Kuralar

Kuralar

Son dakika kuralar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuralar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuralar haber sayfamızda...

Kuralar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 976 kuralar haberi bulunmuştur.
8 bin işçi alımıyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması
8 bin işçi alımıyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 bin sürekli işçi alım kurasının gerçekleştirildiğini paylaştı. Kurada yerleşenlerin önümüzdeki günlerde yayınlanacağını açıklayan Koca, önemli açıklamalarda da bulundu.
5.04.2024 Gündem
'Hatay'da 224 milyarlık yatırımımız var'
'Hatay'da 224 milyarlık yatırımımız var' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin en çok etkilediği il olan Hatay’a 224 milyar liralık yatırımları olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Özhaseki, Yaralar sarılıncaya kadar. Bütün hak sahibi kardeşlerimiz; 'Evet hakkımızı aldık, sizden Allah razı olsun' deyinceye kadar buralardayız. Sonuna kadar da hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'nin mücevherleri Edin Dzeko ve Dusan Tadic! Kusursuz saat gibi
Fenerbahçe'nin mücevherleri Edin Dzeko ve Dusan Tadic! Kusursuz saat gibi Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızları Edin Dzeko ve Dusan Tadic ilerleyen yaşlarına rağmen şapka çıkarılacak performanslar sergiliyor. Sakatlık nedir bilmeyen müthiş ikili hem sahada hem de saha dışında takıma liderlik yaparken, takım arkadaşlarına da örnek oluyor.
6.03.2024 Fenerbahçe
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA TARİHLERİ 📅 SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR 8 bin işçi alımı kura çekiliş tarihi...
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA TARİHLERİ 📅 SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR 8 bin işçi alımı kura çekiliş tarihi... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 8 bin sürekli işçi alımı başvuruları 23-27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alındı. Başvuruların tamamlanmasının ardından gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Peki İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekiliş tarihleri açıklandı mı, kuralar ne zaman çekilecek?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Mustafa Eröğüt: Genç ve potansiyelli bir takımız!
Mustafa Eröğüt: Genç ve potansiyelli bir takımız! TFF Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, UEFA Uluslar Ligi kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Milli Takım
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın grubunu değerlendirdi! EURO 2024 hedefini açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın grubunu değerlendirdi! EURO 2024 hedefini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı'nın grubunun netlik kazanması sonrası konuştu.
8.02.2024 Milli Takım
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! CEV Şampiyonlar Ligi'nin play-off turu ikinci maçınta PGE Rysice Rzeszow'u 3-0 mağlup eden VakıfBank, çeyrek final biletinin sahibi oldu.
8.02.2024 Voleybol
Hamit Altıntop'tan Semih Kılıçsoy yorumu! 'Bir sürpriz değil'
Hamit Altıntop'tan Semih Kılıçsoy yorumu! 'Bir sürpriz değil' TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakiplerinin belli olması sonrası konuştu.
8.02.2024 Milli Takım
Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Lisansı çıktı
Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Lisansı çıktı Galatasaray, yeni transferi Derrick Köhn ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.
8.02.2024 Galatasaray
Thomas Meunier: İlk maçımı kesinlikle unutmayacağım!
Thomas Meunier: İlk maçımı kesinlikle unutmayacağım! Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.
8.02.2024 Trabzonspor
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Milli Takım
Nuri Şahin'den Dortmund itirafı: Adana maçından sonra süreç başladı
Nuri Şahin'den Dortmund itirafı: Adana maçından sonra süreç başladı Antalyaspor'un ardından Borussia Dortmund'a giden Nuri Şahin, Alman ekibi gidiş sürecini anlattı. Nuri Şahin, Milli Takım ve Antalyaspor için de konuştu.
19.01.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'da Okan Buruk neşteri vurdu! İki futbolcu kulübeye
Galatasaray'da Okan Buruk neşteri vurdu! İki futbolcu kulübeye Süper Lig'de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Okan Buruk kadro planlamasında değişikliğe gidiyor. İstenilen formu yakalayamayan iki futbolcu kulübeye çekilecek.
18.01.2024 Galatasaray
Brian Priske'den Galatasaray yorumu! 'Bizi fantastik bir maç bekliyor'
Brian Priske'den Galatasaray yorumu! 'Bizi fantastik bir maç bekliyor' Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Eleme Turu'nda Galatasaray ile eşleşmelerinin ardından konuştu.
18.12.2023 Galatasaray
Sparta Prag'ın yıldızından Galatasaray itirafı! 'Kuradan çok mutluyum'
Sparta Prag'ın yıldızından Galatasaray itirafı! 'Kuradan çok mutluyum' UEFA Avrupa Ligi Play-Off Eleme Turu'nda Galatasaray ile eşleşen Sparta Prag'da futbolcular açıklamalarda bulundu. Jakup Pesek, kura çekimiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken Lukas Haraslin'in yorumu dikkat çekti.
19.12.2023 Galatasaray
İstanbulspor kaleci David Jensen'in sözleşmesini feshetti
İstanbulspor kaleci David Jensen'in sözleşmesini feshetti Sarı-siyahlı kulüp, Danimarkalı file bekçisinin karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.
18.12.2023 İstanbulspor
UEFA Konferans Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
UEFA Konferans Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off turu kuraları çekildi. Fenerbahçe'nin doğrudan son 16 Turu'na kaldığı ve rakibini beklediği turnuvanın Play-Off eşleşmeleri belli oldu. İşte detaylar...
18.12.2023 Fenerbahçe
Yaz transfer döneminde geldi Ocak'ta ayrılıyor! Galatasaray'da ilk veda
Yaz transfer döneminde geldi Ocak'ta ayrılıyor! Galatasaray'da ilk veda Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından Ocak ayında yapılacak transferler ve gönderilecek isimler belirlendi. Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimle yolların ayrılması bekleniyor.
14.12.2023 Galatasaray
ÖZEL | Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a olay sözler! 'Niye yenemiyorlar diye düşünsün'
ÖZEL | Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a olay sözler! 'Niye yenemiyorlar diye düşünsün' Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın kendilerini küçük gördüğünü savunan 35 yaşındaki çalıştırıcı, “Şimdi bizi neden yenemiyorlar diye düşünsünler. Türk medyası rakipten kimi istediğimi sormuştu. Şimdi ben soruyorum, Kopenhag’dan kimi alırsınız!” dedi.
14.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Bakan Bak'tan EURO 2024 vurgusu! 'Evimizde gibi oynayacağız'
Bakan Bak'tan EURO 2024 vurgusu! 'Evimizde gibi oynayacağız' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Zeytinburnu'nda spor tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Bak, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'da düzenlenecek olmasına vurgu yaptı.
2.12.2023 Skorer
A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası'nı garantileyen ülkeler
A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası'nı garantileyen ülkeler Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda eleme maçları heyecanında sona yaklaşıldı. A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel rakipleri netlik kazandı.
20.11.2023 Milli Takım
Bakan Özhaseki gençlerle buluştu: '50 bin konutu teslim edeceğiz'
Bakan Özhaseki gençlerle buluştu: '50 bin konutu teslim edeceğiz' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı’na katıldı. Çalıştayda gençlerle bir araya gelen Bakan Özhaseki, “Yılsonuna kadar deprem bölgesinde 50 bine yakın konutu teslim edeceğiz” dedi.
7.11.2023 Ekonomi
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olmasıyla liderliğe yükselen Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Nevzat Dindar, Muslera'nın geri dönüş tarihini açıkladı.
6.11.2023 Galatasaray
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
25.10.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kuralar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.