Kurban Bağışı

Kurban Bağışı

Son dakika kurban bağışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurban bağışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurban bağışı haber sayfamızda...

Kurban Bağışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 184 kurban bağışı haberi bulunmuştur.
Futbolda şike kumpası davasında 7 yıl 6 ay ceza!
Futbolda şike kumpası davasında 7 yıl 6 ay ceza! "Futbolda şike kumpası" davasının firari sanığıyken gaybubet evinde yakalandığı iddiasıyla yargılanan avukat Cemalettin Mutlu’ya mahkeme, 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
9.01.2024 Futbol
Kurban bağışında 'sahte dernek' uyarısı
Kurban bağışında 'sahte dernek' uyarısı Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, kurban bağışı toplama bahanesiyle, sahte dernekler kurulduğunu belirterek, "Dini vazifelerini yerine getirmek için para biriktirip kurban kesecek insanların emeğini kimse çalmasın" dedi.
22.06.2023 Ekonomi
LÖSEV 2023 Kurban Bayramı kampanyasına başladı
LÖSEV 2023 Kurban Bayramı kampanyasına başladı LÖSEV bu yıl için kurban bağışı fiyatlarını 5 bin 450 TL olarak belirlediğini duyurdu.
19.06.2023 Çocuk
İBB duyurdu: Kurban bağış fiyatları 2023 ne kadar? Kurban bağışı nasıl, nereye yapılır?
İBB duyurdu: Kurban bağış fiyatları 2023 ne kadar? Kurban bağışı nasıl, nereye yapılır? Kurban bağış kampanyası başladı. Kurban Bayramı'na kısa süre kala kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, kurban bağış fiyatları 2023 ne kadar araştırıyor. Peki kurban bağışı nasıl, nereye yapılır?
14.06.2023 Bilgi Rehberi
Küçükbaşa büyük talep
Küçükbaşa büyük talep Dün itibarıyla İstanbul’a kurbanlık girişleri başladı, pazarlık ve satışlar hareketlendi. Kurban pazarlarında büyükbaş hisse fiyatlarını yüksek bulan vatandaşların bu yıl daha çok küçükbaşa yönelik talep oluşturduğu ifade ediliyor.
14.06.2023 Ekonomi
DARÜLACEZE nedir, ne demek? Darülaceze nerede, ne zaman kuruldu?
DARÜLACEZE nedir, ne demek? Darülaceze nerede, ne zaman kuruldu? Darülaceze tarihi, kuruluş hikayesi gündemde yer alan konulardan. Ancak söz konusu kurum Darülaceze kuruluşu ise 1877 yılına kadar uzanıyor. Osmanlı döneminde açılan insani bir kurum olan Darülaceze kelime anlamı ne demek?
30.09.2022 Bilgi Rehberi
Malezya ile ilişki seviyesi yükseliyor
Malezya ile ilişki seviyesi yükseliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Malezya Başbakanı iki ülke arasındaki ilişkileri stratejik ortaklıktan “kapsamlı stratejik ortaklık” seviyesine yükseltme kararı aldı. İki ülke aşı geliştirme gibi konularda müşterek çalışmalar yürütecek.
8.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyanet Vakfı'na kurban bağışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyanet Vakfı'na kurban bağışı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu" denildi.
7.07.2022 Gündem
Kurban bağışını Kızılay’a yaptı
Kurban bağışını Kızılay’a yaptı Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valisi Yavuz Selim’iziyaret etti. 
27.06.2022 Ege
Bayram bağışları Darüşşafakalı öğrencilere gelecek oluyor
Bayram bağışları Darüşşafakalı öğrencilere gelecek oluyor 159 yıldır "eğitimde fırsat eşitliği" misyonuyla annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere ücretsiz 8 yıllık kolej düzeyinde eğitim imkanı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, Kurban Bayramı’nda hayırseverleri desteğe davet ediyor.
23.06.2022 Yaşam
Türk Kızılay, kurban bedellerini açıkladı
Türk Kızılay, kurban bedellerini açıkladı Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışı kurban bedeli 1475 TL, yurt içi kurban bedeli 2475 TL oldu.
9.06.2022 Haberler
FETÖ'nün yeniden yapılanma metotları ve şifreleri deşifre oldu
FETÖ'nün yeniden yapılanma metotları ve şifreleri deşifre oldu FETÖ'nün Marmara bölgesi finans yapılanmasına yönelik operasyonda 11 örgüt üyesi gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüt adına para ve kurban bağışı topladığı, cezaevindeki FETÖ'cülerin ailelerine maddi yardım yaptığı belirlendi. FETÖ'cülerin, örgütün yeniden yapılanması amacıyla öğrenci evlerinde faaliyet yürüttüğü ortaya çıktı.
31.03.2022 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten Kızılay'a kurban bağışı
İbrahim Tatlıses'ten Kızılay'a kurban bağışı Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türk Kızılay’a kurban bağışında bulundu.
19.07.2021 Cadde
İsrail, Kudüs'e büyükelçilik açması için Senegal ile görüşüyor
