkına dönen öğrenciler ne yapacaklarını bilemez. 12/A sınıfı öğrencisi olan ve öldürülen Rüya Örnek'in ölümünde kimin payı olduğunu öğrenmeye çalışan Akif Öğretmen amacına ulaşabilecek midir? Öğretmen dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Dizinin çekimleri nerede yapılıyor?
4.03.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu: Saldırıya karşılık verdik, vermeye de devam edeceğiz
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu: Saldırıya karşılık verdik, vermeye de devam edeceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib'de Esed rejiminin saldırısına karşılık verildiğini ve vermeye de devam edileceğini söyledi. Çavuşoğlu, Suriye'de Beşşar Esed rejiminin "saldırganlığının artması ve arsızlaşmaya başlaması" nedeniyle Astana ve Soçi süreçlerinin yara almaya başladığını belirterek, Rusya'nın "rejimi tam kontrol edemiyoruz" şeklindeki bahanelerini de doğru bulmadıklarını söyledi.
4.02.2020 Siyaset
Erdoğan talimat verdi: ‘Kanal İstanbul’ sitesi hazırlandı
Erdoğan talimat verdi: ‘Kanal İstanbul’ sitesi hazırlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kanal İstanbul Projesi’nin halka anlatılması” talimatının ardından harekete geçen İletişim Başkanlığı, kanalistanbul.gov.tr internet sitesini yayına açtı.
3.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kanal İstanbul Amacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.