Mavi Bebek

Mavi Bebek

Son dakika mavi bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mavi bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mavi bebek haber sayfamızda...

Mavi Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 742 mavi bebek haberi bulunmuştur.
Adaylar ne zaman açıklanacak? AK Parti'li Kandemir'den yerel seçim mesajı
Adaylar ne zaman açıklanacak? AK Parti'li Kandemir'den yerel seçim mesajı Kırşehir'de toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.
14.12.2023 Gündem
Muğla'da dehşete düşüren olay... Gelinini öldürüp, cesedini yaktı! Kendini böyle savundu: Beni zorlamayın
Muğla'da dehşete düşüren olay... Gelinini öldürüp, cesedini yaktı! Kendini böyle savundu: Beni zorlamayın Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı.
14.12.2023 Gündem
Liseli kıza istismar sanığı fırıncının cezası belli oldu
Liseli kıza istismar sanığı fırıncının cezası belli oldu Fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan fırıncı R.A.'ya verilen hapis cezası belli oldu.
14.12.2023 Gündem
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Cinayetin nedeni belli oldu
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Cinayetin nedeni belli oldu Kayseri'de arkadaşı Hürkan Samet Durmaz'ı (12) öldüren T.Ş. (13) ifadesinde, olayın 'kelebek' diye tabir edilen bıçağın satışıyla ilgili tartışma nedeniyle yaşandığını söyledi.
14.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.
14.12.2023 Gündem
Yılanlı Dağı mevkinde kayboldu, acı haber geldi
Yılanlı Dağı mevkinde kayboldu, acı haber geldi Muğla'da önceki gün mantar toplamaya gittiği ormanda kaybolan Fatma Avcı (77), ölü bulundu.
14.12.2023 Gündem
ABD’nin Suriye’de PKK/YPG ile ortak tatbikatı sonrası Türkiye'den terör ikazı: Takip ediyoruz!
ABD’nin Suriye’de PKK/YPG ile ortak tatbikatı sonrası Türkiye'den terör ikazı: Takip ediyoruz! Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan bakanlık kaynaklarından, ABD'nin Suriye'de terör örgütü PKK/YPG ile ortak tatbikatına ilişkin soruya da yanıt verildi.
14.12.2023 Gündem
Liselilerin 'yan baktın' kavgasında bir ölü, bir yaralı
Liselilerin 'yan baktın' kavgasında bir ölü, bir yaralı Şanlıurfa'da liseli öğrenciler arasında çıkan 'yan baktın' kavgasında bir öğrenci kalnbinden bıçaklanarak öldürüldü. 17 yaşındaki diğer öğrenci de yaralandı.
14.12.2023 Gündem
Adliyeye 'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla gitti, boşanamadı!
Adliyeye 'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla gitti, boşanamadı! Bursa'da Gülşah A.(29), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine 'Osman, cehenneme kadar yolun var' ile 'Boşanıyoruz', yazdırdığı aracıyla geldi. Cadde ve sokaklarda tur atan Gülşah A., "Yol boyunca insanlar korna çaldı, video çekti, alkışladı, tebrik etti ve konvoy oluşturduk. İnsanlar çok pozitifti. Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Bulgaristan'a geçen 2 TIR'da kilolarca altın ve gümüş bulundu
Bulgaristan'a geçen 2 TIR'da kilolarca altın ve gümüş bulundu Kapıkule'den Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo sınır kapısına giriş yapan 2 TIR'da yaklaşık 4 kilogram altın ve gümüş süs eşyası ele geçirildi.
14.12.2023 Gündem
12 milyon liralık vurgun yapan tefecilere operasyon!
12 milyon liralık vurgun yapan tefecilere operasyon! İstanbul ve Ağrı’da düzenlenen tefecilik operasyonunda, özel bir okulun sahibine verdikleri borcu faiziyle geri aldıktan sonra velilere ait senetlere zorla el koyup tahsil etmeye çalışan çete çökertildi. 12 milyon liralık vurgun yapan çeteye yönelik operasyon, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.
