Labs

Labs

Son dakika labs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan labs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan labs haber sayfamızda...

Labs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 306 labs haberi bulunmuştur.
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Google'ın yeni yapay zeka aracı, oyuncuların tepkisini çekti
Google'ın yeni yapay zeka aracı, oyuncuların tepkisini çekti DeepMind'ın tanıttığı SIMA başka bir oyuncu gibi hareket ediyor, çevrimiçi oyun topluluğu gelecekte yapay zeka ile rekabet edemeyeceği korkusuna kapıldı. Zira, SIMA oyunun sonucunu doğrudan etkileyebilecek.
16.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim ABD Başkanı Joe Biden, “Birliğin Durumu” konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bölümünü Gazze’de yaşananlara ayıran Biden, bölgeye ulaşan yardımlar konusunda önemli bir adımı duyurdu.
9.03.2024 Dünya
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Teknoloji
Bitcoin'de yükseliş sürüyor
Bitcoin'de yükseliş sürüyor Bitcoin ve diğer kripto paralar bir hafta önce başlayan rallinin ivmesini devam ettiriyor.
20.10.2023 Uzmanpara
İsrail ordusu ifşa oldu, Gazze'ye saldırmak için iki farklı noktada bekliyorlar
İsrail ordusu ifşa oldu, Gazze'ye saldırmak için iki farklı noktada bekliyorlar İsrail, Gazze'ye yönelik devasa bir kara saldırısına hazırlanıyor. Tel Aviv'in hazırlıkları uzaydan bile görülürken ordunun 2 farklı konumda konuşlandırıldığı kayıtlara geçti.
20.10.2023 Dünya
Görüntü ortaya çıktı! Fırtına Gölge kadrajda
Görüntü ortaya çıktı! Fırtına Gölge kadrajda Kırım'da Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun ana karargahını enkaza çeviren şok saldırıda İngiliz füzeleri kullanıldı, Rus televizyonları ise akşam bültenlerinde izleyicilerine büyük bir sürpriz yaptı.
23.09.2023 Dünya
Görüntü ortaya çıktı! Fırtına Gölge kadrajda
Görüntü ortaya çıktı! Fırtına Gölge kadrajda Kırım'da Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun ana karargahını enkaza çeviren şok saldırıda İngiliz füzeleri kullanıldı, Rus televizyonları ise akşam bültenlerinde izleyicilerine büyük bir sürpriz yaptı.
23.09.2023 Haberler
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici atamalarını devam ettirdi. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de gerçekleştirildi.
9.08.2023 Milliyet Executive
Ukrayna denize yöneldi!
Ukrayna denize yöneldi! Ukrayna, insansız deniz araçlarıyla gerçekleştirdiği saldırılara devam ediyor. Önceki gün bir Rus savaş gemisini vuran Ukrayna, bu sefer Kerç Boğazı’nda bir Rus tankerini hedef aldı.
6.08.2023 Dünya
ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev
ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev Ocak 2012’de ING Türkiye’de göreve başlayan ve Ekim 2017 tarihinde ING Grubu Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Global Başkanlığı’na atanana kadar Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Görkem Köseoğlu, 1 Eylül 2023 itibarıyla ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ve CTO’su olarak atandı.
28.07.2023 Ekonomi
‘Yaratıcılığın en üst noktasındayım’
‘Yaratıcılığın en üst noktasındayım’ Ortada görünmediği için merak uyandıran ABD’li şarkıcı ve ödüllü oyuncu Lady Gaga (37), hayranları için mektup yayımladı.
19.06.2023 Dünya
Savaş yayılıyor! Mısırlı askerlerin yeni görüntüsü depreme yol açtı
Savaş yayılıyor! Mısırlı askerlerin yeni görüntüsü depreme yol açtı İç savaşa sürüklenen Sudan'da ordu birlikleri birçok üssü geri aldı, patlama sesleri sabaha kadar dinmedi. RSF bir Rus üretimi savaş uçağını düşürdüğünü duyurdu, can kaybı ise her geçen saat artıyor.
17.04.2023 Dünya
40 milyar dolar kaybettiren batık kripto para şirketinin kurucusu Karadağ'da yakalandı
