Manukyan

Manukyan

Son dakika manukyan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan manukyan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan manukyan haber sayfamızda...

Manukyan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 262 manukyan haberi bulunmuştur.
Çağlar Ertuğrul: Evlenmek değil, boşanmak daha zor!
Çağlar Ertuğrul: Evlenmek değil, boşanmak daha zor! "Düğüne gidip altın takıyorsunuz, iki sene sonra boşanıyorlar. 'Altınımı geri ver' demek istiyorum. Boşanmaya karşı değilim ama evleniyorsan ömürlük olmalı" şeklindeki sözleriyle adından söz ettiren oyucu Çağlar Ertuğrul, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Cadde
Çağlar Ertuğrul: Boşananlara 'altınımı geri ver' demek istiyorum!
Çağlar Ertuğrul: Boşananlara 'altınımı geri ver' demek istiyorum! Daha önce 'Teşkilat', 'Yanımda Kal' ve 'Afili Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün bir programa konuk oldu. "Düğün mekanları çok çok pahalı. Damatlık çok pahalı" diyerek evliliğe sıcak bakmayan oyuncu, boşanmış tanıdıklarına da göndermede bulunmadan edemedi.
12.03.2024 Cadde
Çağlar Ertuğrul: Özel gün olmasına gerek yok, sürekli hediye alırım
Çağlar Ertuğrul: Özel gün olmasına gerek yok, sürekli hediye alırım Daha önce 'Teşkilat', 'Yanımda Kal' ve 'Afili Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 14 Şubat ile ilgili düşünceleri sorulan oyuncu, romantikliğini konuşturdu.
16.02.2024 Cadde
Aylarca başkasının bebeğini taşıdı! Tüp bebek tedavisinde skandal: Bize benzemiyor
Aylarca başkasının bebeğini taşıdı! Tüp bebek tedavisinde skandal: Bize benzemiyor Aylarca başkasının çocuğunu taşıyan ve doğumdan kısa bir süre sonra bebeğin kendilerine benzemediğini fark eden çift skandalı yaşadı. Kısa bir süre sonra taşıdığı bebek elinden alınan anne dünya medyasında ses getirdi.
2.01.2024 Dünya
Gazetenin aboneliğine talibiz
Gazetenin aboneliğine talibiz Bir öykü kitabı ne vadedebilir? Evren Kaya Aksarı’nın kaleme aldığı “Pandispanya Gazetesi”ne göre uydurulmuş hikâyeler ve yalanlar. Aksarı her ne kadar ironi dozu yüksek bir saptama yapıp iddiasını kitabın boyutu gibi küçük tutmaya çalışsa da “Pandispanya Gazetesi” ele aldığı konular ve dil ile üslubuyla kulvarında en önlerde yer alıyor.
10.12.2023 Kültür Sanat
İlişkileri yedi yıldır devam ediyor! 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik'
İlişkileri yedi yıldır devam ediyor! 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik' Daha önce 'Teşkilat', 'Yanımda Kal' ve 'Afili Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda 'şartlar evlilik için hiç uygun değil' dediği hatırlatılan Ertuğrul, 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik' diyerek dikkat çeken bir açıklamada daha bulundu.
18.11.2023 Cadde
ABD basını yazdı: Ermeniler en büyük dostlarını kaybetti
ABD basını yazdı: Ermeniler en büyük dostlarını kaybetti Türk düşmanı Bob Menendez'in görevden alınması ile ilgili detaylı bir analiz yayınlayan New York Times gazetesi, Türkiye, F-16'lar ve Karabağ konusunda dikkat çekici ifadeler kullandı.
1.10.2023 Dünya
Rumlar sahneye çıktı! Karabağ'dan ayrılan Ermenilere yeni adres
Rumlar sahneye çıktı! Karabağ'dan ayrılan Ermenilere yeni adres Azerbaycan'a akıl almaz suçlamalar yönelten ve uluslararası topluma harekete geçme çağrısı yapan Güney Kıbrıs Rum yönetiminin resmi açıklamasında, gözden kaçmayacak bir detay var.
30.09.2023 Dünya
New York’ta sağanak hayatı felç etti! OHAL ilan edildi
New York’ta sağanak hayatı felç etti! OHAL ilan edildi ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. Eyalet Valisi Kathy Hochul, OHAL ilan etti.
29.09.2023 Dünya
Vardanyan sonrası şimdi de Manukyan! Sınırı geçmeye çalışırken yakalandı
Vardanyan sonrası şimdi de Manukyan! Sınırı geçmeye çalışırken yakalandı Karabağ bölgesindeki sözde rejimin komutanlarından Davit Manukyan, sözde bakan Ruben Vardanyan'dan tam 2 gün sonra sınırı geçmeye çalışırken yakalandı.
29.09.2023 Haberler
Vardanyan sonrası şimdi de Manukyan! Sınırı geçmeye çalışırken yakalandı
Vardanyan sonrası şimdi de Manukyan! Sınırı geçmeye çalışırken yakalandı Karabağ bölgesindeki sözde rejimin komutanlarından Davit Manukyan, 'sözde devlet bakanı' Ruben Vardanyan'dan tam 2 gün sonra sınırı geçmeye çalışırken yakalandı.
