Kansas

Kansas

Son dakika Kansas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kansas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kansas haber sayfamızda...

Kansas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 754 kansas haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncunun esrarengiz ölümü! Kayıp diye aranırken cansız bedeni bulundu
Ünlü oyuncunun esrarengiz ölümü! Kayıp diye aranırken cansız bedeni bulundu 1923, The Wild Frontier, The Tall Tales of Jim Brider, gibi dizilerde boy gösteren Cole Brings Plenty, 2 Nisan'dan bu yana kayıptı. Hem ailesi hem de polis tarafından aranan 27 yaşındaki oyuncunun cansız bedeni, kırsal bir alanda bulundu.
6.04.2024 Cadde
ABD’de kuş gribi alarmı
ABD’de kuş gribi alarmı ABD’de geçtiğimiz günlerde Teksas ve Kansas’taki çiftliklerde ineklerde ve sütlerinde ilk kez kuş gribi (H5N1) tespit edildi.
5.04.2024 Dünya
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Terör izine rastlanmadı
Terör izine rastlanmadı ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas City şehrinde düzenlenen Super Bowl şampiyonluğu kutlamaları sırasında açılan ateş sonucu en az bir kişi hayatını kaybederken, yaralı sayısı 21’e yükseldi.
16.02.2024 Dünya
ABD’de geçit töreninde silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var
ABD’de geçit töreninde silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas şehrinde yapılan bir geçit töreni sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda en az 1 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı açıklandı.
15.02.2024 Dünya
Super Bowl'da şampiyon Kansas City Chiefs
Super Bowl'da şampiyon Kansas City Chiefs Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk maçı olan Super Bowl'da San Francisco 49ers'ı 25-22 mağlup eden Kansas City Chiefs, şampiyonluğa ulaştı.
12.02.2024 Diğer
SUPER BOWL 2024 SAAT KAÇTA, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 🏈 58. Süper Bowl'da kim sahne alacak?
SUPER BOWL 2024 SAAT KAÇTA, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 🏈 58. Süper Bowl'da kim sahne alacak? Amerikan Futbolu Ligi’nin (NFL) final maçı olan Super Bowl için nefesler tutuldu! Kansas City Chiefs ile San Francisco 49ers takımlarının mücadelesi yaşanacak. Muhteşem gösterilerin de yaşanacağı 2024 Super Bowl'da sahne alacak isim de, şovu bekleyenler tarafından araştırılıyor. Peki, Super Bowl saat kaçta, hangi kanalda?
11.02.2024 Futbol
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
ABD’yi kar fırtınası vurdu! 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu! 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Haberler
ABD'de fırtına: En az üç ölü
ABD'de fırtına: En az üç ölü ABD'nin doğusunu fırtına vurması sonucu en az üç kişi hayatını kaybetti.
10.01.2024 Dünya
ABD'de Yolcu uçağı birbirine kattı! 'İnsan kaçakçılığına uğruyorum'
ABD'de Yolcu uçağı birbirine kattı! 'İnsan kaçakçılığına uğruyorum' Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran videoda, genç kadının 'insan kaçakçılığına uğradığını' söyleyerek uçağı birbirine kattığı görüldü.
16.11.2023 Haberler
ABD'de Yolcu uçağı birbirine kattı! 'İnsan kaçakçılığına uğruyorum'
ABD'de Yolcu uçağı birbirine kattı! 'İnsan kaçakçılığına uğruyorum' Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran videoda, genç kadının 'insan kaçakçılığına uğradığını' söyleyerek uçağı birbirine kattığı görüldü.
16.11.2023 Dünya
Sevgilisiyle rahat görüşebilmek için milyonlar harcadı! İşte ünlü çiftin aşk yuvası