14.12.2023 Gündem
Sokakta karşılaştı, eski eşini başından vurdu! 25 yaşındaki Nursena'dan kahreden haber
Sokakta karşılaştı, eski eşini başından vurdu! 25 yaşındaki Nursena'dan kahreden haber Ankara’nın Sincan ilçesinde eski eşi tarafından silahla başından vurulan Nursena Kozan (25) hayatını kaybetti.
14.12.2023 Gündem
Cinayete neden olan oyun ‘Mavi Bebek’ iddiası
Cinayete neden olan oyun ‘Mavi Bebek’ iddiası Kayseri’de önceki gün arkadaşı Hürkan Samet Durmaz’ı (12) bir inşaatta bıçaklayarak öldüren T.Ş. (13) iddiaya göre polise verdiği ifadesinde bir bilgisayar oyunundan etkilenerek cinayeti işlediğini itiraf etti.
14.12.2023 Haberler
İsrail'in tuzlu su ile imha planı! Tarımı yok edecek, temiz suyu kirletecek
İsrail'in tuzlu su ile imha planı! Tarımı yok edecek, temiz suyu kirletecek İsrail ordusunun Gazze’nin altındaki Hamas tünellerine su basmaya başladığı öne sürüldü. Bu planın Gazze Şeridi’ndeki temiz suyun kirlenmesine, tarım ve altyapının büyük zarar görmesine yol açacağı ifade ediliyor. Bu durum Gazze’nin geleceğini etkileyebilir.
14.12.2023 Dünya
Cinayete neden olan oyun ‘Mavi Bebek’ iddiası
Cinayete neden olan oyun ‘Mavi Bebek’ iddiası Kayseri’de önceki gün  arkadaşı Hürkan Samet Durmaz’ı (12) bir inşaatta bıçaklayarak öldüren T.Ş. (13) iddiaya göre polise verdiği ifadesinde bir bilgisayar oyunundan etkilenerek cinayeti işlediğini itiraf etti.
14.12.2023 Gündem
Titanik battıktan 73 yıl sonra büyük sürpriz! Bavulu sattı, filmi hiç izlemedi
Titanik battıktan 73 yıl sonra büyük sürpriz! Bavulu sattı, filmi hiç izlemedi Ailesiyle "Batmaz" denilen dev geminin içindeydi, henüz 2 aylık bir bebekti. 80'li yıllarda Titanik'in enkazı bulunan kadar kimsenin haberdar olmadığı Millvina Dean bir anda ortaya çıktı. İşte 8 yaşına kadar ne yaşadığını bilmeyen, huzurevi masraflarını karşılamak için 'hatıralarını satan' kadının, 11 Oscar ödüllü filmi hiç izlememe sebebi.
14.12.2023 Yaşam
Altında kaldığı tren hayata bağladı! İkiye bölünen adamın akılalmaz kurtuluşu
Altında kaldığı tren hayata bağladı! İkiye bölünen adamın akılalmaz kurtuluşu Çocukluğundan beri tek hayali, hayranlık duyduğu trenlere ve uzayıp giden raylara yakın olabileceği bir işe sahip olmaktı. Hayalini gerçekleştirse de hiç ummadığı anda tüm hayatı değişti. Yaşadığı kaza sonucu vücudu 2'ye bölünen ama yine de hayatta kalan adamın, kurtuluşunun ardındaki gerçek ise başka.
14.12.2023 Yaşam
'Avatar gerçek mi?' dedirten ailenin sırrı! Sinirlenince cilt rengi maviye dönüyor
'Avatar gerçek mi?' dedirten ailenin sırrı! Sinirlenince cilt rengi maviye dönüyor Günümüzden yaklaşık 200 yıl önce ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan bir ailenin üyelerinin ten rengi ne siyah ne de beyazdı. Onları görenler korkarak uzaklaşsa da sahip oldukları özellik bambaşka bir sırra sahipti. 'Avatar' filminden fırlamış gibi duran ve mavi renkli tenleriyle tarihe geçen Fugate ailesinin üyeleri bugün bile hâlâ aramızda yaşıyor.