İsrail, Kudüs'e büyükelçilik açması için Senegal ile görüşüyor İsrail'in Dakar Büyükelçisi Roi Rosenblit, Senegal'in Kudüs'te büyükelçilik açarak iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirebileceğini söyledi.
9.07.2021 Dünya
‘İçişleri Bakanı mızıkçılık yapıyor’
‘İçişleri Bakanı mızıkçılık yapıyor’ CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden tek bir kişinin imzasıyla çıktığını belirterek, “Bu dakikadan sonra kadına kalkan her elde, istismara uğrayan her çocukta, Erdoğan şahsım hükümetinin iki cihanda da sorumluluğu var” dedi.
3.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TDV'ye kurban bağışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TDV'ye kurban bağışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulundu.
1.07.2021 Siyaset
İlk kurban bağışı engelsiz yürekten
İlk kurban bağışı engelsiz yürekten Türk Kızılay Urla şubesinin, 2021 yılı ilk kurban bağışı Hayata Bağlan projesinin engelli kursiyerlerinden Firdevs Özdemircan’dan geldi.
28.06.2021 Ege
ÇOCUKLARA CAN!
ÇOCUKLARA CAN! LÖSEV, Kurban Bayramı kampanyasına başladığını duyurdu.
28.06.2021 Cadde
Darülaceze Nedir, Görevleri Nelerdir? Darülaceze'de Kimler Kalır?
Darülaceze Nedir, Görevleri Nelerdir? Darülaceze'de Kimler Kalır? Osmanlı döneminde kurulmuş ve daha sonra günümüze kadar gelmeyi başarmış olan pek çok kurum bulunmaktadır. Bu kurumlardan bir tanesi de Darülaceze kurumudur. Darülaceze kurumunun özellikleri ve görevleri merak edilen detaylardandır. Son günlerde Darülaceze ile ilgili araştırmalar artmıştır. Peki Darülaceze nedir? Darülaceze görevleri nelerdir? Darülaceze'de kimler yer almaktadır? İşte Darülaceze ile ilgili tüm detaylar.
15.06.2021 Eğitim
Taleplere anında çözüm
Taleplere anında çözüm Çiğli Belediyesi, 2020 yılında vatandaşlardan gelen 24 bin 503 talebin 22 bin 713’üne çözüm üretti.
2.01.2021 Ege
Gençlerden sosyal sorumluluk atağı
Gençlerden sosyal sorumluluk atağı Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın 1998 yılında kurduğu Anadolu Aslanları Derneği'nin gençlik kuruluşu Genç ASKON, sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme geldi. Londra, Almanya, Çin, Tayland ve Bangladeş'te şubelerini faaliyete geçiren dernek, Kurban Bayramı'nda Arakan'a kurban bağışı yaptı.
15.08.2020 Ekonomi
Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği kurban bağışlarıyla mazlumları sevindirmeye hazırlanıyor
Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği kurban bağışlarıyla mazlumları sevindirmeye hazırlanıyor 14 yıldır mazlum coğrafyalarda insani yardım faaliyetleri yürüten Kardeş Eli Derneği, hayırsever Türk halkının bağışlayacağı kurban hisselerini dünyanın birçok ülkesindeki ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor.
28.07.2020 Advertorial
İbrahim Tatlıses’ten Kızılay’a kurban bağışı
İbrahim Tatlıses’ten Kızılay’a kurban bağışı Türkücü İbrahim Tatlıses, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı’na kurban bağışında bulundu. Çocukken, ailesinin, Kızılay’ın yaptığı yardımlardan yararlandığı söyleyen Tatlıses, "Giderdim kuru fasulye veya nohut neyse alır eve getirirdim. Kızılay’la ilgili böyle bir anım var. Bunun için Kızılay'la çalışmak benim için şereftir" dedi.
19.07.2020 Cadde
FETÖ'nün sözde 'İncirlik Üssü mahrem imamı' sahte kimlikle hücre evi kiralamış
FETÖ'nün sözde 'İncirlik Üssü mahrem imamı' sahte kimlikle hücre evi kiralamış Adana'da, FETÖ/PDY davasında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl 9 ay hapse mahkum edilen sözde "İncirlik Üssü mahrem imamı" hakkındaki gerekçeli kararda, sanığın örgüt mensuplarının saklanması için sahte kimlikle "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı belirtildi.
19.07.2020 Gündem
FETÖ sanığı eski pilottan küstah sözler: Alçak uçuş normaldi!
FETÖ sanığı eski pilottan küstah sözler: Alçak uçuş normaldi! Konya'da FETÖ/PDY'ye yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında tutuklanan Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın eski pilotu yüzbaşı Ali Onur Adalı'nın yargılanmasına devam edildi. Ali Onur Adalı, 2015 yılındaki 30 Ağustos törenlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu protokol tribününün üzerinden yaptığı alçak uçuşun normal bir uçuş olduğunu öne sürerek, "Bu uçuş, her zamanki uçuşlardan biriydi" dedi.
19.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Bağışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.