Konut Projesi

Konut Projesi

Son dakika konut projesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konut projesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konut projesi haber sayfamızda...

Konut Projesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.423 konut projesi haberi bulunmuştur.
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı.
5.04.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar açıkladı! BAYKAR'ın insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı.
5.04.2024 Ekonomi
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi!
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi! İspanya Futbol Federasyonu Başkanlığı’ndan alınan Luis Rubiales, bu kez yolsuzluk soruşturmasına uğradı. Dominik’e giden eski başkanın, Karayipler ülkesinin vatandaşlığına geçmeye çalıştığı belirtiliyor.
25.03.2024 Diğer
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
'Yenilenen Saraçoğlu Mahallesi, seçimden sonra açılacak'
'Yenilenen Saraçoğlu Mahallesi, seçimden sonra açılacak' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan ve tarihi dokusu restore edilerek koruma altına alınan Saraçoğlu Mahallesi'nin seçimden sonra açılışının yapılacağını söyledi.
14.03.2024 Haberler
'Yenilenen Saraçoğlu Mahallesi, seçimden sonra açılacak'
'Yenilenen Saraçoğlu Mahallesi, seçimden sonra açılacak' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan ve tarihi dokusu restore edilerek koruma altına alınan Saraçoğlu Mahallesi'nin seçimden sonra açılışının yapılacağını söyledi.
14.03.2024 Ekonomi
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
Dünya Mimarlığının En İyileri
Dünya Mimarlığının En İyileri Global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 29 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşti. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde farklı kategorilerde büyük ödüle layık görülen projeleri derledik.
28.01.2024 Mimarlık
Faiz kararı öncesi altın ve borsada yeni tahmin! Ekonomist Hikmet Baydar'dan çarpıcı analiz
Faiz kararı öncesi altın ve borsada yeni tahmin! Ekonomist Hikmet Baydar'dan çarpıcı analiz Piyasaların gözü kulağı perşembe günü açıklanacak olan faiz kararında olacak. Son dönemde altın ve borsadaki fiyat hareketleri oldukça dikkat çekmişti. Borsa yükselişe geçerken, altında dalgalı bir seyir görülmüştü. Peki faiz kararı öncesi altın ve borsada tahminler ne? Borsada yükselişi sağlayan iki etken açıklandı. İşte detaylar...
22.01.2024 Ekonomi
İzmir’e özel konut projesi
İzmir’e özel konut projesi İzmir’in sorunlarının beş yıl daha öteleme şansı olmadığını belirten Dağ, “Bu kentte yaşayan insanlara belediye aracılığıyla konut imkânı sağlamak istiyoruz. Sadece İzmir’de ikâmet edenlerin faydalanacağı bir proje üzerinde çalışıyoruz” dedi.
22.01.2024 Gündem
17 Ağustos'taki depremde de dimdik ayaktaydı! İstanbul’un gözdesi Akaretler’in hikâyesi
17 Ağustos'taki depremde de dimdik ayaktaydı! İstanbul’un gözdesi Akaretler’in hikâyesi Günümüzden tam 149 yıl önce İstanbul’da dev bir projeye imza atılmış, Beşiktaş’ın en güzel manzaralı noktası Dolmabahçe Sarayı çalışanlarına saray olmuştu. ‘Sıraevler’in en büyük depremlere dayanan 150 yıla yakın hikâyesi mis gibi tarih kokuyor!
11.01.2024 Yaşam
Kısıklı’da Boğaz manzaralı sürdürülebilir yaşam alanı
Kısıklı’da Boğaz manzaralı sürdürülebilir yaşam alanı Summa Turizm Yatırımcılığı, İstanbul Boğazı ve şehir manzarasına hâkim konumda bulunan Kısıklı Park Projesi’ni duyurdu.
27.12.2023 Ekonomi
Aylık 70 bin TL maaşla elaman bulunamıyor: Nedeni belli oldu!
Aylık 70 bin TL maaşla elaman bulunamıyor: Nedeni belli oldu! Son dönemde inşaat sektöründe çalışan sıkıntısı yaşanıyor. Aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulunamadığı belirtiliyor. Özellikle inşaat maliyetlerinin arttığı bu süreçte işverenler, çalıştıracak sıva, kaynak ve boya ustası bulmakta güçlük çekiyor. Peki eleman sıkıntısının yaşanmasının başlıca sebepleri neler? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik merak edilen soruları cevapladı.
14.12.2023 Ekonomi
Türk ekonomisine kesintisiz destek
Türk ekonomisine kesintisiz destek VakıfBank’ın nakdi ve gayri nakdi krediler yoluyla Türkiye ekonomisine sağladığı finansman desteği, yıllık bazda yüzde 70 artarak 1,8 trilyon liraya ulaştı, aktif büyüklüğü ise yıllık yüzde 77 artışla 2,4 trilyon lira seviyesini aştı.
11.11.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı! 40 milyar TL hibe edildi
Bakan Özhaseki açıkladı! 40 milyar TL hibe edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı sunumda Yerinde Dönüşüm Projesinde gelinen son durumu paylaştı.
10.11.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: “TOKİ 1779 sosyal konutu teslim etmeye başladı”