40 milyar dolar kaybettiren batık kripto para şirketinin kurucusu Karadağ'da yakalandı Terraform Labs'ın kurucusu Do Kwon, Balkan ülkesinin başkentindeki havalimanında sahte pasaportla seyahat etmek isterken gözaltına alındı. Dünyanın en çok aranan kaçakçıları arasında yer alan Kwon'un kimliği, parmak izinden belirlendi.
24.03.2023 Dünya
Yıkım uydudan göründü! Şok fotoğraflar
Yıkım uydudan göründü! Şok fotoğraflar Deprem bölgesinden 4 Ekim 2022 ve 7 Şubat 2023 tarihinde alınan farklı görüntüler, felaketin boyutlarını gözler önüne serdi. Amerikan Planet Labs ise, Kahramanmaraş'tan sarsıcı kareler paylaştı.
8.02.2023 Dünya
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
Sıcak ve soğuk hissedilecek
Sıcak ve soğuk hissedilecek TBMM, Metaverse dünyası ile insanların hayatlarının kesişme noktasının giyilebilir elektronik ürünler olacağı tespitini yaptı. Bu teknoloji sayesinde Metaverse’te insanların, ısınma, soğuma ve ıslanma gibi durumları hissedeceğini vurguladı.
16.01.2023 Gündem
Yıldızlara NFT dolandırıcılığı suçlaması
Yıldızlara NFT dolandırıcılığı suçlaması NFT ve sanal para pazarı büyürken bu alan üzerinde tartışmalar da devam ediyor. Son dönemin öne çıkan NFT’leri olan Bored Ape Yacht Club, ünlülerin de gözdesiydi.
24.12.2022 Kültür Sanat
Sihirli avatar rüzgârı
Sihirli avatar rüzgârı Geçtiğimiz hafta sosyal medya akımına dönüşen yapay zeka destekli ‘Magic Avatars’ rüzgarı, bizi nereye götürüyor? Uzmanlara sorduk.
18.12.2022 Pazar
Büyük şirketler girişim avında
Büyük şirketler girişim avında Türkiye’de startup ekosistemi gelişirken, büyük firmalar da desteklerini artırıyor. PepsiCo Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Sürdürülebilirlik Kıdemli Direktörü Esra İren, ekosistemin gelişmesi, güçlenmesi ve toparlanması için büyük şirketlere önemli roller düştüğünü, bu dönemde şirketlerin destekleri ve iş birliklerinin çok kıymetli olduğunu söyledi.
17.12.2022 Ekonomi
Togg’dan mobil hamle geldi
Togg’dan mobil hamle geldi Türkiye’nin otomobili Togg, teknoloji alanında da iddiasını ortaya koyuyor. Kendisini teknoloji platformu olarak konumlayan Togg, mobil uygulaması Trumore’u tanıttı.
8.12.2022 Ekonomi
Rusya: Anlaşmaya güvenin ana faktörü Türkiye
Rusya: Anlaşmaya güvenin ana faktörü Türkiye Kremlin, Moskova'nın tahıl sevkiyatına izin veren protokole dönmesini "Türkiye'nin varlığı, anlaşmalara olan güvenin ana faktörüdür" açıklamasıyla değerlendirdi.
3.11.2022 Dünya
Nükleer kıyamet masada! Putin dahil olmadı
Nükleer kıyamet masada! Putin dahil olmadı Türkiye'nin arabulucuğuyla tahıl anlaşmasına dönen Rusya'nın Karadeniz Filosu'ndaki bazı savaş gemilerinin Sivastopol'da batmadığı belirlendi. Ekim ayındaki buluşmanın detayları ise, tüyler ürpertici.
3.11.2022 Dünya
Laboratuvar ortamında üretilen beyin hücreleri bilgisayar oyunu oynadı
Laboratuvar ortamında üretilen beyin hücreleri bilgisayar oyunu oynadı Bilim insanları laboratuvarda, 1970’lerin tenise benzeyen bilgisayar oyunu Pong’u oynamayı öğrenen beyin hücreleri geliştirdi. Uzmanlar “mini beynin” hissedebildiğini ve çevresine tepki verebildiğini söyledi.
13.10.2022 Dünya
Avrasya'nın ve Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı blockchain zirvesine hazır mısınız?
Avrasya'nın ve Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı blockchain zirvesine hazır mısınız? Eurasia Blockchain Summit; ilk kez 2019 yılında düzenlenerek; 2000'den fazla katılımcı, 50'den fazla alanında uzman konuşmacı ve 75'den fazla sektörde lider markalarla iş birliği ile büyük yankı uyandırdı.
3.10.2022 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Labs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.