Sevgilisiyle rahat görüşebilmek için milyonlar harcadı! İşte ünlü çiftin aşk yuvası Son haftalarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce-Taylor Swift çiftinden ünlü Amerikan futbolcusu, sevgilisiyle meraklı gözlerden uzakta görüşebilmek için milyonlarca dolarlık bir malikane satın aldı. Ünlü çiftin aşk yuvasında şelale, yüzme havuzu, mini golf sahası, altı yatak odası ve altı banyo bulunuyor.
21.10.2023 Cadde
Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor! 'Hayatımın en güzel selfie'si'
Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor! 'Hayatımın en güzel selfie'si' 'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Son olarak arkadaşları Taylor Swift, Ryan Reynolds ve Blake Lively ile maça giden aktörün çektiği selfie sosyal medyada gündem oldu.
3.10.2023 Cadde
Einstein'ın beynini çaldı, 240 dilime böldü! Böylesi ancak filmlerde yaşanır
Einstein'ın beynini çaldı, 240 dilime böldü! Böylesi ancak filmlerde yaşanır Dünyaca ünlü bilim insanı hayatını kaybettiğinde ondan geriye sadece küllerinin kalmasını istemişti. Ancak öyle olmadı. İzni bile olmadan yıllarca bir kavanoz içinde seyahat eden Albert Einstein'ın beyninin hikâyesi, filmleri aratmayacak cinsten.
2.10.2023 Yaşam
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Aylar sonra tabuttan mucize çıktı! Yeni kıyafet giydirmek için açıp koluna girdiler
Aylar sonra tabuttan mucize çıktı! Yeni kıyafet giydirmek için açıp koluna girdiler İnanışları gereği ölen bir keşişin mezarını açan manastır çalışanları gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamadı.
8.08.2023 Dünya
Gazetedeki fotoğraf yaktı, saadet zinciri çöktü!
Gazetedeki fotoğraf yaktı, saadet zinciri çöktü! Çaldığı milyonlarca dolarla bir malikanede yaşıyordu, havalı etkinliklerde boy gösterip medyada görünüyordu. Ancak fotoğrafını tanıyan bir kişinin polisi aramasıyla saadet zinciri tepetaklak oldu.
4.08.2023 Dünya
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı ABD Merkez Bankası (Fed) anketine göre ABD'de ekonomik faaliyetler son haftalarda hafifçe arttı.
13.07.2023 Uzmanpara
ABD’de palet fabrikasında korkutan yangın
ABD’de palet fabrikasında korkutan yangın ABD’nin Kansas kentindeki sanayi bölgesinde yer alan bir palet fabrikasında yangın çıktı.
16.06.2023 Dünya
ABD'nin Utah eyaletinde İncil yasaklandı
ABD'nin Utah eyaletinde İncil yasaklandı ABD'nin Utah eyaletinde bir velinin talebi üzerine Hristiyanların kutsal kitabı İncil yasaklandı.
3.06.2023 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı!
Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı! ABD'de tabutundan özel bir tören için çıkartılan rahibe herkesi şaşırttı. Mucize olarak nitelendirilen gelişme sonrası kadının cesedinin bozulmadığı ortaya çıktı.
30.05.2023 Dünya
'Demir adam'ın bu özelliği kimsede yok! 47 kiloluk top mermisi bile yıkamadı
'Demir adam'ın bu özelliği kimsede yok! 47 kiloluk top mermisi bile yıkamadı Hayatını değiştiren gelişmeyi fark ettiğinde ergenlik çağındaydı. Yaşıtlarının aksine karnına aldığı darbelerden dolayı bir acı hissetmiyordu. Bunu test etmek isteyen pek çok arkadaşı onu görünce karnına yumruk atmaya başladı. Artık yumruklarla da yetinmiyor, karnına balyoz darbeleri alıyor hatta ağır siklet şampiyonunun bile karnına yumruk atmasına izin veriyordu. Ancak bir süre sonra tehlikenin dozunu daha da artırdı ve doğrudan karnına 47 kiloluk bir top mermisi attırarak yeni bir rekor daha kırdı.
23.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kansas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.