31.01.2023 Dünya
MHP'li Erdem: 8, 7, 6 yaş civarı çocuklar, internet bağımlılığına tutulmuş durumda
MHP'li Erdem: 8, 7, 6 yaş civarı çocuklar, internet bağımlılığına tutulmuş durumda MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Teknolojinin kontrollü kullanımı ve kötü emellere ulaşmaması için tespitlerin yapılması gerekiyor. Çalışmalara göre; 8, 7, 6 yaş civarı çocuklar, artık internet bağımlılığına tutulmuş durumda" dedi.
20.07.2022 Siyaset
Özlem Süer’in kış gelinleri yalın ama görkemli olacak
Özlem Süer’in kış gelinleri yalın ama görkemli olacak Özlem Süer White’ın Sonbahar/Kış koleksiyonu yeni dünyanın yeni konseptlerinden ilham alıyor. Koleksiyonda çağdaş bir yaklaşımla retro, romantik, tutkulu, yalın ama yine de görkemli gelinlikler yer alıyor.
8.09.2021 Moda
SMA hastası bebek zamanla yarışıyor
SMA hastası bebek zamanla yarışıyor Ölümcül kas hastalığı olan SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden bebeklerden biri de Deren Mavi Karaavcı.
27.04.2021 Gündem
Markalara ödül yağdı
Markalara ödül yağdı Perakende sektörünü kapsayan ‘AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar Araştırması’nın 2019-2020 yılı sonuçları açıklandı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Akademetre tarafından 12’ncisi gerçekleştirilen araştırmada 25 ilde 2 bin 400 kişiye, alışveriş merkezlerindeki en beğenilen ve en çok tercih edilen markalar soruldu. Tüketicilerin tercihleri doğrultusunda farklı kategorilerde en beğenilen markalara ödülleri verildi.
13.02.2021 Ekonomi
Sanal oyunlar çocukların bilinçaltını nasıl etkiliyor?
Sanal oyunlar çocukların bilinçaltını nasıl etkiliyor? Oyun dünyasında kötü kahramanların etkisi her geçen gün artıyor. Sanal dünyada eskiden prensesi kurtarmak için canavarlarla mücadele edilirdi, şimdi isesuç işlemek için teşvik ediliyor. Öyle ki tehlikelerin ardı arkası kesilmiyor; Mavi Balina, Momo, Mavi Bebek şimdi de yeni tuzak Gangster oyunu. Özellikle çocukların gelişimini olumsuz etkileyen bu oyunların bilinçaltında sanal bir dünya oluşturduğuna dikkat çeken Bilinçaltı Uzmanı Lily Lale Yılmaz, oyunun sanal ama tehlikenin gerçek olduğunu vurguladı
14.08.2020 Çocuk Sağlığı
Aileler dikkat! Yeni tehlike: Gangster oyunu
Aileler dikkat! Yeni tehlike: Gangster oyunu Bilgisayar oyunları, çocuklar için tehlike oluşturmaya devam ediyor. Momo, Mavi Balina ve Mavi Bebek derken şimdi de Gangster oyunu çocukları olumsuz etkileyerek şiddete yönlendiriyor. Uzmanlar aileleri uyararak bu tarz şiddet içerikli oyunların çocukları sosyopat yapabileceği yorumunda bulundular.
7.08.2020 Gündem
Dikkat çocuğunuz gangstere dönmesin
Dikkat çocuğunuz gangstere dönmesin Çocukların uzun süre başından kalkmadığı bazı bilgisayar oyunları onlar için ciddi bir tuzağa dönüştü. Şiddet dozunun çok yüksek olduğu Real Gangster Crime adlı oyun, aileleri dehşete düşürüyor
18.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.