29.09.2023 Dünya
Macron şaşırtmadı, Türkiye'yi suçladı! Karabağ zaferi sonrası skandal açıklama
Macron şaşırtmadı, Türkiye'yi suçladı! Karabağ zaferi sonrası skandal açıklama Ermenistan'ın Karabağ'da 24 saat içerisinde kazandığı zafer sonrası Fransa lideri Macron'dan Ankara, Bakü ve Moskova'ya yönelik skandal niteliğinde açıklamalar geldi.
25.09.2023 Dünya
Ünlü isimler Bodrum'da! Birand Tunca sevgilisiyle aşk tazeledi
Ünlü isimler Bodrum'da! Birand Tunca sevgilisiyle aşk tazeledi Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde atıyor. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Bodrum'da aşk tazeleyen Birand Tunca ile Brezilyalı sevgilisi keyifli dakikalar yaşadı.
10.07.2023 Cadde
Adıyaman doğumlu direnişçi anıt mezara gömülecek
Adıyaman doğumlu direnişçi anıt mezara gömülecek Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Adıyaman doğumlu olan ancak 1915’teki karışıklık sırasında Suriye, ardından da Fransa’ya giden Misak Manukyan’ın, eşiyle birlikte, başkent Paris’te ünlülerin anıt mezarlarının bulunduğu Pantheon’a defnedilmesine karar verdi.
19.06.2023 Dünya
Sahne bir kez daha kadınların
Sahne bir kez daha kadınların Cumhuriyet’in 100. yılında “Alkışlar Hiç Susmasın” sloganıyla düzenlenen “Kadın Yüzler Festivali -100. Yılında Cumhuriyet’in Kadın 100’leri- genç kadın oyuncuların ve tiyatro ekiplerinin olduğu 14 oyunu seyircilerle buluşturacak.
4.06.2023 Kültür Sanat
‘Öncelik enflasyon olmalı’
‘Öncelik enflasyon olmalı’ Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Global Piyasalar ve Türkiye Ekonomisinde Son Gelişmeler başlıklı toplantı ile İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan ve İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen’i ağırladı, ekonomideki güncel gelişmeleri değerlendirdi. 
13.05.2023 Ege
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Cadde
Merve Boluğur: Sektöre tekrardan giriyorum
Merve Boluğur: Sektöre tekrardan giriyorum Merve Boluğur, önceki gün Rumelihisarı'nda görüntülendi. Bir hayli keyifli olan oyuncu, sektöre döndüğünün müjdesini verdi. "Sağlam bir rol istiyorum" diyen Boluğur, oynamak istediği rolü açıkladı. Oyuncu, aşk hayatıyla ilgili soruluarı duyunca kaçtı.
1.05.2023 Cadde
Manukyan’ı istiyor
Manukyan’ı istiyor Merve Boluğur, dizi ve sinema filmi görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.
1.05.2023 Cadde
‘Dayanışmayı hissediyoruz’
‘Dayanışmayı hissediyoruz’ Fransa’daki Fondation de France Vakfı, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için birçok ünlü sanatçının katıldığı yardım konseri düzenledi. Türkiye’den Fazıl Say’ın sahne aldığı konserde 2.3 milyon euro bağış toplandı.
16.03.2023 Kültür Sanat
Çağlar Ertuğrul'dan 'evlilik' açıklaması!
Çağlar Ertuğrul'dan 'evlilik' açıklaması! Son olarak 'Teşkilat' dizisinde rol alan oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kayla Manukyan ile Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takıldı.
4.02.2023 Cadde
Senaryo yazdı
Senaryo yazdı Çağlar Ertuğrul, ‘Rüyanda Görürsün’ filminin galasına sevgilisi Kayla Manukyan ile katıldı.
1.02.2023 Cadde
‘Blockchain’i asla göz ardı edemeyiz’
‘Blockchain’i asla göz ardı edemeyiz’ İstanbul Blockchain Week, blockchain (blokzincir) dünyasından yerli ve yabancı birçok ismin yer aldığı IstanBlock ile gerçekleşti. Token ekonomileri, regülasyonlar, sermaye yeterlilikleri, sektörel ihtiyaçlar hakkında panel ve konuşmalar gerçekleştirildi.
18.11.2022 Ekonomi
Yeni projesi için kilo alan Çağlar Ertuğrul'un son hali gündem oldu
Yeni projesi için kilo alan Çağlar Ertuğrul'un son hali gündem oldu 'Teşkilat' dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçararslan' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, şimdiler dijital projesine hazırlanıyor. Yeni dizisi için kilo aldığı konuşulan Çağlar Ertuğrul'un son hali dikkat çekti. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.
24.10.2022 Cadde
‘Hayranınız Çağlar Baba!’
‘Hayranınız Çağlar Baba!’ Çağlar Ertuğrul ve sevgilisi Kayla Manukyan, önceki gün Gayrettepe’de trafikte görüntülendi.
3.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Manukyan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.