Bakan Özhaseki: “TOKİ 1779 sosyal konutu teslim etmeye başladı” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ’nin inşasını tamamladığı 1779 sosyal konutun, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını bildirdi. Bakan Özhaseki, “Konutların teslimi kasım ayı sonuna kadar devam edecek.” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde son durum! 400 sosyal konutun temeli atıldı
Deprem bölgesinde son durum! 400 sosyal konutun temeli atıldı Depremin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Battalgazi Belediyesi tarafından Çamurlu Mahallesi'nde hayata geçirilen proje ile depreme dayanıklı 400 sosyal konutun temeli atıldı.
4.11.2023 Gündem
Uçaktan iner inmez Bodrum'daki eviniz 4 dakika! Yeni yaşamınızın ayrıntılarını keşfedin!
Uçaktan iner inmez Bodrum'daki eviniz 4 dakika! Yeni yaşamınızın ayrıntılarını keşfedin! Bundan 20 yıl öncesine gidelim... Bodrum'un kireç beyazı gelinliğe bürülü olduğu, Otogar'dan her beldeye yarım saate gidilebildiği, her gece müdavimleriyle dolup taşan bir avuç mekanın olduğu, balığı, mezesi, eğlencesi, yerlisi, turisti bol halini hatıralarda canlandıralım. Bodrum'u bilmediğiniz şekilde keşfetmeye var mısınız?
2.11.2023 Advertorial
THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ ne zaman yapılacak, belli oldu mu? Emlak Konut sosyal konut projesi detayları
THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ ne zaman yapılacak, belli oldu mu? Emlak Konut sosyal konut projesi detayları THY Emlak Konut sosyal konut projesi ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Başvuruların alınmasının üzerinden uzun bir süre geçmesiyle birlikte başvuruda bulunan vatandaşlar Emlak Konut kura tarihlerini araştırıyor. Peki, Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Sosyal Konut projesinde kura tarihi belli oldu mu?
7.10.2023 Bilgi Rehberi
Reel sektöre 250 milyon dolar destek
Reel sektöre 250 milyon dolar destek VakıfBank, 2020 yılında Dünya Bankası ile imzaladığı 250 milyon dolarlık uzun vadeli kredi anlaşması kapsamında sağladığı uluslararası kaynağın tamamını reel sektörün kullanımına sundu. Banka, kısa süre önce de Fransız Kalkınma Ajansı ile Yeşil Konut Projesi anlaşmasının 100 milyon euro’luk ikinci dilimi için imzaları atmıştı.
7.10.2023 Ekonomi
GAZİKONUT İSİM LİSTESİ: (GBB) Gazikonut Güneyşehir Projesi 2. Etap kura sonucu sorgulama nasıl yapılır, başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?
GAZİKONUT İSİM LİSTESİ: (GBB) Gazikonut Güneyşehir Projesi 2. Etap kura sonucu sorgulama nasıl yapılır, başvuru bedeli ne zaman iade edilecek? Gazikonut Güneyşehir 2. Etap Konut Projesi kura çekimi gerçekleşti. Kura çekiminin ardından ilgililer Güneyşehir isim listesi sorgusuna başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikonut kura çekim sonucu isim listesi sorgulama ekranı açıldı mı, başvuru bedeli iadesi nasıl olacak?
2.10.2023 Bilgi Rehberi
Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na yanıt
Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na yanıt Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kendisi hakkında açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yanıt verdi.
19.09.2023 Gündem
THY Emlak Konut Kura Çekimi ne zaman, tarih belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy sosyal konut projesi ödeme planı
THY Emlak Konut Kura Çekimi ne zaman, tarih belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy sosyal konut projesi ödeme planı THY Emlak Konut sosyal konut projesi kura tarihi ile ilgili aramalar hız kazandı. Haziran ayında başvuruları alınan THY Emlak Konut projesinde kura tarihi beklenirken ödeme ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki Emlak Konut projesi kura tarihi açıklandı mı?
7.09.2023 Bilgi Rehberi
Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray'dan Kahramanmaraş'a kalıcı konut projesi
Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray'dan Kahramanmaraş'a kalıcı konut projesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, deprem bölgesi Kahramanmaraş’a ziyarette bulundu. Özbek, ziyaretinde sarı-kırmızılı ekibin Kahramanmaraş'ta yapmak istediği kalıcı konut projesini de açıkladı.
5.08.2023 Galatasaray
EMLAK KONUT THY KURA TARİHİ ne zaman, açıklandı mı? İşte Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı
EMLAK KONUT THY KURA TARİHİ ne zaman, açıklandı mı? İşte Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri sosyal konut projesinde son durum ile ilgili bilgiler yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda başvuruları alınan THY Emlak Konut sosyal konut projesinde kuralar henüz gerçekleşmedi. 1+1, 2+1, 3+1 daire sahibi olabilmek için başvuru yapanlar Emlak Konut kura tarihini merak ediyor.
4.08.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Projesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.